Margot AW2020 @ SoMuch Fashion

OOooooooh het leuke van dat de leveringen van verschillende merken wat later zijn, is wel dat we nog even langer door kunnen genieten van het uitkomen van iets nieuws! Naar deze lichting van Margot keek ik erg uit, want daar zit namelijk een te schattige eekhoorn print bij.

Dus zodra ik hoorde dat de collectie gearriveerd was en ik had de gelegenheid ben ik naar Somuch Fashion in Heerenveen gegaan en heb gelijk nog wat meer gepast, zodat ik dat ook aan jullie kon laten zien. Het is toch altijd fijn om te kijken hoe de printjes en de stof eruit zien. Het is met deze collectie zo, dat wat er is, is er en bijbestellen is (bijna) niet meer mogelijk.

Voordat ik aan de ‘Eekhoorn collectie’ begin, wil ik jullie nog graag deze jurk (Riley Rollerskate) laten zien.

Als je online deze jurk bekijkt, zie je helaas niet hoe gaaf deze jurk is! Afgezien van de prachtige kleur… check die print dan! Hoe retro wil je het hebben met deze rolschaatsen print!

Ik ben 1.81 en zoals je ziet valt deze bij mij goed op lengte. Ik draag de jurk in mijn gebruikelijke maat van jurken, maat xl. De jurk kost 149,95 en is er nog in alle maten (s t/m 2xl).

Een jurkje uit de ‘Eekhoorn collectie’ die niet zo bij mij past, maar ik jullie toch graag laat zien is ‘Trinity Tranquility’. Dit jurkje is mij gewoon echt te kort, maar hoe leuk is die met zakken en een koordje!

Ook deze draag ik in maat xl. Deze valt wat wijder in de taille. Het is leuk dat je de kraag plat, maar ook omhoog kunt dragen. Dit jurkje is er nog in maat m t/m 2xl en kost ook 149,95.

Dan de set waar ik voor ging; De top ‘Chiperella’, ooch wat een plaatje! Het heeft al bijna geen zin meer om haar te laten zien, want ze is al bijna uitverkocht. Maar goed, als je maat s of m hebt en je vindt haar te gek, dan zou ik zeggen wacht niet te lang! Ik draag het shirt in maat l, deze meet van oksel tot oksel 47 cm. Het shirt kost 69,95.

En die broek dan, wat gaaf is ie he! Die print is natuurlijk geniaal, maar man, wat zit deze broek heerlijk! De rokjes van Margot draag ik altijd in maat 2xl, en ik heb voor de broek ook maat 2xl gekozen. Bij mijn benen kon ik de xl echt prima aan, maar bij mijn buikgedeelte vond ik het net iets minder. De band van de 2xl meet plat gemeten 45 cm. De broek heeft een lengte van 105 cm.

Bij mij zit de broek dus wat baggy, ik hou ervan. De broek is beschikbaar in de maten s t/m 2xl en kost 99,95.

Een fijne elastieken band

Het shirt ‘So Cute’ staat natuurlijk ook onwijs gaaf op deze broek! De truien waren binnen no time uitverkocht, maar dit is dus een longsleeve. Deze valt erg ruim. Ik draag dit shirt in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 48 cm. Het shirt is er in maat s t/m 2xl en kost 52,50.

En dan het laatste pareltje, het is dat ik niet alles mee kan nemen, maar oooohhh deze jurk ‘Rita Rejoyce’ zou alleen al vanwege de naam in mijn kast moeten belanden. Deze jurk valt mooi lang en heeft weer prachtige details, zoals we van Margot gewend zijn.

Een kijkje achter de schermen 🤗

Check die belletjes dan!

Ik draag de jurk in maat xl, dus valt super op maat. Ze is beschikbaar in maat s t/m 2xl en kost 149,95. Zoals ik laatst al in mijn blog schreef, dit jaar moeten zelf extra de slingers ophangen en hoe gaaf is het als jij met de feestdagen kunt shinen in deze beauty!

Veel liefs van Joyce

12 Comments

  1. Supertof om te zien 💚. Je krijgt er echt een beter beeld van dan alleen de productfoto’s (hoewel ik die van Margot wel heel goed vind in vergelijking met andere merken). Staat je bijzonder goed, Joyce 🤩

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s