Summer Cross Midi Retro Kitsch ♥️ Tante Betsy

Een hele mond vol, de naam van dit jurkje, maaaaaaarrrr WHAAAAAAAAAAAAAAA WÁT een jurkje!! Wooowww je begrijpt natuurlijk wel dat ik, met mijn kabouter en hertjes liefde, deze print echt zooooo te gek vind! Deze print hebben jullie al eerder kunnen spotten bij een winterjas, maar toen zat de print aan de binnenkant….

Natuurlijk waren er vele fans die toen al riepen dat hier toch echt een jurkje van moest komen en wat geweldig dat tante daar gehoor aan heeft gegeven! Er zijn twee modellen en twee kleuren van deze print. Ik koos voor dit aansluitende model in de groene print.

Omdat ik nogal al eens met de maat zit, bestelde ik twee maten; een l en een m. Ik had al gezien aan de afmetingen van de jurk dat hij ruim valt.

Ik draag ook regelmatig een xl van Tante, maar die viel sowieso al af. Ik heb voor maat m gekozen; de meet van oksel tot oksel 47 cm. De taille meet 42 cm en de lengte van de jurk is 110 cm.

Mijn taille is aardig smal en ik heb niet een al te grote cup maat. Bij maat l hield ik stof over bij mijn taille.

De stof bestaat uit 95% bio katoen en 5% elastaan. Dit is van die lekkere stevige stof.

Wat ik ook helemaal fijn vind is de lengte van jurk, ik ben 1.81, dus met deze lengte ben ik echt super blij.

Ik was het bijna vergeten, maar de overslag kun je op twee manieren dragen. Net wat je zelf mooier vindt of waar je zin in hebt.

Ik laat in deze blog lekker zoveel mogelijk foto’s zien, want die zeggen toch wel veel.

Ook al is het voorlopig nog niet echt blote armen weer, dit jurkje kun je natuurlijk nu al prima dragen met een vestje en een legging en dat ga ik zeker doen, kan niet wachten om hiermee op pad te gaan!

Je scoort dit jurkje alleen bij Tante Betsy zelf, en is niet in de (web)winkels te koop. Het jurkje kost 89,95.

Veel liefs van Joyce

12 Comments

  1. Gaaf meis!! En zo leuk dat de voeringprint uit 2018 eindelijk ook terug is als jurkje❤️. Hoe vaak hebben we dat al niet verzucht ‘als Tante hier nou eens…’ en ‘ik zou hem bijna binnenstebuiten dragen deze jas…’😂. Wat een mooie lengte ook! Kortom: een heuse topper😘😘 (en dat geldt ook voor jou🤩)

    Geliked door 1 persoon

  2. Staat je heel erg leuk!😍 Geweldige print! Vind hem je zo leuk staan, dat ik hem gelijk ook besteld heb😊 Wel 2 maten kleiner dan normaal, rest al uitverkocht. Nou maar hopen dat ie gaat passen! 🍀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s