Stralsund Mod Flower ❤️ Tante Betsy

Deze print ‘Mod Flower’ oeeeeehhhhh ik vind het echt geweldig!! Deze print is er in drie kleuren (red, blue en pink), allemaal eigenlijk even mooi, dus ja die keuze… Ik ben hierin niet de enige, want op een Facebookgroep kwam ik een poll tegen en dit is absoluut het populairste printje. Ik ben voor rood gegaan! En bij SoMuch Fashion kocht ik dit prachtige jurkje van Tante Betsy.

Een nieuw model van Tante, en ik ben er heel blij mee! Een jurkje die uitloopt vanuit de taille dat past meestal wel bij mijn figuur. En vooral de iets romantische look sprak mij erg aan. Toch blijft het altijd spannend als het pakje dan binnenkomt; hoe zal de jurk zitten en zijn er nog extra details die ik gemist heb op het plaatje?

Ja hoor, die heb ik gespot. Aan de bovenkant van de jurk was al goed op de foto’s te zien dat er een rimpel effect is en dat dat met touwtjes gedaan is. Nou heb ik niet zo’n grote cupmaat, dus het was even afwachten hoe dat zou lijken. Soms zit er dan teveel stof, maar het sluit allemaal heel mooi aan.

Wat me nog niet was opgevallen is de halslijn, bij de close up foto kun je het beste zien wat ik bedoel. Het is niet een gewone v hals zeg maar.

Zoals ik al zei is de jurk vanaf de taille wijder. Ik vind dit een heel mooi effect geven en mijn buikje is in dit model niet te zien.

Op de site van SoMuch staan de afmetingen van de maat m vermeld. Naar aanleiding hiervan heb ik maat l gekozen. Ik draag doorgaans maat xl, maar van boven ook wel eens maat l. Van Tante Betsy wisselt het een beetje welke maat ik draag. Doordat mijn taille smaller is pas ik moeiteloos maat l.

Mijn maat l meet van oksel tot oksel 48,5 cm. De taille meet 45 cm en de lengte van de jurk is 103,5 cm.

Afgezien van de touwtjes aan de voorkant van de jurk, zitten er ook nog touwtjes aan de zijkant van de mouwen.

Je kunt de touwtjes los laten hangen, maar er ook een leuk strikje in doen.

Vind jij dit jurkje nou ook te gek, op dit moment heeft SoMuch het jurkje nog in de maten s t/m 2xl. De jurk kost 89,95.

Veel liefs van Joyce

18 Comments

      1. Wat een prachtig jurkje en staat je erg mooi! Ik ga zeker een jurkje in deze print kopen. Dit is een erg mooi el leuk model!

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s