All American APPLE PIE ❤️ Blutsgeschwister

Inmiddels blog ik alweer wat jaren over Blutsgeschwister; mijn eerste liefde op gebied van kleur en printjes! Het geniale is én blijft dat Blutsgeschwister bij elke collectie en fantastische omschrijving heeft van de collecties, de stofwerelden en natuurlijk elk bij uniek kledingstuk! En daarom plaats ik ook foto’s met een knipoog, vier het leven! Maak van elke dag een feestje! Dat straalt Blutsgeschwister uit voor mij!

In deze levering zien we de kleuren blauw en groen met een tikkeltje roze en rood. Met bloemenprintjes, appelprintjes, cheerleaders en cavia’s kunnen we ook deze keer weer ons hart ophalen.

“Toen en nu! Het lijkt alsof het gisteren was dat moeder en dochter samen een appeltaart bakten en kibbelden over wie het lang verlangde huisdier mocht kiezen. Nu gaat de ‘all American girl’ al naar de universiteit, geniet ze van haar vrijheid en oefent ze haar macht uit als toegewijde cheerleader. Melvin, de cavia, vond zijn ware roeping toen hij de mascotte van het cheerleaderteam werd. Op Thanksgiving is alles echter weer zoals het was. Moeder en dochter kunnen opnieuw contact maken en genieten van zoete jeugdherinneringen vol warmte en huiselijkheid.”

Ook dit keer heeft Hippest-Fashion weer geweldige items ingekocht en ik mag weer heel wat moois laten zien. Het is een sellectie, want ik kan natuurlijk niet alles laten zien. Op de site van Hippest-Fashion zie je het hele aanbod, ik zal zoveel mogelijk vermelden als er een item ook in een andere print of model is.

En jaaaaaaa daar gaan we weer! Deze keer kan ik weer heel wat mixen en matchen met de kleding onderling. Sowieso kun je met Blutsgeschwister ook te gek mixen met oude en nieuwe collecties, dat vind ik zelf altijd erg leuk om te doen.

Ik heb een paar kledingstukken gekozen van het soort dat ik nog nooit geprobeerd heb, oeeehhhh zo leuk die voorpret al van te voren! Het is gewoon erg leuk om ook eens andere dingen te proberen en wie weet verras je jezelf dan wel!

Zoals jullie zien is deze blouse wel echt iets nieuws, sjiek is ie he. De blouse heet ‘l’odelette pour helma’ in de prachtige print ‘Clima Ballerina’. De kleurencombinatie is mooi he! Heel gaaf te combineren met twee rokjes die Hippest-Fashion in de collectie heeft.

Der Apgel fällt nicht weit vom Stamm “De onuitgesproken tradities die ondanks de turbulentie van de adolescentie van generatie op generatie worden doorgegeven, zijn onze meest waardevolle herinneringen op volwassen leeftijd! De geur van versgebakken appeltaart en de altijd ietwat verouderde maar o zo huiselijke inrichting in het ouderlijk huis voeren ons meteen terug naar vroeger.”

Ik wist van te voren niet hoe de blouse zou vallen, spannend momentje dus… Aangezien dit dezelfde stof is (Viscose; LENZING ECOVERO) waarvan ik een jurk liet zien (die ruim viel) in mijn vorige blog, ben ik voor maat l gegaan. Deze meet van oksel tot oksel 50 cm, dus dat is echt ruim genoeg voor mij.

Zo’n toffe strik!

De eerste rok waarmee ik de blouse combineer is met hetzelfde printje als de blouse heeft. Deze rok heet ‘Daily poetry’ en ook deze rok is gemaakt van viscose en bevat 8% elasthan. Deze stof rekt dus heel fijn mee. Ik draag de rok in maat xl. De band meet 39 cm en de lengte van de rok is 64 cm. De rok kost 59,95.

Het tweede rokje is echt totaal anders dan de eerste. Het rokje ‘Practically perfect decor’ heeft ten eerste een ander model, maar ook het materiaal waar deze rok van gemaakt is, is anders. De rok is gemaakt van 100% biologisch katoen. De rok kost 79,95.

Er zit dus geen elasthan in deze rok. Persoonlijk draag ik het liefst rokjes met elasthan, maar dit rokje zit wel lekker moet ik zeggen. Dat bedoelde ik dus ook met, dat je af en toe gewoon eens buiten je confortzone ‘moet’ gaan.

Het rokje is aan de binnenkant gevoerd.

Omdat er geen elasthan in zin, zit er een rits aan de achterkant.

Ik draag de rok in maat xl. Deze meet aan de bovenkant 44 cm en is 56,5 cm lang.

En uiteraard de zakken die erin zitten, altijd een groot pluspunt vind ik persoonlijk.

Ook heeft Hippest-Fashion nog een toffe match met beide rokjes; het ‘Miraculous Power’ shirt met de prachtige print ‘Green Dance’. Dit is echt zo’n print die je wat van dichterbij moet zien.

De legging die ik hier draag is een warme, dikke variant, wat een mooie bloemen print he! De print heet ‘Prima Clima’. De legging kost 49,95.

Het shirt draag ik in maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 47 cm. Het shirt is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthan. Het shirt kost 49,95.

Van deze print heeft Hippest-Fashion ook nog een rok, een legging en een jurk ingekocht. Ben je benieuwd naar hoe die modellen vallen, check dan mijn vorige blog, want de modellen ‘Shalala tralala’ en ‘Wooden heart circular’ heb ik daar uitvoerig beschreven.

De legging met de print ‘Green Dance’ kost 34,95

Wat je dus ook heel gaaf kunt combineren met deze setjes is deze toffe ‘Sea promenade’ trui! Ik zal jullie zeggen dat ik nog nooit eerder zo’n soort trui heb gepast van Bluts. Ik had dan ook geen idee welke maat ik moest kiezen, dus ik ben gewoon maar voor mijn gebruikelijke xl gegaan en deze zit perfect.

De kleur vond ik wel iets spannend; roze vind ik te gek, maar wist niet zeker of ik van deze roze bleek zou worden. Hippest-Fashion heeft deze trui ook nog in een groene kleur, maar ik vond de roze sowieso leuker en toffer matchen met de dingen die ik laat zien.

De trui bestaat uit 55% en 45% katoen. Mijn xl meet van oksel tot oksel 58 cm. Ik vind zelf de lengte erg fijn van deze trui, deze meet 58 cm. De trui kost 89,95.

De trui voelt echt lekker zacht aan en zit daardoor ook heerlijk.

De speelse details, de bolletjes op de trui, zijn natuurlijk de eyecatcher! Ik vind ze geweldig!

Deze trui matched ook geweldig met de cavia print! ‘Go Ginny go’. Hahaha fantastsch een cavia met een strikje!

Cheer me up “Met ritmische bedwelming juichen we het team toe met pompons, omhelzen we de mascotte, tillen die letters hoog in de lucht en maken gedurfde sprongen… Alleen al de gedachte eraan brengt ons in de wereld van universiteitssporten en we maken onze pompons klaar, trek onze cheerleaderoutfits aan en juich de belangrijkste persoon van allemaal toe: onszelf! Ga, meisje!”

Zoals ik al eerder schreef heb ik de tralala jurk al in mijn vorige blog uitvoerig beschreven, maar jeetje wat blijft dit een prachtig model he!

Dus het is te leuk om jullie deze mooierd ook nog te laten zien. De print is zo leuk dat ik jullie ook nog het ‘Miraculous Power’ shirt en de legging laat zien.

Met zoooooooooooo’n ontzettend gave rok!! Daar spring je gelijk een gat van in de lucht!

De rok heet ‘Harvast Moon’ en de fantastische print met cheerleaders heet ‘Alstar Girls’.

Ik draag de rok in maat xl. Deze meet aan de bovenkant 41 cm en is 68 cm lang. De rok kost 89,95.

Ook deze rok heeft aan de achterkant een rits.

De rok is gemaakt 98% biologisch katoen en 2% elastan, ietsie pietsie rek dus. Deze rok wordt heel hoog gedragen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier wel aan moest wennen, want ik draag mijn rokjes eigenlijk altijd laag op de heup.

Maar het staat echt echt te gek vind ik en het draagt ook fijn zo’n rok over je buik heen.

Ik ben dus voor de bijl gegaan met deze rok, echt wow ’t is gewoon een feestje om te dragen! Afgezien dat de print al geweldig is, is die strik aan de voorkant echt een super detail.

Nou, en als er dan ook nog zakken in zitten… Jaaaa dit is em voor mij!

De combi met de cavia’s daar word ik ook al zo blij van, een paar knal laarzen erbij en gaan!

Het was letterlijk weer een feestje om deze blog voor Hippest-Fashion te mogen schrijven!

Alle Blutsgeschwister items die Hippest-Fashion verkoopt vind je via deze link. Ik ben benieuwd wat jullie op het oog hebben. Laten jullie het weer weten? Ik vind het onwijs leuk om jullie reacties altijd te lezen, super bedankt daarvoor ❤️.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de rok ‘Harvast Moon’ ontvangen voor mijn blog ❤️

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s