Springtime ❤️ Tranquillo

Springtime!!! Zo heet de print van de rok die vandaag in het zonnetje staat! Tranquillo heeft een ruim assortiment aan rokjes en ik vond het wel leuk om jullie een midi model te laten zien in een andere stofsoort dan jullie tot nu toe gezien hebben, namelijk EcoVero.

“EcoVero Viscose. Dit fantastische materiaal is gemaakt van duurzaam geproduceerde viscose vezels met de minste impact op het milieu. De vezels zijn gemaakt van gecertificeerde hernieuwbare houtbronnen en verwerkt in een milieubewust proces. Onze fashion-onderdelen van viscose zorgen voor een heerlijk draaggevoel en zijn aangenaam zacht, comfortabel en licht vloeiend. Onze toffe patronen zorgen ervoor dat jouw duurzame outfit een echte eyecatcher wordt.”
Meer info over dit shirt en vestje vind je hier

Vinden jullie dat ook niet interessant, het verhaal achter een merk, achter een stof… Ik in ieder geval wel, dus jullie krijgen de informatie er van mij gratis bij 😊.

Meer info over dit shirt vind je hier

Deze rok dus, laat ik in verschillende combi’s voorbij komen met shirtjes en vestjes die jullie al hebben kunnen spotten in mijn andere blogs. Ik zal de links ook vermelden, zodat, als je nieuwgierig bent geworden naar een item, je daar ook een kijkje kunt nemen.

Ik draag deze rok in maat 42, wat erg belangrijk is om te weten, is dat deze rok erg ERG groot valt! Deze rok ik mij dan ook eigenlijk veel te ruim.

Als je de rok opmeet, dan kloppen de cm keurig, bij deze rok is de taille namelijk zo’n 42 cm. Maar de band is dus echt super elastisch, dus deze rekt nog onwijs mee! Heel jammer van de s-jes onder ons, maar dit betekend goed nieuws voor de dames met een maatje meer. Tranquillo gaat normaal gesproken tot ongeveer maat 46, maar aangezien deze rok zeker 2 maten ruimer valt is dat dus super als je maat 48/50 hebt.

De lengte van rok is trouwens mooi lang, 77 cm. En ideaal voor op de warme dagen, want de rok draagt heerlijk luchtig en zit super fijn. De rok kost 49,90.

De rok is er ook nog in de print ‘confetti’.

En de rok is dus op verschillende manieren te dragen; met een trui, een shirt, een vestje erover. Precies wat je in de lente nodig hebt trouwens, want het gaat wat temperatuur betreft nog gezellig op en neer. Maar ik ben in ieder geval wel klaar voor die warmere dagen, jullie?

Informatie over de trui lees je hier

Volgende week alweer mijn laatste blog voor Tranquillo, dan laat ik jullie nog een toffe jurk zien! Heel graag tot dan!

Veel liefs van Joyce

De rok is in ieder geval te koop bij Art & Casey (ook nog in de andere print), Bever en Uniek Ladies.

In de andere print is deze rok ook nog te koop bij 38 Dresses

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s