Taiga Tales part 2 @ Hippest-Fashion ❤️ Blutsgeschwister

In mijn blog over de prachtige ‘Taiga Tales’ collectie (link), heb ik veel verteld over het verhaal achter deze collecties. Ook vertelde ik dat er printjes vertraagd waren en dat ik die nog niet kon laten zien… We hebben er even op moeten wachten, maar daar zijn ze dan hoor; de ontbrekende printjes! Haal je hart op met ‘Franny Frog’, ‘Bibi Babuschka’ en ‘Dollie Dots’!

Hippest-fashion heeft weer een heleboel leuks ingekocht en graag laat ik jullie verschillende combi’s zien met mijn favoriete printjes van dit seizoen.

Ik knal mijn favoriete printjes er gelijk maar in, dit is zo’n leuke combi samen!

Link naar de legging Bibi Babuschka

Het rokje hebben jullie al eerder kunnen spotten in mijn vorige blog, alle details daarover vind je hier.

De combi is verschillend met elkaar te combineren; ik vind het leuk om 3 printjes samen te matchen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om het shirt en de legging in dezelfde print te dragen.

De Mutroschka print ‘Bibi Babuschka’ heeft Hippest-Fashion in een legging (‘Lovely legs’) en een shirt (‘Glowing Heart’). De stoffen die ik in deze blog laat zien bestaan allemaal uit 95% biologisch katoen en 5% elsasthan.

Link naar de legging Dollie Dots

Ook in de print ‘Dollie Dots’ heeft Hippest-Fashion een legging en hetzelfde model shirt. Ze hebben een mooie halslijn. De leggings kosten 34,95 en de shirts 49,95.

Link naar het shirt Dollie Dots

De shirts draag ik in maat xl, toen ik deze op ging meten zat er een verschil in. Op de site van Hippest-Fashion staat dat maat m een oksel tot oksel maat heeft van 45 cm. Mijn ‘Bibi Babuschka’ shirt meet ook 45 cm. De andere shirtjes meten rond de 48 cm. Het blijft handwerk, dus ik denk dat het soms kan voorkomen dat er verschil in dezelfde maten voorkomen. Voor mij is het gelukkig geen probleem, omdat ik een kleine buste heb, dus ik kan dit shirt gewoon dragen.

Link naar het shirt Bibi Babuschka

Ook is dit shirt (en de legging) verkrijgbaar in dé kikkerprint ‘Franny Frog’. Hahaha geweldig toch, ik hou van Franny!

Link naar het shirt Franny Frog

Wat zijn de leggings van Blutsgeschwister toch ook geweldig he, ze zitten fantastisch en elk seizoen weer te krijgen in te gekke printjes!

Link naar de legging Franny Frog

Deze print is geweldig te combineren met het rokje ‘Straight Pencil’ in de kleur groen. Deze kan ik helaas niet live laten zien, dus ik draag het rokje met de ‘Rolling Ruschka’ print erbij, wat touwens ook een leuke match is. Het groene rokje kost 59,95 en de directe link naar het rokje vind je hier.

Als laatste is de jurk ‘Diamant Heart’ aan de beurt; ook met die toffe ‘Franny Frog’ print. Dit jurkje vind ik voor mij persoonlijk iets te kort, maar wat een goed model is dit zeg!

Ik draag de jurk in maat xl. Ik vind dit jurkje best ruim vallen; van oksel tot oksel 49,5, de taille meet 44 cm en de lengte van de jurk is 96 cm. De jurk kost 79,95 en de directe link vind je hier.

Dit model komt vaker terug bij Blutsgeschwister. Dit keer heeft het jurkje driekwart mouwen.

Je kunt dit jurkje ook ontzettend leuk dragen met een vest, bijvoorbeeld het vest wat ik in mijn vorige blog heb laten zien. Dat is toch een geweldige combi!

De halslijn én het strikje vind ik echt het mooiste van de jurk.

Fijn dat de collectie nu compleet is! Het mixen en matchen kan beginnen.

Veel liefs van Joyce

Ik heb het shirt ‘Bibi Babuschka’ ontvangen voor mijn blog ❤️

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s