It’s time to treat yourself ❤️ Blutsgeschwister

Weten jullie het nog; mijn blog over het verhaal achter Topvintage? Het is alweer even geleden, maar ik vertelde toen dat er nog een vervolg zou komen op die blog. En hier is ie dan eindelijk! Ik heb een prachtige jurk mogen uitkiezen en oooh deze beauty laat ik jullie graag zien!

Ik heb er zelfs speciaal onze kerstboom al even voor neergezet, want ondanks dat we in zo’n gekke tijd leven, moeten we toch soms onze ‘eigen slingers ophangen’. Dus ik zou zeggen gun jezelf een prachtige outfit voor de feestdagen en probeer het beste ervan te maken ❤️.

Van de week kreeg ik een mail van Topvintage waarin stond: “It’s time to treat yourself”. Dus dat was wel heel toepasselijk, omdat ik al bezig was met deze blog.

Met deze ‘Hart full of Joy’ jurk van Blutsgeschwister gaat het zeker lukken! Hoe toepasselijk is deze naam! Toen deze collectie bijna uitkwam waren er schermafbeeldingen te downloaden en drie keer raden welke afbeelding er nog steeds op mijn telefoon te vinden is!

Wat een geweldige print is dit! Het hertje die erop staat is echt super schattig, de print heet dan ook ‘Oh my deer’. Deze jurk geeft mij gelijk het feestgevoel! Maar oehhhhh het model… Ik had de jurk al in verschillende printjes gezien en gepast, maar nee het was echt niks voor mij! Maar het punt was, dat ik de jurk geprobeerd had in mijn eigen maat xl. Dat was dus geen gezicht! Maar ook een maat kleiner dat was het ook niet.

Ik had de hoop al bijna opgegeven, maar toen dacht ik waarom probeer in niet maat m! En taaaaaadaaaaaaaaa dát was het gewoon! Deze jurk moet je dus echt niet te groot kopen. Natuurlijk zit er ook verschil in figuur, zo ben ik wat smaller van boven en ik heb geen grote cupmaat. Maar heb wel een buikje.

Met het ceintuur kun je je taille accentueren, zodat een eventueel buikje minder opvalt. Het ceintuur gaat door lusjes en kun je er helemaal uit halen.

De jurk kun je van boven tot onder helemaal dichtknopen.

Ik draag dus maat m van deze jurk. Deze meet van oksel tot oksel 48 cm, de taille meet 44 cm en de lengte is 108 cm.

De jurk is gemaakt van 100% viscose. Blutsgeschwister is lid van de Fairwair foundation en is heel erg bezig met duurzaamheid. Deze viscose valt onder LENZING ™ ECOVERO ™. Hieronder kun je lezen wat dit precies inhoudt.

“Vezels van gecertificeerd hernieuwbaar hout en pulp.

Vezelproductie uit duurzame Europese bosbouw.
Bekroond met het EU Ecolabel voor hoge milieunormen.
100% transparantie in de supply chain: eenduidige vezelidentificatie in het eindproduct.
50% minder waterverbruik en uitstoot dan conventionele viscose.”

Het materiaal is dus niet rekbaar, maar het draagt wel heerlijk. Het rokgedeelte zwiert ook fijn om je heen.

Waar ik ook blij mee ben is de mouwlengte, omdat ik natuurlijk een kleinere maat draag is het risico dat de mouwen te kort worden wat groter, maar gelukkig is dit niet het geval.

Een jurk dragen als een soort van vest? Ja dat kan! Hier draag ik de jurk op een hele aparte manier. Gewoon over een complete outfit heen. Het is heel gaaf om combinaties te maken met de kleuren die in de jurk zitten.

Het ceintuur heb ik van achteren vast gestrikt.

De jurk kost 119,95 en is er nog in alle maten.

Dus lieve dames, zijn jullie er klaar voor jezelf eens in het zonnetje te zetten? In deze geweldige feestjurk of een andere? Topvintage heeft genoeg keuze en de verzendkosten zijn altijd gratis.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de jurk ontvangen voor mijn blog ❤️

16 Comments

 1. Ik vind de print zo ontzettend mooi, misschien wel de mooiste print van Blutsgeschwister van dit seizoen ♥ Maar jammer van de stof, ik vind niet-rekbare stof gewoon niet zo fijn dragen als jurkjes die wel iets van rek hebben. En ik weet dan dat ik hem toch niet zo makkelijk uit de kast pak. Heerlijke foto’s! ♥

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een fantastisch idee om het jurkje als vest te dragen! Hoe zit het met de ‘kreukbaarheid’ van deze stof? Want vaak heeft geweven viscose nogal eens de neiging om snel te kreuken en plooien en aangezien ik altijd zit, kan ik me voorstellen dat ik dan snel van die ‘zitplooien’ krijg? Hoe ervaar jij dat?

  Geliked door 1 persoon

 3. Treat yourself…klinkt goed! Toch ben ik trots dat het me gelukt is deze maand nog niets te kopen zoals ik met mezelf afgesproken had…(eigenlijk dit jaar maar ik denk dat ik in december weer mag van mezelf aangezien de wintersport met kerst ook al geannuleerd is 😦 )
  Erg leuke jurk, op sommige foto’s lijkt de geel wat flets….is het wel echt okergeel?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s