Bestseller Midi Dress ❤️ Tranquillo

Oeeeeeeehhhh dit is er weer één in de categorie de ‘absolute bestseller’ van de ss2021 collectie van Tranquillo! Van alle items die ik heb laten zien is deze, in de webshops, het meest ingekochte item. En ik begrijp het ook wel; het model, de lengte en de printjes waar je uit kunt kiezen… Het is de ideale zomerjurk! Alleen nu dat mooie weer nog.

Ik laat jullie deze jurk zien in, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, de fantastische ‘sundial navy’ print. Maar deze jurk is er ook in twee andere mooie printjes, namelijk ‘leaf’ en ‘thistle’. En ook deze twee kun je vinden in de Nederlandse webshops.

Ik zal onder deze blog vermelden bij welke webshops je terecht kunt, maar er zijn nog veel meer leuke stenenwinkels die niet vermeld zijn. Deze kun je hier vinden, want hoe fijn is het om in een winkel te kunnen passen!

Dit is dus een midi jurk, die bij maat l een lengte van 117 cm heeft. Dit vind ik bijvoorbeeld de ideale lengte als je bijvoorbeeld moet werken. Met de meeste beroepen is het wel zo netjes om een jurk te dragen over de knie als je blote benen hebt.

Van oksel tot oksel meet de jurk 50 cm en de taille meet 46 cm. Deze jurk valt dus weer keurig op maat! De jurk is gemaakt van 95% bio katoen en 5% elasthaan. In mijn vorige blogs heb ik al beschreven over de verschillende stoffen die Tranquillo gebruikt met het verhaal erbij waar zij voor staan. Vind je het leuk om dat terug te lezen, dan kun je klikken op deze link.

De jurk is mouwloos en netjes afgewerkt onder de oksel. Je zult dus geen inkijk hebben.

Het toffe van deze jurk is dat je haar aan twee kanten kunt dragen! Aan de ene kant zit een V-hals en aan de andere kant een hoog gesloten hals. Dat is toch te gek dat je kunt kiezen!

In de taille zit een lang koord, die de dubbel om je heen draagt.

Er zitten vaste koordjes aan de zijkant waar het losse koord doorheen kan.

Ook kun je wat spelen met dit koord, ik heb bijvoorbeeld ook geprobeerd hoe het eruit ziet als je een strikje achter op de rug maakt; ook super leuk toch!

Wat een keuzes heeft Tranquillo ook dit seizoen weer! Deze mooie jurk scoor je trouwens voor 65 euro! Wie gaat hierin shinen deze zomer??

Ik vond het in ieder geval weer te gek dat ik jullie weer zoveel moois mocht laten zien! Laten we weer volop genieten van dit heerlijke seizoen!

Veel liefs van Joyce

De jurk kun je in ieder geval vinden bij: Art den Bosch, Art & Casey (en leaf), Love Peace & Joy (alle printjes), Stijliconen, S-ter, Wenn, L’Envol du Colibri. En bij Rebecca’s Lifestyle in thistle, Kekke Jurkjes de thistle en leaf en bij Uniek Ladies vind je de leaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s