Jurkenzus.shop

Ooooooooh ik heb toch nu zoiets te geks te vertellen!!! Jurkenzus kennen jullie natuurlijk al! Op haar Instagram showt ze elke dag een kleurrijke outfit. Monique is haar echte naam en als je mijn Insta en Facebook volgt heb je al kunnen zien dat ze prachtige creaties voor mij heeft gemaakt! Ben ik even blij met haar doorgeslagen hobby! En ooeeehhhhh er is nieuws, zulk leuk nieuws!!

Monique heeft haar eigen webshop geopend waar ze echt de geweldigste stoffen verkoopt, dus ben hou jij van naaien en vrolijke lapjes stof?? Dan moet je zeker bij Jurkenzus.shop zijn! Over het hoe en wat kan Monique beter zelf vertellen, dus geef ik haar graag het woord:

“Een tijd geleden had ik een webwinkel met babydraagdoeken. Na een paar jaar werd de webwinkel zo groot werd dat ik het niet meer kon combineren met de zorg voor onze kinderen, dus toen ben ik ermee gestopt. Maar ik miste het ondernemen. Ik vind de veelzijdigheid van een webwinkel geweldig: bouwen en onderhouden van de website, zoeken naar mooie producten, de contacten met leveranciers en met klanten. En bestellingen inpakken! Toen ik klein was, wilde ik later in een kadowinkel gaan werken, want dan kon ik de hele dag pakjes inpakken :).”

“Vorig jaar ben ik compleet verslaafd geraakt aan zelf kleding naaien. Van het uitzoeken van de stof tot het bedenken welk patroon het moet worden, van het uitknippen van het patroon tot het inzetten van een rits, ik vind het allemaal even leuk. Nou ja, die ritsen misschien iets minder… Maar verder vind ik alles geweldig aan naaien!”

Juels

“Omdat ik zoveel lol heb met naaien en omdat ik steeds vaker de vraag krijg waar ik die leuke stoffen heb gekocht, besloot ik om er gewoon voor te gaan. Mijn eigen webwinkel met stoffen! Bij Jurkenzus.shop vind je kleurrijke print-stoffen ook bijpassende stofjes, boordstof en kantjes. Omdat het lastig kan zijn om de kleur van de stof vanaf een beeldscherm te bepalen, kun je stofstaaltjes bestellen. En van sommige stoffen heb ik iets genaaid, zodat je kunt zien hoe het staat. Niet alleen bij mijzelf, maar ook bij Joyce, die je her en der op mijn website tegenkomt 😊.”

Shalmiak for S&W Stoffe

“Naast Jurkenzus.shop heb ik ook Jurkenzus.nl. Dat is een verzameling van alles wat ik handig vind: een overzicht van alle collecties van Blutsgeschwister en Tante Betsy en ook lijstjes met webwinkels en stenen winkels. En natuurlijk zet ik elke dag mijn outfit op insta @jurkenzus!”

Wat ontzettend tof he! De outfits die ik dus hier laat zien bestaat uit de stoffen die Monique in haar webshop verkoopt en zoals je ziet zijn ze ook onwijs leuk te combineren samen!

Fiona Hewitt & Vrolijke Famkes

En hoe gaaf is dit: ik mag jullie 20% korting geven! Deze korting ontvang je met de code JOY en is geldig tot 9 mei 2021! Veel shop plezier 🤗.

Veel liefs van Joyce

12 Comments

 1. Oh my ! Als ik mezelf voorhoud dat ik echt echt echt maar een heel klein beetje stof extra wil (voorraad te over, kwestie van m’n ogen zijn groter dan m’n tijd om te naaien 😎)…

  Wat geweldig dat ze dit is begonnen! Ik kwam er toevallig al eerder van de week achter, dus ik wachtte met smart op dit fantastische nieuws 🤗. En jij, Joyce, bent de perfecte ambassadeur 🥰💞

  Geliked door 1 persoon

   1. Ja, ik heb vroeger heel veel kleding genaaid. Zowel voor mezelf als voor de kinderen. Maar uit louter zelfbescherming moet ik dat niet meer willen. Want als het dan lekker gaat, kan ik echt na een halfuurtje niet stoppen. En da’s onverantwoord met zo’n lijf als het mijne.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s