Fair Fashion ❤️ Tranquillo

Als jullie mij al een tijdje volgen dan weten jullie dat ik dol ben op rokjes met zakken en jaaaaaaa Tranquillo heeft echt een top model met zakken in de collectie van dit seizoen wat mij betreft!

Alles klopt gewoon aan het rokje; het model, de lengte en natuurlijk die toffe zakken. Het zijn ook echt wel zakken waar je je handen goed in kwijt kunt zeg maar. En zo’n lieve prijs voor dit rokje, ze kost 42,90.

Ik draag de rok in maat l, mijn gebruikelijke maat van Tranquillo. De band van de rok meet 41 cm en de lengte is 61 cm. Het rokje is gemaakt van 95% bio katoen en 5% elasthan.

De rok heeft een band, waaronder wat plooien zitten.

Ik had ik een eerdere blog al gezegd dat ik zo weg ben van dit printje en dat ik de print vaker zou laten zien. De ‘Sundial navy’ is er bij deze dus weer. Erg leuk te combineren met andere printjes van dit seizoen. Dit keer pak ik uit met nóg twee andere printjes; ‘Gyro’ en ‘Artdeco’

Door de kleuren combinatie blijft het wel een éénheid.

Helaas is de ‘Gyro’ print van het watervals shirt voor mij te flets, maar ik laat haar toch graag zien. Ze is er trouwens ook in andere printjes hoor, maar ik vond deze zelf zo leuk en wilde het wel graag proberen.

Dit shirt van Tranquillo zie je elk seizoen weer terugkomen bij Tranquillo. Het is dan ook echt één van de bestsellers. Dit shirt is er dan ook in verschillende printjes.

Ik draag het shirt in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 49 cm. Het shirt kost 42,90.

Tranquillo vermeld op de website ook hoe zij te werk gaan, ik heb hier al eerder over geschreven. De items die ik vandaag laat zien zijn allemaal gemaakt van bio katoen, daar zegt Tranquillo het volgende over:

“Voor onze mode gebruiken we voornamelijk biologisch katoen. Voor de productie van biologisch katoen is veel minder water nodig dan voor conventioneel katoen en kunnen we al met de grondstof middelen besparen. Bovendien groeit biologisch katoen zonder het gebruik van giftige pesticiden, herbiciden, synthetische meststoffen of genetisch gemodificeerde zaden. Hierdoor heeft de productie veel minder impact op het milieu en zijn onze biologische stijlen huidvriendelijker. Dat voelt heerlijk aan op je huid!

De eigenschappen van biologisch katoen in één oogopslag:
bijzonder slijtvast en duurzaam,
allergiepotentieel, ongevoelig voor zweet, luchtdoorlatend, huidvriendelijk, voelt zacht aan”

Ik combineer deze leuke set met twee vestjes. Het effen vestje hebben jullie al eerder kunnen spotten in een andere blog. Vind je het leuk om daar meer over te weten, dan kun je de blog hier terug lezen.

Nu komt één van mijn favorieten dit seizoen. Deze staat niet op de bestsellers lijst, maar gelukkig wel te koop in Nederland. Afgezien van die mooie print, vind ik dit model vestje echt zo ontzetten leuk!

Ook dit vestje draag ik in maat l. Van oksel tot oksel meet dit vestje 52 cm. Ook weer gemaakt van dat fijne materiaal (95% bio katoen en 5% elasthan). Het vestje kost 49,90.

Hebben jullie inmiddels al een Tranquillo verkooppunt gevonden in de buurt? Er zijn er best heel veel! Via deze link kun je de verkooppunten zien.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de rok en het vestje ontvangen voor mijn blog ❤️

Het shirt kun je in ieder geval kopen bij: Bever, Hippest Fashion (ook een andere print), Diezijner (en 3 andere printjes), Love Peace & Joy (ook nog een andere print), S-ter en Anders Getint. In andere printjes bij Wwen, Kekke Jurkjes en Art & Casey.

Voor de rok kun je terecht bij: 38 Dresses, Art Den Bosch, Art & Casey, Bever, Hippest Fashion, Love Peace & Joy (en andere print), S-ter, Stijliconen, Uniek Ladies, Anders getint en bij Goed van doen in een andere print.

Het vest is te koop bij De groene knoop en Uniek Ladies.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s