Ein bisschen spaß muss sein! ❤️ Blutsgeschwister

Blutsgeschwister fans werden vorige week opgeschrikt; ineens waren daar pats boem twee nieuwe collecties! ‘Boudoir Rouge’ en ‘Ein bisschen Spaß muss sein’ lagen dus nogal vrij onverwachts in de winkels! Ook van deze collectie heeft Hippest-fashion weer wat ingekocht dat ik jullie graag wil laten zien.

Omdat ik het altijd leuk vind om over de collecties te vertellen, licht ik in deze blog het verhaal achter ‘Ein bisschen Spaß muss sein’ uit, maar ik laat ook kleding uit de lijn ‘Boudoir Rouge’ zien, hier zal ik later meer over vertellen.

“Laten we gaan waar het entertainment is: breng me naar de dansvloer, want hier wordt alles met gevoel voor humor aangeboden! Swingende grammofoonmuziek, de bananen van Josephine Baker, kartonnen snorren, glittergordijnen, weelderige rozenboeketten en ijskoude champagneglazen. Wij presenteren het cabaret van vrolijkheid! Ingeblikte rekwisieten ontmoeten nobele elegantie en creëren een feeststemming. Het resultaat is een meesterlijke samensmelting van feestvreugde en de glamour van het Variété-theater Wintergasten, dat een vleugje van de vorige eeuw oproept.”

Ik knal er gelijk maar één van mijn favoriete modellen in: ‘Autumn Dress Hot Knot’. Oeeeeeeh dames het Hot Knot model was echt zo’n goede set van Blutsgeschwister. Het doet menig vrouwen figuur extra shinen!

De link naar de jurk

Hippest-Fashion heeft maar liefst vier van deze jurken, waarvan ik er drie laat zien. Ik heb voor deze drie gekozen, omdat ik deze printjes en kleuren persoonlijk het mooiste vind, maar misschien vind jij de mooie print ‘Banana Palm’ wel geweldig; deze jurk heeft Hippest-Fashion dus ook en vallen precies hetzelfde als de jurken die ik laat zien.

De link naar de jurk

De print ‘Cha Cha Charleston’ heeft een grote bloemenprint met een bijzondere kleurencombinatie. Op de close up foto komen de print en de kleuren mooi over. Het is voor mij dé verassing van deze collectie, want de kleuren zijn zoooo veel mooier dan ik dacht!

De jurk bestaat uit 92% viscose en 8% elasthan. De jurk heeft door dit materiaal veel rek. Ik draag haar wel in mijn eigen maat, maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 46 cm. De taille meet 38,5 cm en de lengte van de jurk is 107 cm.

Wat ik zelf zo fijn vind van dit model, is dat het accent op de buste en op de taille is gericht. De stof die vanaf de taille uitloopt zorgt er dan voor dat een eventueel buikje minder opvalt. Persoonlijk vind ik dat buikje helemaal geen probleem hoor, maar als je het op deze manier toch iets kunt verbloemen, dan is dat toch prettig.

Hippest-Fashion heeft de perfecte legging voor bij deze jurk! Ja echt Blutsgeschwister heeft niet alleen leggings met printjes, maar ook effen leggings! Wat is deze kleur ‘Blue Night Cha’ mooi he.

Deze legging is er ook in maat xxl, fijn dat Blutsgeschwister steeds meer in deze maat heeft. Ik draag maat xl van de legging en deze valt, zoals altijd keurig op maat. Soms vermeld ik de afmeting niet eens meer, omdat deze altijd hetzelfde is. Maar… als jij nog niet zolang bekend bent met dit merk is dit natuurlijk wel handig om te weten.

De lengte van de band, plat opgemeten is 39 cm. De legging kost 34,95. En uit jarenlange ervaring kan ik je vertellen dat de leggings echt super fijn dragen én lang mee gaan!

De link naar de jurk

Ook is er de mooie print ‘Forbidden Flowers’. Oohhhhh wat hou ik van deze print! Sowieso is groen wel echt mijn kleur, maar met die schattige bloemetjes is deze print toch te mooi!

Wat ik wel gaaf vind, is dat er op deze jurken weer een mooi detail zit, die ik een aantal keren gemist heb op de jurken.

En dan ja…. Een effen jurk! Je ziet me niet heel vaak in iets effens, maar dat heeft toch ook haar charme. Het is ook tof om iets effens te combineren met een leuk printje, zoals bijvoorbeeld deze geweldige legging met de matroesjkas.

De link naar de legging

De jurk heeft de naam ‘Detox Green’, het is echt een diep donker groene kleur, die als close up foto lastig te vangen is, maar de foto’s waar ik compleet op sta geven de kleur goed weer.

De jurken die ik laat zien in dit model zijn er van maat s t/m maat xxl. De jurk kost 99,95.

De link naar de jurk

In deze prachtige collectie zit ook het rokje ‘Velvet Eyes’. De print ‘Ornate Roses’, de naam zegt het al, heeft mooie rozen op de print staan. Ook deze kleuren moet je even van dichtbij zien. Hier kun je weer ontzettend tof mee gaan combineren.

Ik draag de rok in maat xl. De stof van deze rok is wat stugger dan de meeste rokjes van Blutsgeschwister. Het materiaal bestaan uit 98% biologisch katoen en 2% elasthan.

De link naar de legging

Dit rokje heeft Hippest-Fashion in maat s t/m xl. Ik draag het rokje in maat xl. Deze meet aan de bovenkant 42 cm en is 50 cm lang. Ik draag rokjes vaak wat lager, en zou zelf kiezen voor een maat groter, anders word het rokje wel heel kort met mijn lange benen. Het rokje kost 69,95.

De link naar het rokje

Ik vond het wel leuk om het rokje met de trui ‘Knitted Jumper Chic Mystique’ te laten zien. Hippest-Fashion heeft ook een vestje hiervan in het assortiment. Die vestjes komen jaarlijks terug en zijn echt super fijn om te dragen. Een trui in deze variant heb ik nog nooit gepast, dus daar was ik wel benieuwd naar.

De link naar het vestje

De trui is in Duitsland al bijna uitverkocht, dit zegt wel genoeg over het draagcomfort van deze trui. Ik draag de trui in maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 53 cm. De lengte van de trui is 61 cm.

De link naar de trui

De trui is gemaakt van 100% biologisch katoen. De trui is absoluut niet stug, en draagt heerlijk, De trui is te koop in de maten s t/m xxl. De trui kost 79,95.

Het was me weer een feestje om deze foto’s te maken, en hilarisch er bestaat gewoon een Duits liedje van ‘ Ein bisschen Spaß muss sein’ en daar zet ik me graag mee voor schut. Geniet van het leven lieve dames!

Veel liefs van Joyce

Ik heb de Hot Knot Cha Cha Charleston ontvangen voor mijn blog ❤️

6 Comments

  1. Hahaha, geweldig filmpje 🤩🥳. En wat een supermooie items, ook weer. Ik had helemaal niet in de gaten dat er alweer een nieuwe collectie was (hoewel ik nu zie dat ik er zelfs een mailtje van heb). Deze hot knot Cha Cha Charleston staat je echt waanzinnig mooi 😍😍😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s