Chillen in velours ❤️ Tranquillo

Vorige week zondag was het prachtig herfst weer. Lekker hangen op de bank met een boek of een stukje wandelen in het bos. Ik denk dat iedereen wel een comfi outfit heeft voor op de bank te chillen. Ik vind het dan wel fijn dat het een outfit is waar je eventueel ook nog mee de deur uit durft. En Tranquillo heeft zo’n pak hoor!

De broek ‘Jonna’ en het vest ‘Tarja’ die ik vandaag laat zien van die heerlijke Nicki velourse stof, het voelt lekker zacht en het is lekker warm en het draagt heerlijk. Ik draag de kleur ‘Storm’. De stof bestaat uit 80% biologisch katoen en 20% gerecycled polyester.

Ik heb vorig jaar in verschillende blogs al uitvoerig het verhaal verteld achter Tranquillo, maar aangezien ik best veel nieuwe volgers heb gekregen in die tussen tijd is dat wel mooi om weer te benadrukken dat Tranquillo een bijzonder merk is. Je kunt deze blogs terug lezen, maar hier is nog een mooi stukje dat ik hier graag nog met jullie deel:

“Wij ontwerpen onze mode zelf. Elk jaar creëren onze designers onze modecollectie voor zomer en winter. De collecties dragen hetzelfde thema als onze bedrijfsfilosofie: kleurrijk en eerlijk. Kleurrijke prints en duurzame stoffen bepalen het karakter van onze jurken, broeken, tops en accessoires. Onze favoriete stoffen zoals biologisch katoen, licht cambric, slub jersey, Tencel en EcoVero zijn meestal GOTS-gecertificeerd en eerlijk geproduceerd. Dit betekent dat onze fabrikanten niet alleen eerlijke lonen en werktijden hebben, maar ook goede arbeidsomstandigheden. Onze collectie is ontworpen om vrolijke en kleurrijke sensaties te creëren voor onze klanten.”

Inmiddels is dit alweer mijn 35ste blog over Tranquillo zie ik net, het blijft bijzonder dit te mogen doen. En als afsluiter voor dit seizoen laat ik dus deze heerlijke outfit zien. Het leuke is natuurlijk dat je de broek en het vestje ook heel goed los van elkaar kunt combineren. Er zijn ook genoeg mogelijkheden met de kledingstukken die ik al heb laten zien in mijn vorige blogs.

Ik ben 1.81 lang en ik heb confectiemaat 44 (van boven vaak een 42). Van Tranquillo draag ik maat l, behalve van de leggings (xl). Ook dit seizoen valt alles perfect op maat wat ik heb laten zien. Dus ook van deze items, die ik vandaag laat zien is alles maat l.

De broek meet bovenaan bij de band 41 cm. Deze is voorzien van elastiek, dus dat draagt heerlijk. Uiteraard zitten er ook twee heerlijke zakken in de broek.

De binnenbeenlengte meet 75 cm. Deze is nét lang genoeg voor mij, ik heb best lange benen namelijk. De pijpen zijn afgewerkt met een mooie band. De prijs van deze broek mag echt ‘lief’ genoemd worden, die is namelijk 49,90.

Het vest meet van oksel tot oksel 51 cm en is 58 cm lang. Bij de band van de armen en de band aan de onderkant lopen zwarte strepen.

Het vest heeft een capuchon met touwtjes. Het vest kost 75,90.

Het shirt ‘Lotta’ draag ik, in de inmiddels bekende, lotus print. Omdat ik dit model nog niet eerder had gepast was ik hier wel benieuwd naar. Het is een mooi basis shirt met een kleine v-hals. Het materiaal bestaat uit 95% biokatoen en 5% elasthan.

Dit shirt in maat l meet van oksel tot oksel 52 cm. Onder de v-hals zit een kleine rimpeling. Het shirt 49,90.

De velourse items die ik heb laten zien zijn er ook nog in de kleur ‘Forest’.

Ik heb ook dit seizoen weer genoten om voor jullie te passen, foto’s te maken, te schrijven… Met dit gekke jaar vind ik het extra bijzonder dat ik dit mocht doen.

Ook bij Tranquillo werden natuurlijk de fabrieken stilgelegd en is er super hard gewerkt zodat wij er weer tip top bij mogen lopen.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de hele set ontvangen voor mijn blog ❤️

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s