Tante’s Swanni

Oeeeeh ja ik weet het, de nieuwe collectie ligt gewoon al een paar weken in de winkels, maar ik ben er gewoon nog niet eens aan toegekomen om mijn aankopen te laten zien! De eerste collectie van Tante is weer ontzettend breed; van Londense bussen (die ik trouwens ook geweldig vind) tot zwaantjes en natuurlijk zijn er ook weer retro printjes!

Die keuzes he… best lastig hoor vind ik altijd, maar toen ik bij SoMuch Fashion was kon ik het shirt ‘Nellie Swanni’ toch echt niet laten hangen! Ik koos voor de kleur ‘green’ en aangezien ik een zwak heb voor groen, in combi met roze is het niet zo heel vreemd dat ik hier gelijk voor viel.

Afgezien van de mooie kleuren, vind ik de print ook zo super leuk!

Het model van het shirt kende ik al en vind ik gewoon heel erg fijn zitten, het materiaal bestaat uit 93% biocotton en 7% elasthan. Ik draag het shirt in maat l. Deze meet van oksel tot oksel 46 cm. Het heeft een leuke kraag en verder vrij simpel van model. Het shirtje kost 64,95.

Ik heb vrij lange armen en de mouwlengte van dit shirt had voor mij wel iets langer gemogen, maar ik vond het dus niet heel storend. Zoals je wel op de foto’s kunt zien heb ik mijn mouwen dan ook wat opgestroopt.

Ik draag het shirt samen met het rokje ‘Button Skirt Green’. Het model is eigenlijk heel eenvoudig, maar de knopen en de zakjes met de bloemen erop maken het toch echt een waar retro-feestjes-rokje!

Het rokje kocht ik bij Kunstig Kitschwerk.

Ik vond het wat lastig kiezen wat maat betreft, ik heb uiteindelijk voor de xl gekozen, omdat de l net iets te strak op de buik zat. En daar hou ik niet zo van. Mijn xl rokje meet bij de bovenkant van de band 44 cm en de lengte van de rok meet 60 cm.

Ook dit rokje bestaat uit 93% biocotton en 7% elasthan. Het rokje kost 64,95. De knopen die op het rokje zitten, kun je niet open maken. Deze zijn dus puur voor de sier.

De zakken daarentegen daar kun je er echt gebruik van maken, wat ik zelf wel heel fijn vind. Het borduursel van de bloemen die maken het rokje wat mij betreft natuurlijk helemaal!

Het leuke is dat je beide items weer super leuk apart kunt combineren en daar verheug ik me natuurlijk ook al op, met al die nieuwe collecties van verschillende merken is dat ook altijd een leuke uitdaging vind ik.

Nu is het dan in spanning afwachten wanneer de volgende levering komt van Tante Betsy, want dat is natuurlijk wel waar we nu naar uitkijken!

Veel liefs van Joyce

10 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s