Taiga Tales *Herbal Healing* ❤️ Blutsgeschwister

En jaaaaaa, hier is ie dan hoor het tweede gedeelte over de collectie van Taiga Tales. In mijn vorige blog konden jullie al lezen dat deze collectie mijn favoriet is en dat er zoveel moois was, dat ik niet beperkt kon kiezen. Ook heeft Hippest-fashion van deze collectie onwijs veel ingekocht, dus hoe leuk is het dan om gewoon twee blogs te schrijven.

Dit keer neem ik jullie mee in de wereld van de ‘Herbal Healing’:

“We volgden Mutroschka het bos in om contact te maken met de kracht van geneeskrachtige kruiden en de geesten van de natuur. Volledig in het groen gedompeld, smelten we samen met de bomen en planten, sluiten we vriendschap met de dieren en komen we uiteindelijk terecht in de rustgevende stilte van de natuur.”

Als je van groen houdt dan zit je ab-so-luut goed met deze collectie! Zoals je misschien wel gelezen hebt in mijn vorige blog, zijn nog niet alle items geleverd. Op de vrolijke kikker print moeten we helaas nog even wachten, want deze matcht geweldig met de items die ik jullie laat zien. Maar niet getreurd… ze komen eraan hoor!

Gelukkig is er nog genoeg om te laten zien en ik wil graag aftrappen met deze te gekke broek ‘Casual everyday’. De print van de broek heet ‘Herbal Garden’; op de close up foto’s kun je de print goed zien. Dit is nou zo’n heerlijk warme broek, die werkelijk waar fantastisch zit.

Door de elastieken band bij de buik zit de broek ook daar erg comfortabel. Ik draag deze broek ik maat xl. De band van de broek meet 44 cm. Ook heb ik de binnenbeen lengte opgemeten, deze is 69 cm en de buitenbeen lengte is 96 cm.

De broek heeft fijne zakken.

Op de achterkant van de broek zit een nep zakje, deze kun je dus niet gebruiken. De broek is gemaakt van 95% bio katoen en 5% elasthan. De broek kost 79,95 en de directe link naar de broek vind je hier.

Op deze broek draag ik een prachtig shirt ‘Hot knot Lacy’. Het is een geweldig model die je de afgelopen jaren wel vaker hebt kunnen spotten bij Blutsgeschwister. Dit keer zijn de shirts gemaakt van 92% viscose (LENZING™ ECOVERO™) en 8% elasthan.

De print van dit shirt heet ‘Healing Herbs’, wat een mooie kleuren combinatie van deze twee soorten groen. Ik draag maat xl van dit shirt, deze meet van oksel tot oksel 46 cm.

In mijn vorige blog heb ik het shirt in een andere print laten zien, heb je die blog gemist? Check deze link. Het shirt kost 49,95 en de directe link naar het shirt vind je hier.

Voor de koudere dagen heeft Blutsgeschwister het fantastische vest ‘Rendex-vous with myself’. Ik laat jullie dit vest in de kleur ‘Green Plum’ zien, maar Hippest-Fashion heeft dit vest ook nog in het blauw.

Dit vest heeft een zware kwaliteit en is gemaakt van 70% viscose en 30% nylon.

Ik draag het vest in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 56 cm en de lengte van dit vest is 92 cm. Het vest heeft een band waarmee je het vest dicht kunt strikken.

Maar je kunt de band ook aan de achterkant vastmaken, dat heeft ook altijd een mooi effect.

Ik vind de halslijn van het vest aan de achterkant zo mooi.

Het vest heeft twee fijne zakken. De prijs van het vest is 119,95 en de directe link naar het vest vind je hier.

Ook heb ik jullie in mijn vorige blog een te gek vestje laten zien met appeltjes, laat van dit te leuke printje nou ook een jurkje zijn! De jurk heet ‘Stricklizzy’ en de print ‘Knit Green Apple’.

Dit jurkje heet Hippest-Fashion maar liefst in 3 kleuren! Groen, rood en blauw! Maar ook zijn de vestjes in die kleuren te krijgen en als je dan echt geen genoeg kunt krijgen van deze print, is er ook nog een trui van, in de kleuren blauw en groen.

Het leuke van de jurk is, dat de bovenkant van de jurk uit de appelprint bestaat en de onderkant van de print heeft de jurk inieminie polkadotjes.

Het jurkje is gemaakt van 70% viscose en 30% nylon, dit is echt het ideale winterjurkje! Heerlijk warm.

De jurk draag ik in maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 49 cm. De taille is 46 cm en de lengte van de jurk is 96 cm.

De jurk heeft een hoge halslijn.

De jurk kost 109,95 en de directe link naar de jurk vind je hier.

Dan de laatste jurk alweer van deze blog. Dit is ook al zo’n plaatje! ‘Hédonioste’ is de naam van deze jurk en zoals jullie kunnen zien is dit dezelfde print als de top die ik heb laten zien.

Daar waar ik het shirt wel in mijn eigen maat draag, draag ik deze jurk een maat kleiner; maat l dus. Ik heb confectiemaat 44 en cupmaat B. Een xl zou echt veel te ruim voor mij zijn, zeker met de cupmaat die ik heb. Het bovenste gedeelte valt best wijdt namelijk. Nu hou ik ook nog wat ruimte over.

Van oksel tot oksel meet de jurk 55 cm. De taille is 43 cm en de lengte van de jurk is 116 cm.

Ik heb in de loop der jaren verschillende modellen gepast van Blutsgeschwister en zo af en toe kom je ook toffe riempjes tegen! Deze kun je er altijd afhalen, maar mijn ervaring is dat deze riempjes mijn figuur juist goed doen.

Het soort riem wat bij deze jurk zit had ik nog niet eerder geprobeerd; de band is elastisch en deze sluit door middel van een hartvormige sluiting.

Echt super gaaf gemaakt! Het hartjes gedeelte is hard, maar hier merk je niks van bij het dragen.

Het is echt gewoon een plaatje van een jurk, die Hippest-Fashion overigens in nog twee andere printjes heeft.

De jurk kost 119,95 en de directe link naar de blog vind je hier.

Kijk dan hoe mooi alles weer mooi combineert met elkaar! Inmiddels hebben we al van een paar collecties kunnen genieten, en dames… dit is het nog steeds niet! Daar waar we hier al van kunnen genieten, kijken we natuurlijk ook uit wat nog komen gaat! En als het zover is dan horen jullie mij wel weer gillen!

Veel liefs van Joyce

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s