Het regent, HET REGENT!

In Nederland moet je altijd voorbereid zijn op regen. In de zomer, de lente, de herfst en de winter; je weet dat het elk moment kan komen. En toen ik deze laarzen zag, wist ik dan ook gelijk dat er geen enkele reden was om ze niet te bestellen.

Al eerder had ik laarzen van Anna Field gezien met leuke printjes, maar elke keer was ik gewoon te laat. Met stralend mooi weer en geen regen in het vooruitzicht bestelde ik deze leukerds bij Zalando. En ja… een paar dagen later was het zover hoor, ik kon met een gerust hard foto’s maken in en net na de regen.

Deze laarzen gaan absoluut mee in de herfstvakantie; ik ga al jaren naar Zeeland in die periode. Ik heb al een aantal laarzen versleten, maar nooit waren ze zo leuk als deze. Ik hou gewoon van paddestoelen en voor de prijs van 29,95 kon ik het daarom ook niet laten.

De laarzen zien er mooi stevig uit en dat voel je ook als je ze draagt.

Ik heb maat 42, bij de omschrijving stond dat sommige mensen de laarzen groot vinden vallen, anderen weer niet. Met die tegenstrijdige berichten maakt het wel eens lastig om een keuze te maken. Elke voet is natuurlijk ook weer anders… Ik koos voor mijn eigen maat, en die zitten perfect! Ik kan me wel voorstellen, dat als je tussen twee maten in zit, je de kleinere besteld, ik heb iets ruimte over.

Het is fijn, want in deze laarzen zitten losse zooltjes. Je kunt dus eigen zooltjes in deze laarzen doen als je dat prettig vindt, maar het gaf mij ook de gelegenheid om de laars goed op te meten.

Het zooltje van mijn maat 42 is 28,5 cm lang en op het breedste punt 9,5 cm.

Op de detail foto’s kun je goed zien hoe de laarzen eruit zien, ik ben benieuwd of jullie er net zo blij van worden als ik.

Er zijn trouwens ook nog andere printjes; met paraplu’s, ankers, polkadots, bloemen en hondjes. Via deze link kom je bij alle regenlaarzen.

Stampend door de plassen gaan was nog nooit zo leuk! Zeker als je er verzekerd van bent dat je droge voeten houdt.

Mocht je deze laarzen echt heel tof vinden zou ik niet wachten tot de herfst, want dan zijn de meeste maten waarschijnlijk al uitverkocht.

Veel liefs van Joyce

3 Comments

  1. Wat zijn ze leuk! Jij kan lekker aan de wandel in de herfstvakantie. Ik denk dat deze laarzen mij misschien te strak zullen zitten bij mijn kuit. Maar wie weet, is er een lager model of valt de wijdte mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s