Dubbelzijdige overslag jurk ❤️ Tantilly

Oeeeeeehhh ja daar ben ik dan hoor met mijn beloofde blog over de dubbelzijdige overslag jurk van Tantilly! Tantilly had deze al met een driekwart mouw, maar nu zijn er ook jurken met korte mouw! ideaal dus voor deze periode.

De jurk is gemaakt van 100% katoen. Ik heb zelf niet veel kleding die 100% katoen zijn, ik vind het fijn als er wat elasthan in de kleding zit, omdat het, naar mijn idee, dan wat fijner zit. Dus… het is dan ook een leuke uitdaging voor mij om juist dan eens wat anders te proberen.

Zo hebben jullie mijn blog over de Poppy rokjes, die ook uit 100% katoen bestaan, al kunnen lezen. Ik was zeer blij verrast. Ik vond de rokjes heel fijn zitten, maar ook zelf mijn buikje verhullen. Eens kijken of dat bij deze jurken óók zo is.

Ik laat de jurk in 3 verschillende printjes zien, althans… het zijn 3 jurken, maar dat betekend dan natuurlijk 6 printjes! Elke jurk heeft dus 2 toffe retro printjes en daar kun je weer enorm leuk mee combineren met de leggings die Tantilly ook verkoopt.

Over de leggings kun je uitgebreid lezen in mijn vorige blog.

Ik draag de jurk, met mijn maat 44, in maat l. Het eerste wat toch weer opvalt dat inderdaad dit jurkje heel gunstig is voor je figuur. Omdat het een overslag jurk is kun je de jurk ook stellen en zo kun je de jurk op ‘bolle buik dagen’ gewoon iets losser dragen. Ideaal voor ons vrouwen.

De jurken zijn verkrijgbaar in maat s t/m 4xl. Ik heb de jurk plat opgemeten, doordat het een overslag jurk is, en gemaakt is van katoen meet deze wat meer centimeters dan een gemiddelde jurk. Van oksel tot oksel meet de jurk 54 cm. De jurk is 110 cm lang.

Ik heb ontzettend veel foto’s gemaakt en ik hoop dat jullie hierdoor een goed beeld krijgen hoe de jurk precies werkt. De jurk heeft volledig 2 printjes, dus ook de stikkoorden zijn meegenomen in de stof. Ik kwam er gaande weg achter dat de jurk aan beide kanten een gat heeft waar je het koord doorheen kunt doen; kies gewoon de kant die jij het prettigste vindt.

Als je dat hebt gedaan heb je aan beide kanten een koord en kun je de jurk strikken zoals je het zelf leuk vindt. Op de Tantilly site vind je hier gelukkig ook voorbeelden van, want ik als ‘overslag jurken leek’ deed eigenlijk gewoon maar wat. Ik heb de jurk met name aan de achterkant gestrikt, omdat ik dit zelf wel erg leuk vind.

Maar je kunt het koord dus ook nog verder om je heen doen en dan bijvoorbeeld aan de voorkant of zijkant een strik maken. Hoe leuk dat er zoveel keuzes zijn!

Je kunt de jurk nog op verschillende manieren te gek op pimpen, die foto’s zien jullie tussendoor ook al wel, maar in een volgende blog vertel ik jullie hier wat uitgebreider over.

Bij deze jurk heeft een hoog ‘huup huup huup Barbatruc’ gehalte. In letterlijk een handomdraai draai je de jurk om en heb je vervolgens een totaal andere jurk aan!

Ik vind het echt geniaal bedacht! En ja… ik ben jullie het nog verschuldigd; maar ik vind de jurk echt heerlijk zitten. Niks niet strak of log zoals je bij katoen wel eens denkt.

De afwerking is ook echt super netjes.

Ik wist van te voren niet welke jurken ik toegestuurd zou krijgen, ik had direct wel een voorkeur voor bepaalde printjes, maar het grappige was toen ik de jurk aan deed en de foto’s bekeek dacht ik; die andere jurk staat me eigenlijk ook wel heel mooi. Hihihi de keuze is dus reuze!

Op de website van Tantilly kun je nog meer dubbelzijdige overslag jurkjes vinden met verschillende kleuren en printjes, dus neem gerust eens een kijkje, of nog leuker; doe eens een dagje Deventer! Het is zo ontzettend de moeite waard om Tantilly een bezoekje te brengen in deze mooie stad.

De jurk scoor je voor 84,99.

Zie ik jou hier binnenkort ook in shinen?

Veel liefs van Joyce

Ik heb een jurk ontvangen voor mijn blog ❤️

7 Comments

    1. Leuk dat je dat zegt, ik was al benieuwd of iemand het op zou vallen. Ik twijfel nóg steeds welke 😂. Als ik de foto’s zie denk ik dat ik eruit ben: de blauwe met bloemen en de roze kant met die kleurrijke figuurtjes

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s