Go for Gold ❤️ Blutsgeschwister

You’ve got mail! Mail van Hippest-Fashion! Hu hoe wat?? Blutsgeschwister is onderweg?? Nu al?? En oooh wacht wat?? Niet eerst basics en softshell jassen, maar gelijk een gewone collectie??? Als je een echte Bluts fan bent, dan weet je echt gelijk wat ik bedoel! Voor de rest zou ik het even kort toelichten; jarenlang had Blutsgeschwister een aardig vast patroon in wanneer de collecties zouden uitkomen en daar aan voorafgaand waren daar eerst altijd basics en sotfshell jassen.

Maaaaaarrrr zoals wel meer in het leven de afgelopen tijd wat anders is gelopen is dat hier ook het geval. Ach en waarom ook niet, dat houd het spannend toch!! En het mailtje was dan ook zeker een welkome verrassing. Ook dat ik weer blogs mag schrijven voor Hippest Fashion, iets waar ik zo blij van word, ik ben er heel dankbaar voor! De sneakpeaks beloven weer fantastische collecties; ik ben er klaar voor!

Midden in mijn vakantie kon ik aangeven wat ik jullie graag wilde laten zien en bij thuiskomst kon ik bijna gelijk aan de slag! Whoop whooooop! “Go for Gold” is de naam van de eerste collectie; de stofwerelden ‘Harvest Gold’ en ‘Sport der Elite’ zijn daar! De aftrap met appetjes, roosjes en paarden, zwart, geel en rood; wat een plaatjes weer bij elkaar, Bluts did it again!

Ik heb zoveel mogelijk verschillende modellen uitgekozen om te laten zien; Hippest-Fashion heeft meer dan dit! Waaronder deze geweldige jurkjes! Helaas kan ik deze echt niet aan jullie aan laten zien, want ik ben ik gewoon echt te lang voor, maar ik wil ze wél even in het zonnetje zetten, omdat ik weet dat deze jurkjes, dit model, door menig fan erg geliefd is en er zijn weer zulke toffe printjes!

Okkkkeeee here we go! De shirts met de geweldige halslijn zijn terug! Dit ‘Miraculous power’ shirt is echt zo super fijn. De mouwen zijn mooi lang en ja… die prachtige halslijn he met een soort van opstaand kraagje. Het printje van het shirt heet ‘Romy rose’; zwart met roosjes.

Ik draag het shirt in maat xl, deze meet van oksel tot oksel 47 cm en valt keurig op maat. Het shirt kost 49,95. Ik vond het leuk om dit printje met ‘Fiona fortuna’ te combineren. Hier staan ook roosjes op, maar ook paarden! Hoe gaaf is dit he?!

“Sport der Elite” Echte adel herken je aan je sportkeuze. Zo galopperen vrouwen van de wereld het liefst door de hogere klasse: te paard! We gaan deze sportieve uitdaging aan en oogsten niet alleen veel gouden patrooncreaties, maar verdienen ook medailles voor elegantie en stijl voor onze bordeauxrode en rapzwarte kleurenschema’s.

De rok die ik draag heet ‘Wooden heart circuar’ en dat is er één in de categorie: zwiert! Deze rok is echt mooi lang; mijn xl meet 65 cm. De band van de rok is 40 cm. De rok kost 69,95.

Aan de zijkanten zitten naden, maar aan de voor en achterkant ook.

Ook het bekende model ‘Shalala tralala’ is weer terug! Maar omdat dit een winter uitvoering is, is het tóch weer anders. De zomervariant was mouwloos en nu heeft het model lange mouwen. En dan ook echt fijn lang! Als je lange armen hebt, is dat wel eens een dingetje, maar daar hoef je bij deze jurk dus geen zorgen over te maken.

Zo gaaf he, deze print met appeljes! Er zitten in deze collectie veel donkere kleuren, maar ook de liefhebbers voor kleur kunnen hun hart ophalen met onder andere deze print.

“Harvest Gold” Zelfs als je eigen sportiviteit niet bepaald een trofee waardig is, is het hoogtepunt van elke oogst om jezelf te trakteren op wat zongerijpt fruit! Dit najaar is de peer de goudgele vrucht bij uitstek, die we sportief van de boom plukken. Maar ook felrode en verleidelijke appels lokken ons naar binnen en maken deze salade met goud en rood fruit compleet.

Ook de jurk draag ik in maat xl. De oksel tot oksel meet 48 cm, de taille 42 cm en de lengte van de jurk is 106 cm. De jurk kost 99,95.

Het model is echt geweldig; vanaf de taille loopt de jurk wijder uit; ideaal ook voor een buikje.

De jurk heeft een overslag, die deels vast zit. Bij mij blijft de overslag netjes op haar plek zitten, maar heb je een wat grotere buste dan kan dit anders uitvallen. Er zit een klein strikje bij die je vast kunt maken bij de overslag.

Zo gaaf dat Hippest-Fashion ook weer leggings in de collectie heeft. Ik ben een echte legging fan. Dit is hetzelfde printje als de rok die ik al heb laten zien. De legging draag ik ook in maat xl. De band meet 40 cm en valt, zoals altijd keurig op maat. En goed nieuws; deze legging is er nu ook in maat xxl. De legging kost 34,95.

Alle items die ik tot nu toe heb laten zien zijn gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthan. Van dit materiaal weet ik dat ik altijd dezelfde maat kan kiezen, dat is een groot voordeel van Blutsgeschwister; je weet in 95% van de gevallen welke maat je moet kiezen.

Blutsgeschwister werkt ook met andere materialen; het rokje ‘Daily poetry’ bestaat uit Viscose (LENZING™ ECOVERO™). Blutsgeschwister verteld hier het volgende over:

💚 Vezels van gecertificeerd hernieuwbaar hout en pulp.
💚 Vezelproductie uit duurzame Europese bosbouw bekroond met het EU Ecolabel voor hoge milieunormen.
💚 100% supply chain-transparantie: eenduidige vezelidentificatie in het eindproduct 50% minder waterverbruik en uitstoot dan conventionele viscose. 💚 Wij zijn een trots lid van de Fair Wear Foundation.

De print van het rokje heet ‘Lorelei laurel. Ik draag deze rok in maat xl. De band meet 41 cm en de lengte van de rok is 65 cm. Het rokje kost 59,95.

De rok heeft bovenaan een brede band en vanuit daar wordt de rok iets zwieriger. Dit rokje kun je prachtig combineren met paars en geel, maar zoals jullie zien draag ik deze rok met een zwart shirt.

Het shirt is hetzelfde model al ik jullie al eerder liet zien met de roosjes. Dit shirt valt precies hetzelfde en kost ook 49,95.

Maar kijk eens hoe gaaf het shirt met de roosjes ook hierbij combineert! Zo gaaf om te ontdekken, want toen ik de items bij elkaar zocht had ik dit nog niet bedacht.

Het is een prachtig printjes palet wat ontzettend goed met elkaar past.

De legging ‘Lovely walker’ in de print ‘Fab fauna’ heb ik met de beide rokjes gecombineerd. Aangezien je er steeds maar een klein stukje van ziet laat ik hem nog even in zijn geheel zien, het is namelijk een geweldige print!

Deze legging is echt dik en warm, een echte winter legging dus. De band meet 42 cm. De legging kost 49,95.

En dan de laatste beauty, ook gemaakt van viscose. En wat heeft deze jurk een prachtige naam: ‘Heart full of hope’. Nog voordat ik de naam van deze print had gezien, vond ik deze jurk al iets sjieks uitstralen. En de naam ‘High class’ verbaasd me dan ook niet. De foto’s zeggen denk ik meer dan woorden over deze print met prachtige kleurstellingen.

Deze jurk is dus ook gemaakt van viscose, in tegenstelling tot het rokje, waar elasthan is zit, is deze jurk gemaakt van 100% viscose. Dat merk je gelijk aan de structuur van de stof.

Deze soort heb ik nog niet gezien bij Blutsgeschwister. In de vorige wintercollectie was ook een jurk van 100% viscose, maar dit materiaal was glad. Bij deze jurk is dat niet het geval; de stof is wat dikker en heeft wat reliëf.

Ik heb ook een foto van de binnenkant gemaakt, zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel. De jurk draagt heel luchtig en zit lekker.

“De stof, gemaakt van natuurlijke grondstoffen, voelt aangenaam zacht aan, valt soepel en is licht en comfortabel. De milieuvriendelijke viscose stof past perfect bij de vloeiende vorm van de jurk.”

Bij deze jurk is het belangrijk dat je haar niet te groot besteld. In maat xl, wat mijn gebruikelijke maat is, zwom ik in deze jurk. Bij maat l hou ik nog wel wat ruimte over bij mijn taille, maar bij de schouders heb ik wel deze maat nodig.

Van oksel tot oksel meet de jurk 53 cm, de taille meet 51 cm en de lengte van de jurk is 116 cm. De jurk kost 119,95.

“Het schattige kraagje, de doorlopende knoopsluiting middenvoor, de losjes uitgesneden mouwen met in de breedte verstelbare manchetten en een afneembare riem van in kleur afgestemd gehaakt kant maken van deze jurk met zijn verfijnde lengte een elegante blikvanger. Deelnaden aan de voorkant zorgen voor een mooie, flatteuze pasvorm en zijn de perfecte aanvulling op de wijde zwierige rok.”

Wat een plaatje he! Zo in het bos kun je zien hoe zulke mooie herfst kleuren dit zijn. En ook al moet ik er zelf nog niet aan denken: dit wordt vast ook een kerst topper hahaha.

En jeeeeeeejjj er zitten zakken in de jurk!

Al dit moois staat nu online bij Hippest-fashion. Ik ben benieuwd of jullie al iets hebben gezien wat bij jullie past.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de jurk ‘Heart full of hope’ ontvangen voor mijn blog ♥️

15 Comments

  1. Aaaaaaaaah! Z. A. K. K. E. N!!!
    Als ze deze in den Bosch hebben, ga ik die zeker weten passen . Wat een mooie, uitgebreide blog, weer Joyce. En de foto’s zijn fantastisch 🤩👌🏻

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s