Vintage Safari ❤️ Blutsgeschwister @ Hippest Fashion

Ik weet niet hoe het jullie verging de afgelopen week, maar ik zag het even niet aankomen dat de nieuwe Blutsgeschwister collectie nu alweer in de winkels ligt! Het was was dan ook een grote verassing dat ik weer wat mocht uitzoeken van Hippest Fashion om aan jullie te laten zien. En natuurlijk sprong ik hierbij een gat in de lucht!

“We hebben een ticket geboekt voor een vierdelige “Vintage Safari”, waarin we de traditionele diversiteit aan kleuren en patronen van het continent combineren met de stijl die typisch is voor Blutsgeschwister.
We komen wilde dieren tegen, wandelen door een hemelse, kleurrijke plantenwereld en zwaaien met de vlag bij Cape of Good Mood.”

Het is natuurlijk een feestje dat je zelf mag kiezen; meestal kies ik dingen die bij me passen, maar soms ga ik ook wel eens uit mijn comfort zone, omdat ik inmiddels ook wel weet dat je af en toe iets uit moet proberen. Zo heb ik dat vorig jaar ook met een jumpsuit gehad, nou… ik kan je vertellen het was echt een noodkijk! (kennen jullie dat woord, of is dat Gronings).

Geen gezicht dus; ik kreeg er echt mega gigantische heupen in. En ja… dan is dat drempeltje toch wel iets hoger om het weer eens te proberen. Maar bij deze, jullie hebben em al gezien; de jumpsuit ‘Schwalbenschwingen’. Hippest heeft deze in twee printjes, ik draag de ‘pata pata’ print. De ondergrond is zwart en heeft gekleurde bloemetjes.

Ik draag deze jumpsuit in mijn eigen maat xl. Het materiaal bestaat uit 100% viscose, het voelt heel lekker zacht aan. En het zit sowieso echt heerlijk! Deze jumpsuit trek trouwens snel makkelijk aan en uit. Aan de achterkant zit een knoopje, die zelf makkelijk los te maken is.

Je stapt er aan de bovenkant makkelijk in. Er zit een band die op de taille valt. Hier zit lekker veel rek in, dus dat is ook wel heel fijn bij het aan en uit doen.

Het broek gedeelte is behoorlijk wijdt. Deze jumpsuit valt langer dan de culotte die ik eerder in deze blog liet zien. Ik ben 1.81, zo heb je een beetje een indruk van hoelang de jumpsuit valt. Van oksel tot oksel meet het 50 cm, de taille is 40 cm (maar zit dus veel rek in). De totale lengte van de jumpsuit is 141 cm. De jumpsuit kost 119,95.

In deze collectie heeft Hippest ook een leuk rokje in een model die je al zou kunnen kennen. ‘La vie est super’ heeft het model en is terug van weggeweest. Ik vind dit een onwijs fijn model, met name omdat er ook zakken in zitten!

De print van het rokje heet ‘bingo dots’ en draag ik in maat xl. De band is plat gemeten 41 cm en de lengte van de rok is 53,5 cm. Op het rokje zitten knopen, maar die zitten er voor de sier en hebben dus geen functie. Het rokje bestaat uit 95% katoen en 5% elasthaan. Het rokje kost 69,95.

Ik laat dit rokje met twee tops. De aqua blauwe print met de cactussen heet ‘Savanna Knot’ en het printje ‘Spirit of Sahara’. Ook de top draag ik in maat xl, deze meet van oksel tot oksel 44,5 cm. Het lijkt wat afmeting betreft wat smal, maar door het materiaal waar de top van gemaakt is (92% viscose en 8% elasthaan) rekt de stof behoorlijk mee.

Die knot blijft te gek he! Deze top kost 44,95 en is ook nog verkrijgbaar in twee andere printjes.

De andere top is echt heerlijk voor in de zomer. De top heet ‘Under my skin’ en ik draag deze in de print ‘Dots of desert’. Wat ontzettend leuk he die giraffen.

Ideaal aan deze top is dat je aan de achterkant de bandjes kunt verstellen. Ook deze top is gemaakt van hetzelfde materiaal als de cactus top. Ook deze draag ik in maat xl en meet van oksel tot oksel 44 cm.

Deze heeft Hippest ook nog in twee andere printjes en voor 34,96 scoor je al zo’n leukerd!

Save the best for last! Wat mij betreft dan he. Want ook hier hebben we een topper van een model terug, namelijk de ‘Shalala tralala’!

Dit is echt een super fijn model die buikjes weg doet toveren. Ik laat deze in twee printjes zien, want ja…. ze zijn allebei zoooo gaaaaff!!!! De print ‘Mali meadow’ doet menig één misschien denken aan een bloemetjes gordijn, maar ik vind deze zoooooo retro en daar hou ik zó van!

Alleen was ik een beetje ‘bang’ voor de kleur, dat ik er wit van zou worden, maar nee jippiiieeee het kan helemaal goed! Ik vind het ook wel leuk om kleursamenstellingen te hebben die ik nog niet of weinig heb, zo voeg je echt steeds wat nieuws toe aan je garderobe.

Ik draag dit model in maat xl. Ook deze oksel tot okselmaat is niet zo ruim, maar wederom is dit hetzelfde materiaal als de beide tops. Dus, valt keurig op maat met een oksel tot oksel van 44 cm. De taille meet 40 cm en de lengte van de jurk is 103 cm.

De andere print is er één met papegaaien ‘Strella bella’ en heeft een hele unieke kleursamenstelling.

De overslag kun je op twee manieren dragen; over elkaar heen en open geschoven. Nou draag ik altijd een hemd, dus beide manieren vind ik leuk, omdat je dan nog dat hemdje ziet.

Er is een strikje bij de jurk geleverd, zodat je de overslag ook dicht kunt maken.

Hippest heeft deze jurk trouwens in alle printjes ingekocht die er zijn, dus volop keuze! Oooeeeeh die keuzes he, hebben jullie al een idee??

Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor het betere weer, zodat we als dat moois ook zonder leggings en vestjes kunnen dragen. Maar gelukkig is dat wel een mogelijkheid, want zo kun je gewoon nu al dat moois dragen.

Veel liefs van Joyce

Wist je al dat Hippest Fashion gratis verzend? En op werkdagen voor 14.00 besteld, word het die dag nog verstuurd!

Ik heb het bloemetjes gordijn gekregen voor mijn blog ❤️

10 Comments

 1. Heerlijke blog. Zo leuk dat ik gister net het boek op de mat kreeg. Ik had met name de serie Vintage Safari zitten bewonderen et voilá! Daar is Joyce🤩. Het ‘bloemetjes gordijn’ is ook mijn favo printje want ooohhh nostalgie💕… Maar eigenlijk is alles weer leuk😃

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk om te lezen en de foto’s te zien. Zoveel mooier dan op de productie foto’s. En het staat je allemaal super 🤩. De jumpsuit vind ik ook heel gezellig bij je. Voorlopig heb ik even m’n hand op de knip, maar de verleiding is iedere keer weer groot, hoor, met zoveel moois om uit te kiezen 😎💃🤗😍

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een verrassend leuke items. Het bloemetjes gordijn is leuk maar vergeet die papegaaien niet. Leuke kleuren.
  De jumpsuit staat jou ook erg leuk. Een feest weer om te lezen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s