Taiga Tales @ Ny-Na ❤️ Blutsgeschwister

Ik heb het al eens verteld in een andere blog, maar de collectie ‘Taiga Tales’ is mijn absolute favoriete collectie van dit seizoen! Ook Ny-Na in Leeuwarden heeft heel veel van deze collectie ingekocht en ik laat jullie graag een aantal dingen zien die ik graag wilde passen.

Het is natuurlijk veel leuker om dat live in de winkel te doen, Ny-Na kun je vinden in de mooie stad Leeuwarden, niet eens zover bij mij vandaan. Ik kamp helaas nogal met energie problemen en hoe fijn is het dan dat ik thuis op mijn gemakje kan passen en ook nog eens uitgebreid aan jullie kan laten zien!

Ik begin gelijk naar de jurk waar ik echt heul nieuwgierig naar was; dress Crown Princess. Een nieuw model bij Blutsgeschwister in ook nog eens twee hele toffe printjes!

Ik draag de jurk in mijn gebruikelijke maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 48 cm, de taille is 40 cm en de lengte van de jurk is 105 cm. De jurk is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthan. De jurk kost 89,95.

Opvallend aan de jurk vind ik de hoge halslijn, ik vind dit zelf wel fijn voor een winterjurk. De mooie details zijn de knoopjes. Die vallen bij de kikker print, oftewel ‘Franny Frog’, meer op dan de ‘Bibi Babuschka’ print. Het lukte niet zo goed om daar een mooie foto van te maken.

Het lijfje van de jurk is tot de taille aansluitend en dan loopt de jurk uit. Vanaf de taille is een stiksel rand en vanuit daar loopt de jurk met plooien iets uit.

De legging die ik erbij draag heet Dollies Dots en valt keurig op maat zoals altijd! De legging kost 34,95.

Hoewel ik beide printjes geweldig vind, ben ik voor deze jurk voor de ‘Franny Frog’ gegaan.

Ny-Na heeft veel leggings in het assortiment. De leggings van Bluts zijn al jaren mijn favoriet. Afgezien van de geweldige printjes zitten de leggings ook gewoon heerlijk. Nu wilde Blutsgeschwister ze blijkbaar nóg comfortabeler maken en zijn er nu heuse high waist leggings!

De Crown Prinsess legging is daar! Om ze goed te vergelijken heb ik verschillende foto’s gemaakt.

De legging heeft een brede band die over de buik gaat. Het draag comfort is heerlijk! De legging kun je in je gebruikelijke maat nemen.

Voor deze legging betaal je wel iets meer, de prijs is 44,95. Maar ik kan me voorstellen dat deze leggings voor sommige vrouwen een uitkomst is. En… de legging heeft een speciaal zakje! Aan de voorkant van de legging, zit aan de binnenkant een zakje. Dit is bijvoorbeeld handig voor sporters dat je daar je sleutels in kunt bewaren.

In deze leuke printjes heeft Ny-Na ook nog twee toffe longsleeves. Ze dragen de naam Tailorlove Turtle. Dit zijn echt van die comfi shirts. Het model is dat ze wat wijder vallen.

Ik draag maat xl. Van oksel tot oksel meten de shirts 61 cm. Deze shirts zijn erg leuk om op een broek te dragen, maar kijk eens hoe leuk ze op een rokje staan!

Ook dit shirt heeft een fijne hoge halslijn.

Het rokje wat ik erbij draag heet Straight Pencil en de stofsoort Green Zig Zag. Dit is zo’n fijn basic rokje wat je overal bij kunt dragen. Ook deze draag ik in maat xl. De band meet 41 cm en de lengte is 54 cm. Het rokje kost 59,95.

En dan nu een klapper hoor… Hier is rapapapaaaa Jumpsuit Cozy Cocoon! Hoe goed is deze naam weer bedacht! Geniaal past er echt perfect bij! Ik wilde em eigenlijk niet meer uit doen.

Ik koos voor de maat xl, mijn eigen maat dus. Het is fijn als je bewegingsvrijheid hebt in een Jumpsuit vind ik. Van oksel tot oksel meet de jumpsuit 59, de taille meet 54 cm en de totale lengte is 148. In de taille zit een koord die je kunt strikken om iets meer taille te creëren.

Wat zooo fijn is aan deze stof, die bestaat uit 95% biologisch katoen en 5% elasthan, is dat er aan de binnenkant zo’n dun fleece laagje zit; heerlijk warm dus! De jumpsuit kost 149,95.

Aan de voorkant zit een rits, de jumpsuit gaat makkelijk aan en uit.

Jaaaa ook super fijne zakken zijn aanwezig!

Heel fijn vind ik ook de hoodie die erop zit.

Ik ben 1.81, de lengte kan gelukkig precies voor mij.

Deze toffe print heet trouwens Rolling Ruschka, en ook deze mag hier blijven wonen. Maar Ny-Na heeft deze leukerd ook nog in een andere mooie print te koop. Check de website voor nog veel meer moois!

Veel liefs van Joyce

12 Comments

 1. Wat fijn dat Ny-Na zo’n geweldig pakket heeft opgestuurd zodat je jouw favoriete drop rustig kon passen en showen! Zo akelig dat jouw gezondheid blijft haperen. Daarom is de jumpsuit uiteraard een geweldige aanwinst!!! Heerlijk cocoonen lijkt mij. De groene dress lijkt van een dikker tricot te zijn gemaakt dan de rode, klopt dat? Hij staat je flawless!! Heel mooi. En die high-waist legging😍😍😍. Ik wil ik wil ik wil😁

  Geliked door 1 persoon

 2. Wauwerdewauw! Echt fan-tas-tisch 💚❤. Wat heb je weer mooie foto’s gemaakt, zodat we de printjes goed kunnen bekijken; die kikkers ❤🐸❤. Maar ook de matroeskja’s zijn geweldig! Beterschap voor jou 🍀🍀🍀

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat leuk weer om te lezen!
  Ik ben geïnteresseerd in de nieuwe leggings en ik vroeg me af of de high waist en de regular waist van hetzelfde materiaal en in dezelfde dikte is gemaakt. Ik ben een beetje bang dat de high waist (te) zichtbaar is onder een jurk of andere bovenkleding. Kun je daarover iets delen?

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt voor je leuke berichtje! Hey is precies hetzelfde materiaal en valt ook keurig op maat. Hoe ik het heb gezien zie je er niks van onder de kleding, dus dat gaat helemaal goed komen 🤗

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s