Once in a lifetime ❤️ Grünbein

Ooooooohhh dames, ik heb nu toch iets om te laten zien!! De ‘Charlotte laarzen’ in de gele variant van Grünbein hebben jullie al regelmatig bij mij kunnen spotten. Ik krijg vaak super positieve reacties, maar ook vragen over deze geweldige laarzen. Dat vind ik echt ontzettend leuk! Ik hoop dat ik die nu nóg meer krijg, want kijk hoe gaaf: Grünbein heeft speciaal voor Ester van S-ter Fashion and Design de kleur ‘Rose’ laten maken.

Dit is echt een ‘Once in a lifetime’ gevalletje, want deze prachtige kleur komt nooit meer terug! Het beste is de kleur te omschrijven als ‘oud roze’.

En dat niet alleen de kleur mooi is aan deze laarzen dát wil ik jullie ook graag laten zien. Sinds ik het merk Grünbein ontdekte werd niet alleen ik, maar ook mijn voeten, ontzettend blij.

Het oog wil natuurlijk wat, maar ook is het zo belangrijk om goede schoenen te dragen. De schoenen en de laarzen van Grünbein zijn heel erg geschikt voor brede voeten. Wat een ellende is dat toch als je tenen in de knel komen bij schoenen, of dat je eerst een laars tijden lang moet inlopen…

Bij deze laarzen is dat absoluut niet het geval; je stapt erin en je kunt er vervolgens kilometers op lopen.

De laarzen zijn gemaakt van zacht leer, dat vormt zich geweldig aan je voeten. De laarzen zijn niet waterdicht, maar je kunt ze behandelen met een spray die daarvoor bedoelt is.

Ik draag de laarzen in mijn eigen maat 42. Sommige dames kunnen misschien een maatje kleiner aan, maar voor mij vallen ze precies op maat. Wat zo fijn is, is dat er een zooltje in zit wat uitneembaar is. Heb je eigen steunzolen? Dan kun je die hier dus makkelijk in doen.

Ik heb het zooltje voor jullie opgemeten van mijn maat 42; de lengte is 28 cm en het breedste gedeelte van het zooltje is 9,8 cm. Is dit nou niet jouw maat, dan kun je Ester gerust een berichtje sturen of zij het zooltje van jou maat wil opmeten.

De laarzen gaan open met een rits, de lengte van de laars is 33,5 cm, inclusief de hak.

Mijn kuiten hebben alle ruimte; ik heb het bovenste gedeelte van de laars plat opgemeten, dit is 19,5 cm.

Aan de achterkant van de bovenkant is een stuk elastiek verwerkt in de laars.

Omdat ik al best veel ervaring heb met dit merk, kan ik jullie vertellen dat de schoenen en laarzen heel erg mooi blijven. Je kunt hier echt een tijd mee vooruit, de prijs van 179,00 is het dan ook echt wel waard. Én je hebt dus echt een unieke kleur, waar misschien maar 12 mensen in wereld mee lopen, vind je dat niet een tof idee!! Dus wacht niet te lang, want maat 40 is al uitverkocht. De laarzen zijn er nog in maat 36,37,38,39,41 en 42. Een snelle link naar de laarzen vind je hier. Vind je blauw of geel toch mooier? Die zijn nog in een paar maten beschikbaar.

Heb je nog meer vragen dan kun je me altijd een berichtje sturen of hier een reactie achterlaten; dat vind ik sowieso altijd erg leuk!

Veel liefs van Joyce

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s