Tulpen uit Amsterdam ♥️ Blutsgeschwister

“Als de lente komt, dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam! En niet alleen dat. Of het nu gaat om vrolijk beschilderde klompen of Delfts porselein, zoals zeugen uit de lange traditie van Nederlands handwerk. Het kostuum van de kaasmeid gaf ons windmolenvleugels. Mevrouw Antje is de geheime heldin van deze collectie, een symbool van zonnige vrouwelijkheid, die het hele land doet stralen.”

Wat een geniale collectie is ‘Frau Holland’ toch van Blutsgeschwister. Stofsoorten zoals Dutch Delft, Antje van Ameland, Frisian romantic, bloemenmarkt en tulip Tulburg zitten in deze collectie. Maar ook het mooie ‘Windmolen land’ en daar wil ik jullie zo’n te gekke jurk van laten zien die ik kocht bij Ny-Na.

Deze jurk ‘Shine on goddess’ daar is iets bijzonders mee, want je komt dit model tegen in twee varianten; mét én zónder keyhole. Ny-Na is de enige winkel in Nederland, zover ik weet, die de jurk mét keyhole heeft, maar ik heb gekozen voor de variant zónder de keyhole.

Ik draag de jurk in mijn eigen maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 48,5 cm, de taille meet 41 cm en de lengte van de jurk is 105 cm. De jurk is gemaakt van 95% bio katoen en 5% elastaan. De jurk kost 99,95.

Het is echt een super modelletje; van boven aansluitend en na de taille volgt een wijder vallend rokgedeelte.

De ronde halslijn valt hoog.

De jurk heeft korte mouwen.

Wat ik echt een geweldige toevoeging vind aan de jurk is het rode riempje. Deze kun je dragen op de hoogte die jezelf kiest. Aan één kant van de jurk zat bij mij een draadje waar je het riempje door heen kunt doen, maar dit draadje heb ik er zelf afgeknipt. Zo kan ik dus beter zelf bepalen hoe ik het riempje wil dragen.

Ieder figuur is weer anders, je kunt ook goed zien wat het riempje doet met mijn figuur. Het mooiste vind ik om deze in mijn taille te dragen.

Het riempje is makkelijk te bevestigen.

En hebben jullie de zakken in de jurk al gespot? Gaaf zijn ze he?

De jurk mét de keyhole, is afgezien van de bovenkant trouwens precies hetzelfde. Op de site van Ny-Na staat één jurk afgebeeld, op de afbeelding staat de keyhole, maar het is de jurk ZONDER keyhole! Als je de jurk mét de keyhole wil dan kun je Nynke het beste even een berichtje sturen. Alleen is het zo dat deze jurk er alleen nog is in maat xs en s.

Ny-Na heeft ook nog een andere print in het model mét de keyhole, dat printje heet ‘Kleene keever’, die print moet je eigenlijk even echt van dichtbij zien, want op de overzicht foto zie je de print niet zo goed.

Heerlijk deze Hollandse collectie, en daarom gooi ik er gewoon nog even wat oer Hollandse foto’s in, want voordat er ooit weer zo’n collectie is…

Veel liefs van Joyce

6 Comments

  1. Jaaaaaaaaa, zo’n gave jurk. Staat je ook weer prachtig 💙❤🤩😍. Die met keyhole is onderweg. Ik wil ff kijken of dat wat wordt. Moet wel op school te dragen zijn 😁. Geweldige collectie en zo fijn dat jij de details en prints mooi op de foto zet 👌🏻🤗🥰

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s