Dress Salsa Pimpel ❤️ Tante Betsy

De tweede lichting van Tante Betsy hangt inmiddels alweer een tijdje in de winkels. En eindelijk kan ik jullie deze Salsa dress laten zien, waar ik persoonlijk heel erg benieuwd naar was. Een jurk is voor mij het totale plaatje; ik val met name op een printje, maar dan moet er natuurlijk ook nog een model zijn wat bij je figuur past en dit model sprak mij gelijk al aan omdat deze wat langer is.

Ik bestelde de jurk in twee maten bij Hippe Kippe. Als ik iets bestel, doe ik dat het liefst gewoon met één maat, maar de twijfel was bij deze jurk te groot; heb ik maat l nodig of misschien zelfs wel maat m? Ik ben blij dat ik dit gedaan heb, want het was een verassende uitkomst; ik heb gekozen voor maat m.

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik confectiemaat 44 heb, meestal maat xl draag, maar soms ook l en dat ik vrij lang ben, namelijk 1.81. Het figuur van een vrouw is zo ontzettend verschillend, daar blijf ik bij. Al heb je het zelfde gewicht en dezelfde maat, kan een jurk nog zo verschillend staan; het is maar net welk figuur je hebt.

Ik heb brede schouders, een kleine cupmaat, een smalle taille, een gezellig buikje, bredere heupen en lange benen. Dat alles zorgt ervoor dat maat m van deze jurk perfect bij mij zit. Maat l was echt veel te groot bij de taille; onder de borsten tot de taille heeft deze jurk een rimpel effect en maat l zorgde ervoor dat er veel te veel stof zat op die plek.

Maar met een maat kleiner zit daar daar super en loopt de jurk onder de taille vervolgens wat uit, zodat de jurk het buikje ook nog iets comoufleert.

De stof van de jurk is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthan. Het is dikke stevige stof.

Mooie cross overslag

De maat m meet van oksel tot oksel 46 cm en de taille is 42 cm, maar in dit gedeelte zit dus nog wel behoorlijk wat rek door de extra stof. En hoeeeee fijn zo’n mooie lange lengte! De jurk meet 108 cm hoera! De jurk kost 89,95.

Dit leuke stofje met de pimpelmeesjes is er ook nog met een andere ondergrond. Ik vond de zwarte ondergrond zelf wel erg gaaf, de print knalt hier er zo mooi uit. En in de stof, met name in het vogeltje, zitten een aantal mooie kleuren waarmee deze jurk geweldig te combineren is.

Maar ik kan me ook voorstellen dat je een ander kleurtje kiest, want ze zijn gewoon allemaal mooi! Of natuurlijk gewoon een ander model jurkje of een bloes!

Gelukkig is de keuze reuze! Heb jij al gekozen?

Veel liefs van Joyce

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s