Swing Dress ❤️ Queen Kerosin

OOooohhh wat heb ik nu toch weer voor merk ontdekt; een super stoer merk uit Duitsland: Queen Kerosin! Ik zag deze beauty en ik dacht echt ooooh die moet ik echt proberen. Een vette denim jurk mét stretch die er fantastisch uit ziet.

Ik bestelde de jurk bij Topvintage, die nog veel meer tofs van dit mooie merk te koop heeft. Bij een nieuw merk is de maat soms wat lastig in te schatten vind ik. Ik heb confectiemaat 44, ik draag maat l of xl. Ik voorzag al een ‘probleempje’ met mijn taille, die is vrij smal in verhouding.

Ik draag de jurk in maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 52 cm, de taille is 43 cm en de lengte 117 cm. De jurk bestaat uit 87,5% katoen, 19,5% polyester en 2% elastaan. Er zit er wel behoorlijk wat rek in de jurk.

Ik heb de jurk ook in maat l gepast, ik kreeg de jurk dicht, maar ik had en nogal beklemmend gevoel bij mijn buik. En als er iets is waar ik niet van hou dan is dat het. Ook heb ik nogal brede schouders, dus maat xl is veel beter voor mij.

Én een bijkomstig voordeel van de jurk is dat er in de taille een band zit die je kunt verstellen. Ook heel fijn op ‘bolle buik dagen’ zoals ik die noem, dan stel je hem gewoon wat wijder in.

Voor mijn taille nu, vind ik de strakste optie het mooist, omdat mijn figuur op deze manier mooier uitkomt.

Topvintage heeft trouwens een uitgebreide maattabel die je heel goed zou kunnen helpen bij het kiezen van de goede maat.

De jurk zit vol mooie details, van de bloemen aan de voorkant, op het ceintuur én aan de achterkant.

Ik zal jullie zoveel mogelijk foto’s laten zien, want die spreken toch het meeste.

Met zo’n Swing Dress wil je in ieder gelijk heerlijk gaan swingen! Ik heb haar wat dat betreft weer even goed getest, want het is fijn om te weten dat een jurk lekker zit.

Natuurlijk zit een jurk die gemaakt is van denim wel anders; het is bij het schouder gedeelte een wat stugger materiaal, maar de jurk draagt fijn en je hebt er dus alle bewegingsvrijheid in.

Aan de zijkant van de jurk zit een rits zodat je de jurk makkelijker aan en uit kunt doen. Ik had de rits niet gezien, ik kwam eigenlijk moeiteloos in de jurk, maar als je de jurk uit wilt doen, is het toch wel makkelijker om de rits open te doen.

Hoera voor de zakken in de jurk! Vind ik persoonlijk altijd heel fijn.

De jurk heeft een kraag die je ook zo heel stoer omhoog kunt dragen.

De kleur van de jurk, die is soms wat lastig in beeld te brengen, maar deze is echt heel erg donkerblauw, ik vroeg me bijna af of het nou bijna zwart was zeg maar.

De jurk is bij Topvintage nog verkrijgbaar in m t/m 3xl. Wel snel zijn, want sommige maten zijn al bijna uitverkocht! De jurk kost 99,95, wat toch een hele mooie prijs is voor zo’n prachtige, tijdloze jurk!

Veel liefs van Joyce

21 Comments

  1. Wat vind ik dit een mooierd. Het is dat ik er al bij TB kocht anders wist ik het wel. Dit was dus jouw effen waar je het over had pas. Mooi die bloemen er op, dat maakt t extra speciaal en de zakken lijken me heerlijk

   Geliked door 1 persoon

 1. WAUW Joyce!!!! Wat vind ik dit een onwijs gave denim dress!!!! En hij staat jou FABULOUS 🤩🤩🤩. Ik had hem ergens voorbij zien schieten en het is dat denim jurken mij niet flatteren maar anders…. Love love love it💕

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel 💃❤️ echt niet, die spijkerjas rock jij anders wel. Weet je waar ik aan moest denken, de eerste workshop bij diezijner uitje, ik ben geschikt voor stugge materialen, dat heb ik altijd onthouden en zie hier 😂💃

   Geliked door 1 persoon

   1. Hahaha Spijkerjassen wel, jurkjes en rokjes niet. En dankzij diezelfde workshop heb ik geleerd waarom niet😃. Daar heb ik nog steeds zoveel profijt van. Jij dus ook! Gaaf is dat hè?!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s