Beauty next door ❤️ Blutsgeschwister

Ooooooh help, het houdt maar niet op met die nieuwe collecties! En helemaal niet als Blutsgeschwister, in dit geval, de collecties opdeelt in meerdere delen. Gister kwam het eerste gedeelte van de collectie ‘Holidays at Home’ uit en daar bestelde ik 3 kledingen stukken van, die bij de stof familie ‘Beauty next door’ horen. Ik bestelde alles bij Ny-Na.

“Lucilla brengt haar vakantie het liefst overdag door met haar kat Kitty en haar platenspeler. Je kunt lang uitslapen – de avonden kunnen langer worden… Daarna staat schoonheidsverzorging op het programma: de haardos wordt gevormd met krulspelden, de nagels worden geverfd en er wordt een masker op gedaan. Ze knuffelt heel ontspannen in bed met de kat Kitty – rozen, (wilde) katten en vierkantjes vertellen het verhaal van onze “Beauty next door” in de kleuren van de nacht!”

Dus…. er zit weer een heel verhaal achter deze collectie! Echt fantastisch om te lezen toch! Wij hebben zelf ook een poes, en helaas was deze op het moment van foto’s maken buiten aan het spelen, dus geen foto’s van echte poezen, maar dát komt vast nog wel eens 😉.

Eerlijk gezegd moest ik een beetje wennen aan dit deel van de collectie. Er worden veel donkere kleuren gebruikt. Ik draag wel eens zwart, maar dan wel in combi met een printje. Maar toen ik dit fantastische poezen vestje zag was ik verkocht!

Dit vestje heet ‘Stricklisel’ en ik draag haar in de zwarte variant (black kitten). Er staan allemaal katte snuitjes op en twee wat grotere poezen. Het materiaal van het vestje bestaat uit 70% viscose en 30% nylon. Op het moment van foto’s maken was het nou niet bepaald koud en ik kreeg het behoorlijk warm! Een echt lekker winter vestje dus.

Ik draag maat l van dit vestje, die meet van oksel tot oksel 48 cm. Ik vind zelf de lengte erg fijn van het vestje, die meet 52 cm. Het vestje kost 89,95.

De binnenkant is prachtig afgewerkt

Maar ja… een vestje alleen is ook maar zo kaal. Waar ik wel op probeer te letten als ik iets nieuws aanschaf is, waar kan ik deze items nog meer mee combineren? Voegen ze iets toe in mijn kledingkast? Plaats ik hier wel een kanttekening bij, dat dit een soort van poging is altijd he, het wil niet zeggen dat ik me hier altijd aan hou 😅😂.

Ik kwam uit bij het shirt met één van de mooiste halslijnen: ‘Miraculous power longsie’. Dit model komt vaker terug in de collecties van Blutsgeschwister. Ik koos voor degene met…. tadaa poezen erop. Dit shirt heeft een fantastisch mooie rode kleur en de poezen zijn dus zwart. ‘Kitties lover’ heeft de print.

Mooi detail

Het rokje dat ik draag, heb ik al laten zien in een eerdere blog, ik vrees dat dit rokje zó populair was dat het al helemaal uitverkocht is. Dus… als je iets ziet wat je echt graag zou willen hebben twijfel niet te lang, want het kan zomaar uitverkocht zijn.

Het shirt draag ik in maat xl. Deze meet van oksel tot oksel 46 cm. Het materiaal van het vestje bestaat uit 95% biokatoen en 5% elastaan. Het shirt kost 49,95.

En dan de legging ‘Do it my way’ die ik draag, de print heet ‘wild romance’ en op sommige productie foto’s, lijkt de ondergrond groen. Het is goed om te weten dat dit absoluut niet het geval is! Zoals je op mijn foto’s goed kunt zien bestaan de kleuren uit zwart en grijs.

Het aparte van deze legging vind ik dat de ondergrond een tijger printje heeft met daar boven op nog eens bloemen. Deze legging kan goed gecombineerd worden met rood en groen.

De leggings vallen altijd prefect op. Maat. Ik draag maat xl. De band meet 39 cm. De legging kost 34,95.

Over twee weken kunnen we dus de rest van deze collectie verwachten, kunnen jullie het nog een beetje bij benen? Ik vind het erg leuk om met jurkenzusjes al de voorpret te hebben en het uitzien naar!

Veel liefs van Joyce

14 Comments

  1. Super collectie weer, ik ga ook voor het poezen shirt, prachtig model, ik wacht nog even op de volgende levering, daar zit ook zoveel moois bij. Super foto’s weer, als ze nu niet enthousiast worden!!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben helemaal weg van de nieuwe collectie van Bluts! Zeker weten dat ik voor de bijl ga komend seizoen. De halslijn van dat shirtje vind ik fantastisch! En ik ben ook ernstig gecharmeerd van het lange vest met de paddenstoeltjes. En, en, en, en… laat m’n bankrekening het niet horen. 😆

    Geliked door 1 persoon

  3. 💞💓💞 Fantastisch. Het staat je ook wederom weergaloos 🤩. Gelukkig houd ik niet van poezen 😜😁. Anders was ik nergens meer : zoveel leuke items. Er blijft nog genoeg over om me aan te vergapen 💞💓💞

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s