Autumn Winter 2020 pasfilmpje ❤️ Tranquillo

Het heeft even geduurd, maar hier is het pasfilmpje van de collectie AW2020 van Tranquillo!

In deze bijzondere tijd is het ook voor de winkels, waar wij onze te gekke kleding kunnen kopen, een moeilijke tijd. Ik benoem het ook nog in het filmpje, maar hoe gaaf is het dat wij de winkeliers kunnen blijven steunen door middel van onze aankopen!

Zoek je een item die je in het filmpje hebt gezien? Via deze link kom je bij mijn blogs die ik erover hebt geschreven.

De verkooppunten van Tranquillo vind je hier.

Veel kijkplezier!

Veel liefs van Joyce

8 Comments

 1. Hoi,

  Superleuke blog. Leerzaam ook….vooral combineren! Mag ik vragen hoe lang je bent? Ik ben zelf 180 cm. Soms zijn de jurkjes of rokjes aan de korte kant of durf de gok niet te wagen. Bij jou kan ik zien of de items mij v.w.b. lengte zouden passen. Verder heb ik zelfde maat.

  Geliked door 1 persoon

   1. Wat fijn, zelfde lengte. Geeft een goed beeld hoe jurkjes en rokjes vallen. Ik heb al heel wat bekeken in je blog…zo leuk! Heb links en rechts ideeën opgedaan en wat besteld dus laat de kleuren maar komen. Ik ging voor de veilige kleuren maar ik heb full color nodig!

    Ik ben ook al een tijd op zoek naar toffe laarzen, groen of naturel (bruintint) vind ik mooi . Alleen mijn probleem is dat ik dunne kuiten heb en dan staat het zo raar. Ik heb kuitmaat S met maat 40. Mocht je nog een tip hebben dan laat maar weten.

    Fijne dag en ik ga weer heerlijk verder lezen!

    Geliked door 1 persoon

   2. Wat ontzettend leuk om te lezen! En wat stoer van je dat je voor kleur bent gegaan!
    Ik heb zelf brede voeten en gewone kuiten, maar ken je de dwrs laarzen? Die zijn in verschillende kleuren en die vallen smaller kan bv la Pintura. Je kunt ze oa kopen bij boeties.nl
    Ben benieuwd wat je daarvan vindt 😊

    Like

   3. Bedankt voor je tip….echt veel keus daar. Ik dub nog tussen een kleur of iets van taupe of bruin….of toch groen. Zodra ik mijn keuze heb gemaakt laat ik het weten….wordt zeker vervolgd. Of toch de groene van grunbein bij S-ter. Kortom…keuzes….keuzes….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s