Mooi Vrolijk

Dat ik van blije kleding hou dat is jullie inmiddels wel duidelijk, sinds ik in de wereld ben beland van kleurrijke kleding, kom ik natuurlijk steeds meer merken tegen die in deze categorie passen. ‘Mooi Vrolijk’ valt ook in deze categorie, maar tot nu toe had ik er nog niet iets van gekocht.

De merknaam ‘Mooi Vrolijk’, maar ook de slogan ‘Jij bent mooi precies zoals je bent’ past in ieder geval heel goed bij mij.

“‘Jij bent mooi precies zoals je bent’

De collectie van Mooi Vrolijk is verrassend en uniek & made with love! De kleding is vrolijk maar ook stoer met eigenwijze accenten. Mooi Vrolijk wordt van een hoogwaardige kwaliteit tricotstoffen gemaakt en draagt daardoor extra comfortabel.”

En nu zag ik bij S-ter echt een fantastische combinatie voorbij komen waar ik echt even beter naar moest kijken. Als jullie S-ter volgen, dan is de paspop jullie vast welbekend. De paspop heeft inmiddels een nieuw kapsel gekregen, echt geniaal! Op dit model zijn de tofste combi’s te zien. Dat vind ik zo leuk aan Ester, zij mixt en matched al heel wat voor ons af en niet met alleen maar dezelfde merken, nee ook juist met verschillende merken!

En je zult versteld staan van hoe leuk die eigenlijk bij elkaar staan. Als je, net als ik dus niet in de buurt woord van Winterswijk (waar S-ter gevestigd is), dan is dit gewoon echt een super oplossing. Daarbij komt, dat Ester altijd bereid is je foto’s te sturen van eventuele andere combinaties.

Omdat ik niet bekend was met de maatvoering van Mooi Vrolijk heb ik aan Ester gevraagd of ze wat voor mij op wilde meten, ook dit is geen enkel probleem; een top service dus!

Omdat ik het zo leuk vindt om het verhaal achter een merk te weten heb ik Froukje, van Mooi Vrolijk, een berichtje gestuurd. Ze reageerde gelijk heel enthousiast en wat leuk dat ik het verhaal ook met jullie kan delen.

“Mooi Vrolijk is een merk van Nederlandse bodem/Friesland. Ik, Froukje Sinnema ben de ontwerpster en heb een grote passie voor stoffen en printjes… Dagelijks ben ik te vinden achter de naaimachine & ontwerp naast Mooi Vrolijk ook veel kleding voor mijn 3 kinderen.” Ik heb van mijn grootste hobby mijn werk kunnen maken en dat is onwijs leuk. Mooi Vrolijk wordt in ruim 50 winkels verkocht. Vele lieve winkeliers die ook een grote passie voor kleding hebben en vele winkeliers verkopen mooi vrolijk dan ook al vanaf het begin 😉. “

“Mooi Vrolijk wordt in Polen geproduceerd met heel veel aandacht en liefde. Ik hecht veel waarde aan goede & eerlijke arbeidsomstandigheden, en dat de mensen een fijne werkplek hebben.

Ik was natuurlijk wel erg benieuwd hoe de rok en het vestje erin het echt uit zien. En… hoe het echt zou staan uiteraard! En wauuuuuwww nou echt, ik werd er gelijk helemaal vrolijk van! Het rokje heet ‘Happy hearts’ en deze kleurencombinatie vind ik zelf echt fantastisch. Ik heb ooit eens een gang en slaapkamer gehad die roze met oranje was en nu heb ik in mijn keuken ook die kleuren combinatie.

Van de gele Laarzen van Grünbein heeft Ester er ook nog een aantal te koop.

Ik draag de rok in maat xl. De rok loopt vrij recht langs je lichaam. De band van rok meet 43 cm en de lengte van de rok is 55 cm. De rok is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Ik vind de stof heel prettig, mooi stevig. De rok kost 72,90.

De band van de rok is elastisch, dit vind ik altijd wel heel prettig, omdat het dan lekker zit om je buik. Er zit een touwtje door de band die je dicht kunt strikken.

Ik was gelijk helemaal fan van de combinatie met het vestje ‘zipper Colorful Stripes’. En dit vestje heeft voor mij een hele mooie lengte, niet al te lang. Ik heb besloten om dit vestje in maat m te nemen. Deze meet van oksel tot oksel 47 cm en heeft een lengte van cm. Het vestje valt dus ruim. Ik hou er zelf van om vestjes mooi aangesloten te dragen, daarbij komt dat ik ook niet een al te grote cupmaat heb.

Ook dit vestje is gemaakt van hetzelfde fijne materiaal, het vestje past wat kleuren combi echt perfect bij het rokje. Het witte in het vestje is niet wit wit, maar heeft meer een creme kleur.

Het vestje heeft een metalen rits. Het vestje kost 89,90.

Ik vind het erg leuk om weer een mooi merk toe te voegen aan mijn collectie en hier heerlijk mee te mixen en matchen!

Vind je het leuk om die combi’s te zien; op Instagram (the_color_of_joy) post ik elke dag een outfit foto en natuurlijk kun je me ook op Facebook volgen.

Veel liefs van Joyce

12 Comments

  1. hey wat een leuk verhaal weer en dank je voor je reactie en dat je mijn combi’s waarderen kunt. Ik vind dat zelf altijd erg belangrijk en leuk om verschillende merken te mixen en laat dat graag zien in mijn webshop! Topper 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s