The Do You collection ❤️ Margot

“Slowdown it’s productive”, “Let go of comparing” “Show yourself full size!… and do what you feel is best for you, in short, DO YOU!”

Welkom bij de aller nieuwste collectie van Margot! Ik mocht van Binnie, van SoMuch Fashion, drie geweldige jurken uit deze collectie laten zien. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze drie beauties heb kunnen passen, want vanaf een foto kon ik echt de keuze niet maken. Hoe voelt de stof, hoe draagt het, wat zijn de afmetingen, hoe staat het model?

Wat me gelijk opviel aan de jurken is dat de stof, die gemaakt is van 95% katoen en 5% elastan heel zacht aan voelt. Margot heeft ook wel eens dat de stoffen iets stugger aanvoelen, dat is hier niet het geval.

En ik werd er persoonlijk heel erg blij van. De pasvormen zijn bij alle drie de jurken al net zo mooi, erg erg verrast ben ik hierdoor, maar… Ik heb een keuze kunnen maken hoor.

Alle drie de jurken draag ik in maat xl, ze vallen dus keurig op maat. Ik ben zelf 1.81 lang en heb confectie maat 44. Uiteraard zal ik per jurk ook de afmetingen vermelden. Heb jij een andere maat nodig en wil je eerst graag de afmetingen weten, dan kun je altijd Binnie een berichtje sturen.

Graag begin ik met de maxi jurk ‘Gloria Honeydew’. Op de productie foto’s zie je de print van een afstand, ik had er gelijk al een klik mee, maar echt, in het echt is de print nog zoveel mooier!

Niet alleen de print trouwens, maar ook. De kleuren, die springen er veel meer uit! De achtergrond van de jurk heeft een prachtige kleur groen.

Wat fijn dat Margot de afgelopen seizoenen ook langere jurken heeft. Deze jurk heeft een lengte van 135 cm. De oksel tot oksel meet 47 cm en de taille is 44 cm.

Wat deze jurk uniek maakt is toch wel de strik die aan de voorkant zit.

Je zou deze ook wat nonchalant los in alleen een knoop kunnen dragen.

De mouwen vallen tot op de elleboog en zijn niet nauw aangesloten, maar een beetje wijd.

Voor dit prachtige plaatje betaal je 154,95.

Nog zo’n unieke jurk is dress ‘Lucy Lilac’. Deze viel mij gelijk op door met name de onderkant van de jurk.

Deze loopt niet recht, maar heeft een geroezelde onderkant, super origineel natuurlijk!

Ook deze jurk heeft een strik. Het zijn twee lange stroken waarvan jezelf vervolgens een strik kunt knopen.

Wat een prachtige kleuren trouwens he! Ook als je inzoomt bij deze print is ie zoveel mooier!

De jurk meet van oksel tot oksel 50 cm, de taille is 44 cm en de lengte van de jurk is 102 cm. Prachtig detail is toch wel het knoopje op de mouw. De jurk kost 149,95.

En dan de laatste jurk; deze heeft dezelfde print als de eerste jurk die ik liet zien, maar het model is anders.

‘Bya Longshot’ is echt een plaatje! Ik had echt van te voren geen idee welke jurk in mijn kast zou belanden, maar het is deze geworden hoor! Net als de vorige jurken heeft deze jurk ook weer geweldige details, die mouwen stelen natuurlijk de show!

Deze jurk meet van oksel tot oksel 49 cm, de taille is 45 cm en de lengte van de jurk is 103 cm. De kraag van de jurk is mooi afgewerkt.

Op de productie foto’s kun je zien dat de jurk zakken heeft (absoluut plus punt!), maar dat er er zoveel aandacht is besteed aan de details dat zie je dan weer niet. Ook deze jurk kost 149,95.

Zoooooo DO YOU? DO YOU LIKE? DO YOU WANNA? Met een Margot kledingstuk (want SoMuch heeft meer dan jurken alleen) ben je gegarandeerd van een uniek kledingstuk! Margot wordt maar ik kleine hoeveelheden geproduceerd.

Sooo check it out, de directe link naar de collectie vind je hier.

Veel liefs van Joyce

14 Comments

  1. Ooooooh, yessss Joyce! Fantastische jurken. En dezelfde keuze heb ik ook gemaakt. Die mouwen en de afwerking van de (ja, hoe kan het ook anders) ZAKKEN die deden het hem, hoor 👌🏻. En zo’n fijn stofje. Niet te dun, niet te dik. Mooi vallend, geweldig, gewoon. Mooie foto’s, ook van de details en lekker veel info. En ik zie dat paars ook een leuke combi kleur is voor deze 🤩

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een leuke en handige blog! Die Bya Longshot had ik al een paar keer voorbij zien komen. Ik was meteen verliefd op het leuke model! Alleen waren de kleuren en de print niet duidelijk zichtbaar. Nu heb ik het eindelijk goed kunnen zien. Deze jurk staat nu echt op mijn wenslijstje! Eerst moet ik nodig wat verkopen. Fijne zondag nog!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s