Flower ♥️ Tranquillo

De ‘Flower’ print van Tranquillo is echt één van de toppers van dit seizoen. Jullie hebben de print al kunnen spotten op een legging die ik heb laten zien, maar graag laat ik jullie ook nog een rokje en een shirt is deze te mooie print zien met de donker groene ondergrond en de verschillende soorten bloemetjes erop.

Kennen jullie Tranquillo al wat langer, dan herken je het model van het rokje vast wel; deze heet ‘Camilla’ en komt al een paar seizoenen terug in de collectie. Het is een heel fijn basic a-lijn rokje voor de mooie prijs van 45,90. Hadden jullie het trouwens wel gezien dat ik een rokje en een shirt draag? Het is net een jurkje zo he? Ideaal voor als je een figuur hebt waar je boven en onder een verschillende maat nodig hebt.

Het rokje heeft een brede, elastische band. Deze meet aan de bovenkant 40 cm. De lengte van het rokje is 55 cm. Het rokje is gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elsthaan. Net zoals de rest van de kledingstukken die ik laat zien trouwens. Ik draag het rokje in maat l. Ik heb confectiemaat 44.

Als je niet zo’n fan bent van dit printje, dan zijn er ook nog andere printjes waar je uit kunt kiezen.

Het shirt ‘Agneta’ dat ik draag is een nieuw model. Ik vind dit echt een heel fijn model; het lijkt of het shirt een overslag heeft, maar deze is helemaal dichtgenaaid zeg maar. Je hebt dus geen losse stof aan de binnenkant zitten.

Aan de zijkant zit de bekende ‘rimpel van Tranquillo’. Dit geeft zo’n mooi en afslankend effect. De rimpel zit aan één kant van het shirt, en dit zie je dus wel eens vaker voorkomen, met name bij jurkjes van Tranquillo.

En dan de mouwen; ook origineel. Deze hebben een biesje om het eind van de mouw. Hierdoor lijkt het een beetje een pof-idee, maar niet te overdreven zeg maar.

Het shirt draag ik ook in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 49 cm en de taille meet 44 cm. Het shirt kost 47,90.

De legging die ik draag in de print ‘Lotus’ hebben jullie al kunnen zien in deze blog . Daar staan ook alle details vermeld over de maatvoering.

Deze printjes matchen zo leuk met elkaar he. Ik paste het rokje ook nog even met het shirt ‘Ersa’, deze hebben jullie ook al eerder kunnen zien in deze blog . Wat een heerlijk basic shirt dit toch.

Voor de oplettende lezer, in mijn vorige blog vertelde ik dat ik dit keer heerlijke vesten zou laten zien, maar die blog houden jullie nog van mij tegoed 😊.

Op zoek naar Tranquillo? Online of de stenenwinkels? Je vindt ze hier.

Veel liefs van Joyce

Ik heb het shirt Agneta ontvangen voor mijn blog ♥️

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s