Forest Friends ♥️ Blutsgeschwister

Oeeeeeehhh en wat doe je dan he; vorige week kwam de Flash collectie ‘Autumn Treasures’ uit van Blutsgeschwister. Inmiddels weten we wel dat de Flash collecties zéér gewild zijn en dat het zomaar eens kan zijn dat er bepaalde items heel snel uitverkocht zijn. Van de Flash collectie wordt sowieso minder gemaakt, dus als je graag iets wil hebben…

Maar ja… dit ging wel héél snel met bepaalde kledingstukken! In Nederland zijn maar een paar winkels die de Flash collectie krijgen en toen dit online ging BAM ging het los! En ja… wat doe je dan al er dus al een aantal dingen (bijna) uitverkocht zijn die je hebt gekocht… Moet je er dan nog een blog over schrijven? Mijn antwoord is bij deze dus JA! Het is gewoon ontzettend leuk om jullie het verhaal achter de collectie te vertellen en ik zal jullie nog wat ontzettend toffe dingen laten zien die nog wel te koop zijn, want ja… ook ik kan ook niet alles kopen, en wensen mag je altijd houden 😊.

De stoffamilie die ik graag wil laten zien heet ‘Forest Friends’, Blutsgeschwister neemt je mee in de wereld van Roodkapje:

“Roodkapje nodigt haar vrienden van het bos uit voor een winterfestival. Naast Bambi staat ook een kleine zwerm paddenstoelen centraal. De ster van het feest: Roodkapje, natuurlijk winterklaar gemaakt in een behaaglijk pixel-inlegwerk. Zwart ontmoet goed humeur groen, geaccentueerd met sterk rood – een klassiek Blutsgeschwister-kleurenspel tegen de winter blues.”

Roodkapje die kent de echte bluts fan inmiddels wel; deze print is al eerder verschenen, maar dan met een groene ondergrond in plaats van een zwarte. De print heet ‘Sweet childhood’. Op de zwarte ondergrond springen de roodkapjes er wel echt onwijs goed uit! Ik kocht de legging ‘woodwalker’ en de rok ‘Elfentanz’ in deze print.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het is van dit model rokje nu al de derde die ik heb. Hahahaha er zijn ook zoveel leuke printjes. Je hebt ze dan dus waarschijnlijk al wel bij mij gespot.

Ik draag van dit model rok maat 2xl. Doorgaans is mijn maat bij Blutsgeschwister xl en van de vestjes maat l. Maar deze rok vind ik fijner zitten bij mijn buik met een maatje groter. De band meet 43,5 cm en de rok is 59,5 cm lang. De rok gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elasthaan. De rok kost 69,95. Deze rok kun je nog vinden bij SoMuch Fashion, Ny-Na, Mijn Lievelingskleding en Hippest Fashion.

Blog over het paddenstoelen shirt lees je hier

De legging in dezelfde print is duurder dan de ‘gewone’ leggings, dit komt omdat dit een dikkere stof is. Er zijn nog nog meer van deze dikke leggings en hebben dan ook dezelfde prijs. De legging draag ik in maat xl en de band is van de bovenkant gemeten 41 cm.

Blog over het poezen shirt lees je hier

Je moet echt geluk hebben dat je maat er nog tussen zit; je kunt kijken bij dezelfde winkels die ik net noemde bij de rok.

Vorige week ben ik met Monique (ja dé jurkenzus) naar Mijn Lievelingskleding geweest. We hadden het geluk dat daar de nieuwe collectie was! We pasten deze super leuke setjes. Het zwarte jurkje ‘Home sweet Home’ (89,95) en de groene jurk ‘Diamant heart’ (79,95) kun je ook weer vinden bij de webshops die ik al eerder noemde.

En dan die te gekke legging ‘Misch mush’ met paddenstoelen! Deze legging is van de ‘gewone’ stof en kost 34,95. Ik draag de legging in xl. De band van de legging meet 39 cm. Ook deze legging is in een aantal maten nog te vinden bij Hippest Fashion, Ny-Na, Mijn Lievelingskleding en SoMuch Fashion.

Voor alles geldt; het zijn écht de aller laatste maten, dus wacht niet te lang!

En dan een waar, waar collectors item; het vestje heb ik helemaal niet gezien in Nederland. Toch wil ik hem wel graag laten zien, omdat ie gewoon te leuk is. Als je maat s hebt, dan kun je geluk hebben, want er is ook een jurk van! Bij Ny-Na en Hippest Fashion zijn ze er nog! Dus rennen, vliegen als je dit collectors item nog graag wil hebben! De jurk kost 119,95.

Zoals ik eerder al noemde hebben de winkels nog veel meer moois voor ons ingekocht uit de Flash collectie. Hier kun je een paar voorbeelden zien.

En nu…. ben ik natuurlijk heel benieuwd of jullie nog wat moois hebben gescoord óf nog willen gaan scoren. Het was me het Seizoen wel joh van Blutsgeschwister.

Ik heb best veel gekocht, dus ik denk dat ik nog wel een pasfilmpje ga maken voor jullie.

Veel liefs van Joyce

6 Comments

  1. Weer leuke items heb je in jouw blog. Die zwarte jurk had ik op de bluts pagina gezien. Zo cute. Bij de rok begrijp ik heel goed dat je voor een 3e van dit model bent gezwicht. Wat een leuk model en die print ook weer

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s