It’s Glowtime ❤️ Blutsgeschwister

In mijn vorige blog Ab ins Beet heb ik al prachtige items laten zien van de nieuwe collectie, maar er zijn nog zoveel meer mooie printjes en kledingstukken, dus ja… als echte fan zoek en speur je dan af naar díe wensitems die je graag wil kopen. Vandaag laat ik mijn aankopen zien die ik deed bij Ny-Na, Bij tante Pollewop en Hippest Fashion.

Vind je het leuk om te lezen waar de collectie precies over gaat? Dat lees je dus in mijn vorige blog. Blutsgeschwister deelt de collectie altijd in ‘stofwerelden’ in. De eerste stofwerelden zijn nu geleverd en binnenkomt komen er weer twee aan. Het leuke aan zoveel keus is dat er voor iedereen altijd wel iets bij zit; er is genoeg keuze uit verschillende kleuren, printjes (rustig en wat drukker) en modellen.

Van de collectie die nu gekomen is werd ik echt super blij van bepaalde printjes, neem bijvoorbeeld de jurk ‘Summer Dress hot knot’, deze hebben jullie in mijn vorige blog al kunnen zien (voor details klik). Ik kocht de jurk bij Hippest Fashion en ik zocht er nog de perfecte legging bij. De jurk is nog beschikbaar in de maten xs t/m xxl, de jurk kost 99,95.

Zoals de meeste van jullie weten heeft Blutsgeschwister de mooiste combinatie mogelijkheden en deze ‘Leggings spazierchen’ in de stofsoort ‘spinning around’ sprong er voor mij gelijk uit! Wat een heerlijk vrolijk printje zeg en echt een perfecte combi met de print ‘carnival carousel’ van de jurk.

Alle leggings vallen perfect op maat, ik draag maat xl van de leggings en deze meten allemaal 39,5 cm bij de band. De legging kocht ik bij Bij Tante Pollewop en ze zijn daar nog verkrijgbaar in de maten s t/m xl. De legging kost 34,95.

Ook heb ik een rokje in dezelfde print gekocht, ook Bij Tante Pollewop. Het model van het rokje ‘Summer Skirt frischluft’ kende ik al van vorig jaar. Ik vind het zelf een heel fijn modelletje, het rokje is iets uitlopend, maar niet veel.

Dat de rok iets uitlopend is, kun je niet goed op de foto’s zien, daarom heb ik er een foto van gemaakt dat het rokje op de grond ligt. Ook het rokje valt goed op maat. Ik draag maat xl, deze meet bij de band 40 cm en de lengte van de rok is 57 cm. De maten die nog beschikbaar zijn bij Bij Tante Pollewop zijn s t/m xl. Het rokje kost 59,95.

Ik combineer dit rokje met een legging en een shirt die ik kocht bij Ny-Na. De legging ‘Froelikshopsing’, echt van die naam word je gelijk al blij 🤣, kocht ik in de print ‘Grid of flowers’. Ik dacht dat deze zwarter zou zijn dan dat hij is. Ik ben er wel blij mee dat het niet donkerzwart is, maar iets lichter. Deze kleur komt dan ook weer terug in dat rokje.

Ook deze legging kost 34,95 en is bij Ny-Na nog te krijgen in maat s t/m l.

En ik word zelf echt helemaal blij van deze combi met het shirt ‘Gar so net’. Dit is het enige shirt wat van ander materiaal gemaakt is. De rest van de items bestaan allemaal uit 95% organic cotton en 5% elasthan. Dit shirt is gemaakt van 92% viscose en 8% elasthan. Ik heb niet zo heel veel kleding is deze stof, maar ik moet zeggen dat ik de pasvorm echt te gek vind.

Het shirt valt mooi om je heen. Ik draag dit shirt wel een maatje kleiner. Maat l dus. Deze meet van oksel tot oksel 46 cm. De naam van het printje is trouwens ‘Sneaky snack’, geinig he. Te leuk die kersjes! Het shirt kost 54,95 en is bij Ny-Na alleen nog verkrijgbaar in maat s.

Ik kocht nog zo’n andere vrolijke legging ‘Froelikshopsing’ bij Bij Tante Pollewop. De print heet ‘Cherry picknick’ en deze is lekker knalgeel met schattige vogeltjes, bloemetjes en kersen. Echt zo van laat de lente maar beginnen!

Ook deze legging kost 34,95 en is nog beschikbaar in de maten s, m en xl. Ik vond deze print zo gaaf combineren met het printje ‘Spring is here’. Daar zitten dezelfde kleuren in, maar dan net tegenovergesteld.

Ik draag hiervan de jurk ‘Now we are talking’ en deze heb je al kunnen spotten in mijn vorige blog. Daar staan alle afmetingen vermeld van maat xl. De jurk kost 119,95 en is bij Hippest Fashion nog beschikbaar in maat xs t/m xl.

Een printje waar ik ook helemaal fan van ben, is die groene met de gele regenlaarsjes. De print heet ‘Yellow wellys’. Ik kocht er bij Ny-Na een rok en een shirt van. De rok is hetzelfde model als ik jullie al heb laten zien in de print ‘Spinning around’. De afmetingen zijn precies hetzelfde.

Het rokje is bij Ny-Na nog te koop in maat xs t/m m. En kost 59,95.

Het shirt ‘Start it with a kiss’ is een basic modelletje. Wel vind ik dat dit shirt ruim valt. De xl was me echt veel te groot. Het shirt is wel wat minder aansluitend wat model betreft, maar je kunt echt een maatje kleiner nemen. Maat l meet van oksel tot oksel 51 cm.

Het shirt is bij Ny-Na nog te koop in maat m, xl en xxl. Het shirt kost 44,95.

En ook deze te gekke print is onwijs leuk te combineren met die knalgele met vogeltjes! Het combineren met de nieuwe collectie is begonnen en I just LOVE IT!!

Veel liefs van Joyce

12 Comments

   1. Denk wel dat dat verreweg de beste oplossing is, gewoon niet kiezen maar alles kopen. Ik heb ook weleens zo lang getwijfeld dat het probleem voor mij werd opgelost. Dan is-ie uitverkocht op het moment dat ik besluit om ‘m tóch te bestellen. Maar daar word je ook weer niet echt heel tevreden van. Je zal maar zoveel problemen hebben…

    Geliked door 1 persoon

 1. Oh, wat een zaligheid 💚💛💚💛💚💛💚.
  Kriebelt het alweer 🤣. Maar goed, dat is bij de volgende lichting waarschijnlijk ook zo 🥰. Het staat je allemaal fantastisch 💞. Maar vooral dat viscose shirt en die midi jurk; I love it ❤💚

  Geliked door 1 persoon

 2. Blutsgeschwister staat jou echt fantastisch en lijkt wel voor jou gemaakt! Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om 3 verschillende printjes tegelijk aan te doen( eentje is genoeg) maar jij doet dat gewoon en het past bij jou! Succes met je blog!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s