Blast from the past ❤️ Blutsgeschwister

Hoe zo’n fan ben je als tegen 16.00 een foto op Instagram een foto ziet van Be You ,eigenlijk maar heel weinig tijd hebt, maar tóch er nog even heen sjeest (want het is toch zo’n beetje om de hoek) en vervolgens suuuuuper blij met een legging én een jurk de deur uit loopt.

En dan is het ook nog een jurkje geworden waarvan ik niet had gedacht dat ze me zou staan. Dames, dit is de jurk ‘Wuthering Heights’ en ik kocht haar dus in de stofsoort met de geweldige naam ‘Blast from the past’. Deze naam sprong er zo uit, dat ik de blog maar gewoon zo heb genoemd.

“De trein naar je eigen verleden rijdt altijd! Een oude bagage die vol herinneringen op zolder ligt te wachten om ontdekt te worden, is in feite een kaartje voor een reis terug in de tijd naar je eigen roots. Met vergeelde foto’s en zorgvuldig bewaarde souvenirs vertelt het de reis door het leven van een persoon zonder wie we misschien nooit hebben bestaan. In aardse kleuren en met historische ornamenten nemen we de nostalgische trein naar het verleden.”

Het werd al wat schemerig, maar ik wou toch heel graag zo snel mogelijk deze blog plaatsen, zodat jullie een idee hebben hoe de jurk valt. Dit is namelijk een nieuw model en dan is het toch altijd even afwachten. Ik had even mijn ‘alleen’ momentje thuis tot man en kinderen thuis kwamen, dusseh ja toen werd het even gek doen door het raam, dus als je van die foto’s spot zovan wat-doet-ze-allemaal. Dan weet je dat het daar aan ligt.

Ik kies die foto’s ook erbij uit, omdat ze op de één of andere manier vaak wel leuk zijn. Maar het gaat natuurlijk om de kleding! En zoals jullie al hebben kunnen zien draag ik er ook een geweldige legging ‘Hollarahütti moew’ bij, in de print ‘Delicate dahlia’. Het was zo ontzettend leuk, want ik was natuurlijk helemaal enthousiast toen ik de legging zag liggen, zegt Jolanda gewoon dat ze die speciaal voor mij heeft gekocht 🤗.

Over de legging kan ik je niet zoveel bijzonders vertellen en dat vind ik eigenlijk wel fijn. De leggings vallen gewoon altijd hetzelfde bij Blutsgeschwister. Ik hoef ze niet eens te passen van te voren. Ik draaf maat xl en de band van de legging meet plat gemeten, 39 cm. De legging kost 34,95.

De jurk daarentegen is een nieuw model. Wat fijn voor mij is, dat deze jurk wat langer valt, bij maat xl, 112 cm. Zoals je kunt zien is de jurk van boven wat smaller en loopt het bij het rokgedeelte iets uit.

Van oksel tot oksel meet de jurk 52 cm en de taille van de jurk meet 44 cm. Het materiaal van de jurk bestaat uit 95% biokatoen en 5% elasthan. De jurk kost 89,95

Aan de bovenkant heeft de jurk een soort v-halsje waarna een rij knopen volgt. Deze knopen kun je allemaal open maken.

Er zit een heel klein kraagje aan de jurk, maar echt een heel klein kraagje. Deze zit niet vast, maar kun je omhoog doen.

De knoopjes zijn alleen in het bovenste gedeelte aanwezig en loopt dus niet helemaal door naar beneden. Het heeft, ongeveer bij de taille 2 lusjes waar een koordje doorheen gaat. Dit koordje kun je er helemaal uithalen.

Ik heb de jurk gepast met het koordje opzij gestrikt, maar ook aan de achterkant. Zo kun je goed zien wat mooi bij je figuur staat.

In de winkel moest ik wel een beetje wennen aan dat koordje en zei ik nog, ik weet het niet hoor of dat opzij wel leuk is. Maar thuis heb ik nog even goed gekeken en vond ik het allebei erg leuk!

De mouwen van de jurk zijn 3 kwart. Aan het einde van de mouw is het mooi afgewerkt. Niet helemaal recht, een beetje het pof mouw idee, maar dan niet zo heel erg pof.

Ik ben echt super blij met deze geweldige aanwinsten! Be You heeft geen webshop, maar versturen is geen enkel probleem. Je kunt bellen of een berichtje sturen.

Vandaag komt de collectie pas écht uit. Hebben jullie al iets gespot wat je graag zou willen hebben? Ik heb nog wel het één en ander op mijn verlanglijstje staan, dus binnenkort volgt er wel weer een blog.

Veel liefs van Joyce

18 Comments

  1. Oooh jeeeee…ik was nog zo goed bezig met niet kopen😊 maar deze is wel errug leuk! En heel fijn dat ie stukkie langer is👍🏻 Dus je hebt me geïnspireerd…op naar de winkel…vandaag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Superleuk, ik vind vooral die legging helemaal da bomb. Misschien ga ik er ook eens langs 😅. En die jurk is er waarschijnlijk ook nog wel in een andere print? Ach, ik heb ook niks om te dragen hè🤣? Heerlijke blog, weer, geweldige foto’s 🤗🤗🤗

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s