Jersey Dress ❤️ Tranquillo

Wat ben ik toch aan het genieten van de nieuwe collecties! En hoe te gek is het dan dat ik ook dit seizoen weer voor Tranquillo mag bloggen. Het één na het ander verschijnt in de winkels, en ik moet zeggen, er zitten printjes bij waar ik zoooo blij van word. En nu ik weet hoe het in het echt eruit ziet is het nog mooier, want een prachtige kleuren en printjes en ik ga het jullie allemaal laten zien in een aantal blogs.

Ik vind het fijn om nogmaals kort het verhaal achter Tranquillo te vertellen, dat is inmiddels alweer even geleden en ik vind het zelf altijd wel heel gaaf om te lezen waar een merk of een winkel voor staat. Dit is in het kort waar Tranquillo voor staat:

“Het is een lange weg van stof naar outfit. Wij zijn er vanaf het begin. Ons ontwerpteam creëert elk jaar twee levendige en individuele collecties, met veel aandacht voor detail. Onze focus ligt op duurzaamheid en ecologie. We zijn GOTS-gecertificeerd en gebruiken voornamelijk stoffen van biologische kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in de eerlijke mode-industrie heeft aangetoond dat kleding die op een hulpbronnen besparende manier is geproduceerd, kan bijdragen aan een positieve verandering. Producenten krijgen een passend loon en werken onder eerlijke voorwaarden. Ons GOTS-keurmerk staat niet alleen voor hoogwaardige grondstoffen, maar ook voor zeer goede productieomstandigheden. Het persoonlijke contact met onze producenten is in de loop der jaren een vriendschap geworden. We waarderen de nauwe band met onze producenten en kijken uit naar een reis naar onze lokale kleermakers elk jaar.”

Het jurkje moest ik echt even als eerste passen. Ik was zo benieuwd naar dit model en ik had al gezien dat het jurkje iets langer valt, dus blijer kun je me dan niet maken.

Ik heb het al eerder benoemd in mijn blogs, maar met Tranquillo is het zo, dat als je eenmaal je maat weet, je eigenlijk 99% ook in die maat kunt kopen of bestellen. Én ik vind ook dit keer alles zo mooi afkleden. Ik heb zelf maat 44. Van boven soms een maatje kleiner. Dit betekend dat ik doorgaans maat xl draag, bij Tranquillo is dit een maat kleiner, behalve van de leggings, daar draag ik liever maat xl van.

En jaaaaa de jurk heeft zakken👌

Zo draag ik dus ook dit mooie jurkje in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 51 cm, de taille is 43 cm en de lengte van het jurkje is 1.06 cm. Dit is inderdaad iets langer dan een gemiddeld jurkje van Tranquillo.

Het jurkje lijkt vrij eenvoudig, ik vind trouwens dat dat de kracht is van Tranquillo; mooi in eenvoud. En ik ben nog maar weinig jurkjes tegen gekomen die niet goed bij mijn figuur passen. Je gelooft het misschien niet, maar dat is echt wel een dingetje, vandaar dat ik meestal rokjes draag. Mocht jij hetzelfde ‘probleem’ hebben, dan is het echt wel de moeite waard om eens op zoek te gaan naar een winkel in de buurt (want joehhooeeee we mogen eindelijk weer!) of als je die niet in de buurt hebt, bij de webshops te gaan kijken, ik weet zeker dat ook zij je graag helpen!

De jurk heeft een ronde hals waaronder wat plooien naar beneden vallen.

Ook heeft de jurk die plooien onder de taille en dat is precies waar wij vrouwen ons buikje hebben zitten en die toch op een mooie manier weggewerkt wordt.

De jurk bestaat uit 95% bio katoen en 5% elstaan. Een heerlijk soepel jurkje jurk. Het jurkje kost 65 euro.

Die print is ook gaaf he, vooral dat gele erin maakt em helemaal top. De print heet ‘Sundial navy’ en die zul je vaker bij mij zien, omdat ik de print zo fantastisch vind. De jurk is er ook nog in een andere print, deze heet ‘Gyro’ en moet je echt even van dichtbij zien.

En… dat kan ik, want ik draag van deze print de legging. Kijk dan hoe gaaf dit samen combineert!

Ik draag de legging dus in maat xl, maar deze valt ruimer dan mijn andere leggings van Tranquillo. De band meet 42 cm. En de legging kost 29,90.

Omdat het nu natuurlijk nog wat frisser is laat ik nog een mooi vestje zien, deze kleur ‘Atlantic’ is echt zoooooo mooi!

Ook het vestje draag ik in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 48 cm, het vestje is cm 57 lang. Het vestje is gemaakt van 100% bio katoen. Het vestje kost 59 euro.

Het model van het vestje is aansluitend en heeft 4 knopen waarmee je hem dicht kunt doen. Het vestje is ook nog in twee andere kleuren te koop.

Het is weer een feestje met Tranquillo dit seizoen! Weet je niet zo goed waar je Tranquillo kunt kopen, dan is hier de link naar de (web) winkels. Mocht je vragen hebben kun je me altijd een berichtje sturen.

Veel liefs Van Joyce

Ik heb de jurk en het vestje ontvangen voor mijn blog ❤️

Ik heb alvast gekeken bij de webshops, niet iedere webshop heeft de collectie online staan, dus je kunt ook altijd even een berichtje sturen.

De jurk is in ieder geval te koop bij de volgende webshops: 38dresses, Diezijner, Goed van doen, Hippest-Fashion, Kekke Jurkjes, Love, peace and Joy en S-ter.

De legging is te in ieder geval te koop bij Susenso

Het vest is te koop bij Anders getint en Goed van doen. In een andere kleur bij De groene knoop en Rebecca’s lifestyle.

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s