Ab ins Beet ❤️ Blutsgeschwister

WWHHHHHHHOOOOOEEEEPPP en nog een HELE GROTE WWWWWHHHOOOOOOOEEEEPPP! Give it up for de nieuwe collectie van Blutsgeschwister!! We hebben er wat langer op moeten wachten dan voorgaande jaren, maar ons geduld wordt beloond met de eerste collectie ‘Ab ins beet’ die echt te geniaal is! En… hoe gaaf is het dat ik mag bloggen voor Hippest Fashion en heel veel moois mag laten zien wat zij hebben ingekocht.

Hippest Fashion heeft een mooie uitgebreide serie ingekocht. Ik kan natuurlijk niet alles laten zien, maar wel verschillende soorten en modellen, zodat jullie ook een goede indruk krijgen van hoe de pasvorm is. En uiteraard zal ik ook de afmetingen erbij vermelden.

“De tuin is zo groen, dus pak je snoeischaar in en trek je rubberen laarzen aan! Vol tuinbouwkracht wordt het koude frame opgegraven en met gehandschoende handen in de verse aarde gegraven. Zie je de eerste lelietje-van-dalen al onder de seringenstruik? Snoei de bessen gewoon snel terug met de knalrode snoeischaar. En dan een beetje heggenflirten met de buurman – of hij de chique nieuwe rubberen laarzen al heeft bewonderd?”

De kleuren spatten werkelijk waar dit seizoen van het scherm; we zien veel geel en groen terug komen in deze collectie. Ik vind geel echt een fantastische kleur, maar ik word er vaak wat bleek van. Voor een gele jurk zal ik dus niet zo snel kiezen, maar… Hippest heeft twee te gekke gele rokjes in de collectie! Allebei geel, maar toch echt heel verschillend.

Hier draag ik de rok ‘Bonjour Jardin’, deze heeft een print met allerlei tuinattributen erop, Blutsgeschwister flikt het wat mij betreft weer en heeft weer iets unieks in de collectie. De rok bestaat uit 98% bio katoen en 2% elasthan. De stof is wat stugger, maar het bevat dus wel iets elasthan.

Die zakken heb je natuurlijk ook gelijk al gezien of niet? Ik hou zo van rokken met zakken erin. Aan de achterkant van de rok zit een rits, deze heb je wel nodig omdat de band wat stugger is.

Ik draag deze rok in maat xxl. In principe draag ik maat xl van Blutsgeschwister, maar van dit soort rokken vind ik het fijn om die een maat groter te dragen. Dit komt ook, omdat ik mijn rokken lager draag, zo komt mijn figuur wat beter uit. De band van de rok meet 46 cm en de lengte is 62 cm. De rok kost 89,95.

Om het af te maken heeft de rok een knal gele riem, je kunt deze helemaal door de lusjes halen, maar je kunt hem ook speels los laten hangen. Vind je deze print nou iets teveel van het goede, dan heeft Hippest deze rok ook nog in een andere print die wat klassieker is. Die kleur samenstelling is ook echt prachtig! En ben je meer van de jurkjes? Die geinige print is er ook in een te schattig jurkje!

Wat ook onder de unieke printjes valt, is het printje van het shirt. Echt te leuk he, die regenlaarsjes, de print heet ‘yellow wellys’. Het shirt ‘Happy Swallowneck’ is een nieuw model van Blutsgeschwister. Ik draag het shirt in maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 49 cm. Het materiaal bestaat uit 95% bio katoen en 5% elasthan.

Ik werd echt verrast door de halslijn; op het plaatje zie je al dat het sierlijk is, maar dit is niet te zien op de foto’s, echt een super mooi detail!

En ooohhh wat was ik blij, want Hippest heeft in dezelfde print ook nog een legging! De legging draag ik in maat xl. De band meet 39,5 cm en het materiaal is hetzelfde als het shirtje.

Ook is de regenlaarsjes print onwijs leuk te combineren met het rokje ‘Up and Away’. Ook geel, maar toch weer heel anders dan het vorige rokje. Het heeft een geweldig leuk retro motiefje, de stof soort heet dan ook ‘real retro’.

Dit rokje is gemaakt van 95% bio katoen en 5% elasthan. Deze band is dus rekbaarder dan het vorige rokje. Dit rokje is er niet in maat xxl, dus ik draag maat xl. Deze band meet 42 cm en heeft een lengte van 58 cm. Het rokje kost 69,95.

Heerlijk zwierig rokje weer! En dit rokje heeft ook zakjes die wat kleiner zijn dan bij de vorige rok die. Ik liet zien. Die er ook nog in een andere hele leuke print is, namelijk in het rood. Ben je meer van de jurkjes dan is die te gekke retro print ook nog verkrijgbaar in een heel tof jurkje!

Het shirtje wat ik draag heet ‘Sunshine camp’ en die print oooh die print! Op deze print ben ik een soort van verliefd hoor. Ten eerste heb ik een zwak voor groen met roze, maar oh check die paardjes die erop staan! De print heet ‘Carnival carousel’. Natuurlijk zag ik mezelf al helemaal zitten op zo’n prachtig paard, draaiend in de carousel, maar helaas… deze moeten jullie er even bij inbeelden.

“Als de carrousel van de seizoenen weer richting de lente gaat, ontspruit de levensvreugde als bloemen uit ons! De zoete geur van bloemen vermengt zich met het tumult dat de meiboom oproept en bij het zien van de versierde meiboom worden we duizelig van geluk. Eindelijk een ritje op de nostalgische kermiscarrousel en eindelijk zijn we verliefd – op de lente en op onze geliefde, die met een roos op ons wacht.”

Het shirt is gemaakt van 95% katoen en 5% elasthan. Deze samenstelling is wat mij betreft altijd goed. Het zit gewoon heerlijk. Het shirt kost 39,95.

Ook dit model is er nog in een heel ander leuk printje. Super blij met vogeltjes!

Dan zijn nu de jurken aan de beurt, want jaaaaa…. die zijn er natuurlijk ook! Het oude vertrouwde model met de hotknot is terug. Als je dit model kent, dan hoef ik niks te zeggen en weet je gewoon dat dit een prachtig model is wat menig figuur onwijs goed doet.

De jurk is gemaakt van 95% katoen en 5% elasthan. Ook deze laat ik in dezelfde print zien als het shirtje die ik al heb laten zien, de jurk is er nog wel in een andere print, maar oeeh dat geel he.

Ik draag de jurk in maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 47 cm, de taille is 40 cm en de lengte van de jurk is 106 cm. Het valt gewoon allemaal weer fantastisch op maat, ik kan niks anders zeggen. De prijs van de jurk is 99,95.

En dan de laatste jurk, een prachtig mooi model! Het model heet ‘Now we are talking’. Het heeft een onwijs leuk kraagje en een kleine overslag (deze zit vast).

Deze jurk is gemaakt van 92% viscose en 8% elasthan. Dit voelt echt anders dan de andere items die ik heb laten zien. De stof voelt heel zacht aan. Je merkt als je de jurk optilt het een stuk zwaarder is dan bij de bio katoen, maar als je de jurk draagt dan heb je daar geen last van.

Dit model is echt een plaatje, de mooie tailleband en dan die lengte natuurlijk. Die is bij maat xl 118 cm. De oksel tot oksel is 48 cm en de taille 39 cm. De jurk kost 119,95.

Deze print, wat vinden jullie daarvan? Ik zelf word er echt super blij van! De print heet ‘Spring is here’, grappige is dat ik dus wilde gaan zeggen ‘Laat de zomer maar komen!’, maar inderdaad eerst de lente nog en de jurk is echt nu al goed te dragen met een legging/panty en een vestje.

Deze leuke vestjes kun je ook vinden in de webshop van Hippest Fashion

Vind je deze print en/of kleur wat minder, dat heeft Hippest nog een heel mooi alternatief, namelijk een rode variant, want ook een onwijs leuk printje is trouwens!

Wat is het toch heerlijk om zo’n happy box uit te pakken, te kunnen passen en te proberen. Mijn conclusie, deze eerste collectie van Blutsgeschwister is weer prachtig!

Hippest Fashion heeft nog meer ingekocht dan ik heb laten zien, dus neem gerust een kijkje op de site. De verzendkosten zijn gratis en als je op werkdagen voor 14.00 besteld dan versturen ze het die dag nog. Altijd een feestje om een bestelling van Hippest te ontvangen!

Veel liefs van Joyce

Ik heb de jurk Now we are talking ontvangen voor mijn blog ❤️

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s