Boudoir Rouge ❤️ Blutgeschwister

Wat vliegt de tijd voorbij… In augustus zaten we met smart op de eerste collectie van Blutsgeschwister te wachten. Wat zou dit seizoen ons brengen? Echt, in elke collectie zag ik wel íets waarvan mijn hart sneller ging kloppen. En nu… nu zit het er alweer bijna op… Er staat ons nog een toetje te wachten, maar ‘Boudoir Rouge’ is de laatste grote collectie van dit seizoen.

In mijn vorige blog schreef ik al dat er dit keer twee collecties tegelijk geleverd zijn, over de vorige collectie ‘Ein bisschen Spas muss sein’ heb ik al uitgebreid geschreven en nu is het tijd voor de collectie ‘Boudoir Rouge’!

“In het oude Berlijn was alles wat de high society deed blozen toegestaan fluwelen gordijnen. Onbevangen en geëmancipeerde danseressen en kunstenaars uit alle lagen van de bevolking vormden het beeld van een moderne, slimme vrouw die een zelfbepaald leven leidt vol humor en charme. We wentelen ons in nostalgie en kijken in het boudoir rouge dat het beeld geeft van een generatie ergens tussen zoete melancholie en uitbundigheid.”

Alles wat ik in deze blog laat zien is te koop bij Ny-Na. Ook dit keer mocht ik thuis een grote hoeveelheid passen en ik laat jullie graag zien wat Nynke voor haar mooie winkel in Leeuwarden heeft ingekocht. Het viel me wéér op de dat de printjes in het echt mooier zijn van kleur en leuker van print. Laten we gaan naar de stofwerelden van ‘Der Blauwe Engel’ en ‘Tanz auf dem Vulkan’.

Ik begin gewoon eens met mijn persoonlijke favoriet: het rokje ‘Gar so gern’! Dit was dus hét item wat ik deze collectie mijn hart sneller deed kloppen. De print, de kleuren en het model van het rokje daar werd ik gelijk helemaal enthousiast van. Ik heb het rokje nog bij niemand echt aan gezien, dus ik heb zelf de primeur. De print ‘pied-de-poule-green’ is zo één die in het echt mooier is, met name de kleuren zijn mooier dan de productie foto’s.

Het rokje is een a-lijn model en wat het rokje uniek maakt zijn de mooie knopen aan de voorkant. Ik draag het rokje in maat xl. Deze meet van de bovenkant 40 cm en is 62,5 cm lang.

Is het jullie al opgevallen dat ik dit rokje, voor de verandering, hoog draag? Dus in mijn taille? Meestal draag ik mijn rokjes vrij laag, omdat ik dat mooier vind passen bij mijn figuur en het vaak ook nog meer lengte geeft op die manier. Met dit rokje is het totaal anders; als ik het op mijn heupen draag doet het niks voor mij, maar in de taille dat krijgt die echt het wauw effect.

De rok is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5 % elasthan. Het is echt mooie dikke, stevige stof. De rok kost 79,95.

Gaaf he, die knopen! Én de rok heeft zakken.

Ik combineer de rok met een blouse en een shirt. Beiden geven een heel ander effect. Mooiste vind ik zelf toch wel de combinatie met de prachtige blouse ‘Hupp die Welle’. Deze blouse is gemaakt van 100% viscose, er zit dus geen rek in deze blouse.

Ondanks dat er geen rek in de blouse zit draag ik deze een maat kleiner; maat l dus. De blouse valt dus ruim! Van oksel tot oksel meet te blouse 54 cm. De blouse kost 89,95.

Ik draag de blouse bij de rok in omdat de blouse wijdt is. Wat knalt deze kleur mooi he! De combinatie met het rokje is echt heel erg gaaf! Maar natuurlijk kun je deze blouse ook dragen op een stoere broek.

De mooie details kun je goed op de close up foto’s zien, zo zie je de knoopjes, maar ook dat dit een blouse is zonder een kraagje.

Een heel ander effect krijg je als je het rokje combineert met een shirt in dezelfde print als de rok.

Het lijkt net een jurk op deze manier. Natuurlijk kun je het shirt ook met genoeg anders leuks combineren. Ik vind in dit geval voor de stof het contrast wel erg tof. Nou ben ik natuurlijk wel echt van verschillende printjes bij elkaar, maar vind je dat te druk worden, dan is dit echt een goede optie.

Het shirt heet ‘My Cosy Valentine’. Het shirt is gemaakt van dezelfde stof als de rok. Ik draag maat xl van het shirt. Deze meet van oksel tot oksel 52 cm. Het shirt kost 59,95.

Dan een jurk uit de stof wereld ‘Der Blauwe Engel’. Het model van de jurk heet ‘Hootchy Kootchy’ en de print ‘Funny Feather’. Ik draag de jurk in maat xl, deze meet van oksel tot okel 50,5 cm, de taille is 40,5 cm en de lengte van de jurk is 109 cm. De jurk kost 89,95.

Deze print moet je echt van dichtbij zien, dan zie je niet alleen dat het een hele mooie print is, maar dat de kleurensamenstelling ook heel gaaf is!

De uitdaging was er een legging bij de zoeken, maar echt Bluts zou Bluts niet zijn; zien jullie het rode in de print, dat is dus precies de kleur van de legging die uit de collectie ‘Taiga Tales’ komt! Een polkadot legging is natuurlijk altijd goed en gelukkig ook te koop bij Ny-Na voor 34,95.

Het model is goed te zien op de foto’s en ja hoor… deze jurk heeft zakken!!

Nou meiden, zoals ik al zei hebben we nog een toetje tegoed van Bluts! Er komt namelijk nog een Flash collectie, maar wanneer dat weet ik niet precies… we wachten in spanning af.

Veel liefs van Joyce

9 Comments

 1. Weer een heel bijzondere en vernieuwende drop heeft Blutsgeschwister geleverd!! Ik ben vooral fan van de pied de poule set. De rok is prachtig en met shirt ook echt zeer ‘dress-waardig’❤️ En wat heb je weer goede detailfoto’s gemaakt + beschreven. Daar heb je zo veel aan😃

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi hoi, het wordt steeds leuker! 💃💃💃
  Heb ik je Instagram site en nu ook nog deze blog. Heerlijk al die kleuren en het staat je allemaal perfect. Voor mij is het meegenieten! ☕️🍰
  Gaat het nu weer goed met je, las bij het terug kijken dat je ziek bent geweest en dan die vervelende corona tijd er nog bij.
  Alle goeds en ik volg je heel graag. ❤️😘🌹

  Geliked door 1 persoon

  1. Aaah wat ontzettend leuk om te lezen zeg, heel erg bedankt ❤️
   Helaas gaat het nog niet zo goed, vandaar dat ik tegenwoordig ook foto’s maak zonder hoofd…
   Ik heb ook besloten om voorlopig niet te bloggen, daar heb ik helaas de energie niet voor. ’t echt ontzettend balen, omdat het echt een passie is… Maar hopelijk kan ik jullie blijven inspireren met outfit foto’s 😊😘

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s