Animal ❤️ Tranquillo

Rrrooaaaaarrrr hier is de Animal print van Tranquillo!! En niet hoe je hem verwacht; in bruinachtig tinten, nee gewoon BAM geel, wit en blauw! Deze print triggerde mij best wel, omdat er geel in zit. Geel vind ik een fantastische kleur, maar oehhhhh moeilijk voor mijn huidtype. Toch sluipt er steeds meer geel in mijn kast, want je kunt kleuren op verschillende manieren dragen.

Is dit herkenbaar? Zo ben ik begonnen met geel bij mijn benen, op deze manier draag je het niet in je gezicht en geloof me; benen kunnen veel hebben! En nu komt er zo af en toe een spatje voor in de kleding, als het maar gemixt is met andere kleuren, die ik wel kan hebben, dan is het heel goed te doen kan ik je vertellen.

Maar dus, die Animal jurk met de gele biezen moest er natuurlijk komen! Het model heet ‘Levina’ en is een nieuw model bij Tranquillo. Afgezien van de strepen, vielen mij ook gelijk de mouwen van deze jurk op en ik was dan ook heel benieuwd hoe de jurk in het echt eruit zou zien!

Als je de afgelopen blogs over Tranquillo gelezen hebt, heb je al heel wat strand foto’s gezien. Toen ik dé doos binnenkreeg ging ik een dag later uitwaaien in Zeeland, hoe gaaf is het dan dat je foto’s kunt maken op het strand.

Ik draag de jurk, net als alle andere kledingstukken (behalve de leggings) van Tranquillo in maat l. Ik heb confectiemaat 44 (van boven iets smaller) en ik ben 1.81. Dit jurkje meet van oksel tot oksel 49 cm, de taille is 44,5 cm en de lengte van de jurk is 99 cm.

De jurk bestaat uit 95% biologisch katoen en 5% elasthan. De jurk kost 65,90. Ik heb haar al bij verschillende webshops gespot. (De link naar de verkooppunten vind je hier). Ook is het jurkje er nog in de Lotus print. Dat is dezelfde print als de legging die ik draag.

Wat ik zo fijn vind aan de Tranquillo jurkjes is dat de modellen vaak erg vrouwvriendelijk zijn om het zo even te zeggen. Mijn taille is vrij snel, maar daaronder zit wel een buikje. Met menig jurkje heb ik daarom een ‘probleem’. De jurkjes van tranquillo die ik tot nu toe in al die jaren heb laten zien, was er maar één van die niet zo geschikt voor mij was.

Het fijnste is natuurlijk om naar een winkel te gaan en gewoon te gaan passen. Tranquillo heeft best heel veel verkooppunten door het hele land heen, dus dat is zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. De stof en de printjes zijn vaak nog veel mooier in het echt dan op de productie foto’s. Ik hoop dat jullie een goed beeld krijgen van wat ik laat zien, en mocht je een vraag hebben, dan kun je me uiteraard altijd een berichtje sturen!

Even terug naar het leuke jurkje; de gele strepen zitten dus aan de zijkant van beide mouwen en aan beide zijkanten van de jurk.

Het model is verder vrij eenvoudig met een ronde hals.

Maar de mouwen zijn dus ook een blikvanger. Ze zijn iets langer dan driekwart en hebben een hele speciale afgewerkte mouw.

Op de foto’s draag ik het jurkje met de legging in de print ‘Lotus’, al meerdere malen hebben jullie deze legging kunnen spotten in mijn andere blogs.

Zo ook de armwarmers, te gek zijn ze toch! Wil je daar meer info over, dan kun je dat lezen in deze blog.

Het vestje, Kolfinna, die ik draag heb ik de vorige keer ook al uitgebreid omschreven. Wat een super kleur is het toch he?! Je leest hier meer over dit mooie kabel vest.

Mijn blog seizoen voor Tranquillo zit er alweer bijna op. Wat vliegen de weken toch voorbij he! Volgende week laat is een hele relaxte outfit zien. Graag tot dan 😊.

Veel liefs van Joyce

Ik heb de jurk ontvangen voor mijn blog ❤️

8 Comments

  1. Wat leuk weer deze blog. Wat staat je dit merk ook prachtig! Ik moet toch ook echt eens wat passen van Tranquillo. Vindt het met de maten nog lastig. Zo mooi deze jurk en ook het vets wat je eerder al liet zien

    Geliked door 1 persoon

    1. Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel 💕 passen is inderdaad het beste. In vergelijking met Blutsgeschwister draag ik dus een maat kleiner bij Tranquillo. Altijd dezelfde maat, behalve de leggings een maatje groter, echt ideaal!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s