Charlotte laarzen ❤️ Grünbein

Dat ik helemaal fan ben van de schoenen van Grünbein dat weten de meeste van jullie inmiddels wel. Bij S-ter ontdekte ik de schoenen; Grünbein schoenen in Nederland zul je niet makkelijk vinden, dus het is zo tof om dan te ontdekken dat ze bij deze super winkel in Winterswijk te vinden zijn. Mijn eerste stappers heb ik vorig jaar gekocht, en dit jaar ben ik er alweer twee paar rijker!

Ik krijg altijd best wel veel positieve reacties op de schoenen. De verkoop van de toffe groene ‘Noa’ schoenen gingen alleen zo snel dat er een blog over schrijven eigen geen nut meer had. Als je ze dus ziet en denkt van hé die zijn te gek, dan kun je dus beter niet al te lang wachten!

De ‘Noa’ schoenen heeft S-ter nu wel in een iets wat ander model binnen gekregen. Het verschil zit in de zool; mijn schoenen hebben een vlakke onderkant. Deze is er alleen nog maar in maat 40. De schoenen die net nieuw binnen zijn gekomen hebben echt een dikke zool met profiel. Daar zijn nog meerder maten beschikbaar van.

MAAR ja…. toen kwamen de Charlotte laarzen voorbij en ooooohhhhh die kleur! Ooooohhh dat model!! Echt geweldig! Deze kleur zit nog niet in mijn assortiment van schoenen, dus dat is een heel goed excuus al zeg ik het zelf! En als je dochter NOA CHARLOTTE Louise heet, tja… Dus kun je toch niet anders.

Over de kleur gesproken, ik dacht dat ze echt geel geel zouden zijn, maar ze zijn meer oker geel achtig. Ik was echt super blij toen ik de doos open maakte, want deze kleur is echt nog veeeel mooier dan op het plaatje.

Op de foto’s die ik heb gemaakt kun je goed zien hoe de kleur is. Ik heb express foto’s gemaakt met verschillende soorten geel, zodat je een goed beeld hebt van de kleur.

Ook deze laarzen hebben een dikke profielzool. Ik heb tot nu toe alleen maar op de platte zool gelopen. Je stapt in de schoenen en echt je hoeft ze gewoon niet in te lopen is mijn ervaring.

En ook met dit model is dat zo. Grünbein is gewoon gemaakt voor comfort en daarbij zijn ze ook nog eens geweldig om te zien.

Ik draag maat 42 en van alle Grünbein schoenen die ik heb, draag ik ook maat 42. De schoenen zijn echt geschikt voor brede voeten. Ik heb mijn laarzen opgemeten; de hoogte is 34 cm. De onderkant van de laars meet 29 cm en het breedste gedeelte 10,5 cm.

Wat ook ideaal is, het zooltje kan eruit. Dus heb jij eigen zooltjes, dan kun je deze hier makkelijk in doen. Het zooltje heb ik ook opgemeten. De lengte is 27,5 cm en het breedste gedeelte is 9,5 cm.

Aan de bovenkant heb de laarzen plat opgemeten, zodat je kunt kijken of je kuiten erin passen. Bij mij sluiten de laarzen niet helemaal aan, ik heb dus nog ruimte over. Het meet 18,5 cm. Ga ik helemaal rond, meet ik 38 cm.

Het is makkelijk om in de laars te komen, omdat er aan de zijkant een rits zit.

De schoenen zijn gemaakt van leer. Er wordt aangeraden om de schoenen met een goede spray in te spuiten, ook met iets wat waterafstotend is, want ze zijn niet waterdicht.

Vind jij deze kleur iets minder, maar het model wel heel tof, dan heb ik goed nieuws voor je, want er zijn nog meer laarzen onderweg naar S-ter! Hetzelfde model, maar dan deze mooie blauwe kleur.

Als je, net als ik, niet in de buurt van Winterswijk woont; S-ter heeft een webshop waar je de laarzen kunt bestellen! De laarzen kosten 189 euro.

En wat staan deze laarzen gaaf bij jurkjes en rokjes! Ik ga ze met plezier dragen!

Veel liefs van Joyce

15 Comments

  1. Ik vind deze laarzen echt prachtig…en overweeg ook een paar aan te schaffen. Hoop heel erg op een groene uitvoering. Dáár ben ik nou echt naar op zoek!
    Ze zien er op de foto al comfortabel uit..denk an jou te zie, op je sprankelende foto’s dat ze ook zitten als pantoffeltjes…😍💚💛💙

    Geliked door 1 persoon

  2. bedankt weer voor je leuke en vooral informatieve blog over de fantastische grünbein laarzen, ik verkoop ze al een aantal jaren en ze worden nu pas ontdekt. Bij veel belangstelling zullen we zeker rekening houden bij onze nieuwe inkoop bij wensen qua kleur e.d. lieve groetjes, Ester

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s