Spring ❤️ Tranquillo

Lenteeeee lenteeeeeee jaaaaaa jaaaa we mogen er even een paar dagen van genieten. Wat heerlijk he, als die zon weer volop begint te schijnen en je de warmte van de zon weer kunt voelen. Toch is de lente wat kleding betreft altijd een dingetje. Het is vestje aan, vestje uit zeg maar. Ik laat jullie daarom vandaag een combi zien hoe je een lente/zomer rok kunt dragen bij warm en bij iets kouder weer.

Deze lange katoenen rok heeft zo’n tof printje vind ik, jullie hebben het printje in het blauw al kunnen spotten in mijn vorige blog, maar ze is er dus ook in een groene variant. De stof van de rok is wel echt anders; deze is heel licht en luchtig en zit geen rek in!

Maar Tranquillo die weet dat wij vrouwen wel houden van dat iets comfortable zit; er zit een elastieken band bovenaan de rok, waardoor de rok dus heerlijk zit.

De stoffen met de stugge materialen gaan bij Tranquillo in de maten 36,38,40,42 en 44. Ik heb de rok in maat 42 besteld. Hiervan in de band plat gemeten 38 cm en de lengte van de rok is 92 cm. De rok kost 49,90.

Tranquillo heeft een hele lading mooie basic shirts. Dit shirt heeft echt een super modelletje en ja…. weer in die prachtige ‘Sundial navy’ print. Dit is een wat wijder vallend shirt van de onderkant. Ik vind het zelf mooier om in de rok te dragen, maar om een goed beeld te krijgen laat ik hem ook zien over de rok.

Ik zal dit shirt in een andere blog ook nog wel laten zien, dan kun je zien dat het op verschillende manieren te combineren is. Het shirt draag ik in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 49,5 cm. Het materiaal bestaat uit 95% bio katoen en 5% elastaan. Het shirt kost 39,90.

De halslijn in opvallend mooi.

Het shirt is er ook nog in de ‘Gyro’ print.

En dan misschien een verassende keuze van mijn kant, maar ik hou daar wel van, gewoon eens wat anders uit proberen en toen ik deze zag, dacht ik die moet ik echt zien! Het is soms heel lastig om kleuren goed vast te leggen op foto’s, zelfs op de productie foto’s zie ik dat ik hierin niet de enige ben.

De kleur heet ‘Atlantic’ en ik heb echt mijn best gedaan om jullie zo goed mogelijk een beeld te geven, maar joh het is echt bijna geen doen. De foto waar de kleur het aller beste op overkomt is deze close up van de mouw dan zien jullie gelijk hoe mooi die is.

Ook deze close up van de voorkant geeft een goed beeld, wat een mooi patroon he.

Deze trui draag ik ook in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 52 cm. De trui is 100% bio katoen. De trui kost 65 euro. Ik kan er van alles over vertellen, maar de foto’s zeggen genoeg.

Wat wel heel belangrijk is om te vertellen is dat deze trui heerlijk draagt en dat de mouwen mooi lang vallen. Dit vind ik zelf wel heel fijn met mijn lange armen.

De trui is er ook in een mooie gele kleur.

Wat een prachtige kleuren en printjes he dit seizoen! Ik heb van verschillende dames al gehoord dat ze iets moois uitgezocht hebben uit deze collectie. Echt zo leuk dat jullie mij hier berichtjes over sturen! En als jullie vragen hebben hoor ik het graag. De link naar de verkooppunten vind je hier.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de trui ontvangen voor mijn blog ❤️

De trui is in ieder geval te koop bij Art & Casey, Bever, Love Peace & Joy, Natul-el, S-ter en Stijliconen.

De rok is in ieder geval te koop bij 38 Dresses, Bever, Love Peace & Joy, en Sus en So.

Het shirt is in ieder geval te koop bij 38 Dresses, Art & Casey, Bever, De groene knoop, Hippest-Fashion, Sus en So, Wwen en anders getint.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s