Nordic Silence ❤️ Blutsgeschwister

En jaaaaa er is weer een nieuwe collectie van Blutsgeschwister uit! De collectie ‘Nordic Silence’ is daar! En lieve dames… Hippest-fashion heeft ook hiervan weer een aantal items ingekocht. Het is niet zoveel als bij de vorige collectie en mede daarom laat ik jullie niet zo heel veel zien. En helaas zijn er jurkjes bij die mij echt niet flatteren, dus dat zal ik jullie niet aandoen.

“Of het nu gaat om de gezellige Deense “Hygge” of de bescheiden Zweedse “Jantelagen” – de Scandinavische landen lijken de kunst van het vinden van geluk in kleine dingen te hebben geperfectioneerd. We willen dus niet alleen onze mindset richten op de essentie, maar ook onze patronen dienovereenkomstig ontwerpen. Onderscheidend vermogen is vaak te vinden in vormen en structuren, die terughoudendheid zoeken in kleuren en patronen als tegenwicht om hun effect te ontvouwen, Deze collectie is ingetogen en hoort ergens tussen nostalgie en purisme – lang leve Nordic Chic!”

Zoals Blutsgeschwister het zelf al zegt: deze collectie is ingetogen. Bluts heeft voornamelijk kleuren en printjes die vrij opvallend zijn, maar hou je hier niet zo van, dan is Blutsgeschwister er dus ook voor jou! En dat is dus zo gaaf, dat er voor elke vrouw wel wat tussen zit!

Veel van jullie weten dat ik echt wel een rokjes dame ben, ik ben echt fan van de basic rokjes van Bluts! Dit rokje ‘Straight Pencil’ is daar typisch een voorbeeld van! Het is in haar eenvoud juist zo mooi en echt door de brede band bovenaan de rok draagt deze echt geweldig!

De print van deze rok heet ‘Brown Zig Zag’ en combineert echt heel gaaf met de print ‘Put a Ring on it’. De rok is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthan. Ik draag de rok in maat xl; deze meet aan de bovenkant van de band 41 cm en de lengte van de rok is 54 cm. De rok kost 59,95. De directe link naar de rok vind je hier.

In deze print heeft Hippest-Fashion ook een jurk (wat dus niet mijn model is), heerlijk warm voor de winter!

Link naar de jurk

De legging met de print ‘Put a Ring on it’, moet je echt even van dichtbij zien, zo anders dan dat je het op een algemeen plaatje ziet!

Deze twee printjes komen uit de stofwereld ‘Huggelig’ en daar verteld Blutsgeschwister het volgende over:

“En wordt nogal ‘huggelig’ rond het hart op weg naar het natuurminnende heden, ergens tussen nostalgie en purisme in. Gereduceerde vormen en aardse, monochrome kleurgelden vormen het huiselijke frame. We werden geïnspireerd door de Denen, van wie we zeker veel kunnen leren op het gebied van dagelijks geluk – ze worden tenslotte beschouwd als de gelukkigste mensen ter wereld.”

Link naar de legging

Op het moment dat de kleding al was opgestuurd zag ik dat er ook een shirt van dezelfde print is, die heeft zo’n mooie halslijn. Het shirt heet ‘Glowing Heart’ en gelukkig kan ik dat model wel in andere printjes laten zien; deze is te vinden in mijn vorige blog.

De link naar het shirt

Omdat het wel erg leuk is om wel een combi te laten zien met iets wat in de webshop te vinden in bij Hippest, maak ik een uitstapje naar het merk Surkana! Dat merk heeft Hippest-Fashion dit jaar nieuw in de collectie.

Het is heel iets anders dan dat ik meestal draag, met name de stof is echt wel een groot verschil. De stof bestaat uit 53% acryl, 28% nylon, 10% wol, 6 mohair en 3% elasthan. De trui kost 70 euro.

Ik draag de trui in mijn gebruikelijke maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 55 cm. De mouwen zijn iets wat pof, maar dit valt bij mij niet heel erg op, omdat ik nogal lange armen heb. Deze maat zit goed bij mij. De directe link naar de trui vind je hier.

Ik vind de combi echt wel heel erg leuk! Als je liever een shirt hebt dan heeft Hippest-Fashion ook nog een heel mooi basic zwart shirt van Blutsgeschwister die ik al eerder liet zien in deze blog. Alleen is dit shirt vrij populair en niet meer beschikbaar in alle maten.

Link naar het shirt

Er is ook nog een jurk in de print van ‘Put a Ring on it’. Dit model heet ‘Diamant Heart’ en dit model heb ik in mijn vorige blog laten zien; ben je benieuwd naar alle details dan kun je die lezen. De directe link naar de jurk vind je hier.

En neee we sluiten dit seizoen nog niet af! Vrij onverwacht was daar ineens alweer een nieuwe lichting! Die laat ik jullie graag later zien, maar eerst ga ik een weekje uitwaaien in Zeeland.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

 1. WOW!!! Ik vind dit ook echt heel gaaf Joyce🤩. Ik weet dat je heel erg van de felle kleurtjes bent maar meid, deze prints zijn super gaaf en die kleuren complimenteren jou enorm❤️. Enne… sidestep: die boots… die zijn ook mooi! Lekker uitwaaien en opladen in het mooie Zeeland meis😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Joyce,
  Vind deze prints ook heel mooi. Maar ff slot op de portemonnaie. Na laarzen en een jurk van TB te hebben aangeschaft.
  Wat Papucei betreft, ik “woon” in de winter in laarzen van dit merk. Rode en blauwe…maar ook al jaren oud! Nog steeds heel blij mee.
  Geniet in Zeeland met elkaar…😍
  Karin Bodt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s