Lekker warm de winter door ❤️ Tranquillo

Het is inmiddels echt wel weer warme vesten weer geworden. Ik ben zelf nogal een koukleum, dus ik mag graag vesten dragen. Bij de collectie van Tranquillo heb je altijd een ruime keuze aan vesten. Ik koos er twee uit om aan jullie te laten zien.

Graag begin ik met het vest ‘Kolfinna’. Ik koos voor de kleur ‘Sea’, die echt super goed matcht met de andere items die ik dit seizoen uitkoos.

Het leuke van dit vest vind ik de kabels die het heeft. Een mooi patroon vormt zich op het vestje.

En niet alleen op de voorkant, maar ook de achterkant is super mooi afgewerkt.

Ik draag het vest in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 51 cm. De lengte van het vestje vind ik heel fijn. Deze is 56 cm lang. Het staat super leuk op een rokje en bij een jurkje, maar ben je meer van de broeken dan kan dat natuurlijk ook.

Het vestje is gemaakt van 100% biologisch katoen en kost 75,90.

Wat een tof jurkje he! De blog daarover lees je hier terug.

Het vest heeft mooie grote knopen.

Dit vest is ook nog verkrijgbaar in de kleur ‘Green’.

De mouwen van dit vest zijn iets wijder, ze sluiten niet nauw aan zeg maar. Ik heb bovengemiddeld lange armen. De mouwen zijn net lang genoeg voor mij, maar had ze liever net iets langer gehad. Vanuit de oksel meet de mouw 46 cm.

Je hebt ze al kunnen spotten; de polswarmers! Hoe vinden jullie die??

Ik vind ze dus echt geniaal! Ik zei al iets over de lengte van mijn armen, deze polswarmers zijn daarvoor echt perfect.

Ze zijn in Nederland niet zoveel ingekocht, ik kocht ze bij Sus & So. De Lotus print is echt één van mijn favorieten, dus de keuze was niet zo moeilijk. De armwarmers kosten 12,90.

Het tweede vest wat ik graag laat zien heet ‘Altais’. Ik koos voor de kleur ‘Green’. Dit vest heeft een mooie lange lengte. Ook dit vest draag ik in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 52 cm en is 78 cm lang.

Wat een heerlijk vest is dit zeg! Ook dit vest is gemaakt van 100% biologisch katoen en draagt heerlijk. Het vest kost 89,90.

Wat gelijk opvalt aan dit vest is het kleurgebruik; van boven is het vest blauw, dat verloopt langzaam naar de kleur groen. Maar als je goed kijkt, zit het groen al verweven in het blauw en andersom ook. Ik vind het echt een super effect!

Het vest is voorzien van twee zakjes. En heeft een hele rits knopen.

Waar je bij beide vesten goed op moet letten, is dat als je het vest gewassen hebt, je het liggend laat drogen.

Dit staat ook vermeld in het label, maar daar kun je snel overheen lezen.

Het vest is er trouwens ook nog in de kleur ‘Curry’.

Ben je nog op zoek naar lekkere handschoenen? Kijk dan hoe leuk deze zijn! Echt van die old skool wanten. Je weet wel, waar alleen je duim apart zit en de rest van de vingers bij elkaar. Zo blijven de vingers allemaal lekker warm vind ik altijd.

Deze set is ook zo leuk, ook daar schreef ik eerder ook al een blog over, die kun je hier lezen.

De buitenkant van de wanten zijn gemaakt van 100% wol, en de binnenkant is 100 % polyester. Dat is zo’n heerlijk fleece stofje, dus heerlijk warm de wanten kosten 26,90.

Het leuke is dat je met een vest een verschillende styling kan laten zien. Dezelfde outfit met een ander vest en je krijgt dit effect.

Leuk rokje ook he, meer info daarover lees je hier.

Nou heerlijk toch die warmte. Ben jij op zoek naar de verkooppunten van Tranquillo? Dan kun je die hier vinden.

Veel liefs van Joyce

Het vest Altais heb ik ontvangen voor mijn blog ❤️

10 Comments

  1. Dat korte vestje spotte ik vanmorgen toevallig toen ik weer eens zat te scrollen. Ik vind ‘m tegelijk stoer en vrouwelijk door die mooie kabels.
    Dat vest met dat mooie kleurverloop had ik nog niet gezien, wat een geweldig mooi effect! Ik vind vooral die oker/blauwe fantastisch! Prachtige sets weer!

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat gele vest met blauw vind ik super, direct opgezocht, 90 euro….Ik had na een forse vorige shopmaand met mezelf afgesproken dit jaar niet meer wat te kopen…kijken of het me lukt me in te houden ;

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s