Edelmädel ❤️ Frollein Käthe

Ik vind Instagram echt één van de leukste van de social media mogelijkheden. Het is super leuk om gelijkgestemden tegen te komen, maar ook om inspiratie op te doen en nieuwe winkeltjes te ontdekken. Zo heb ik dus nu een winkeltje in Duitsland ontdekt waar ik iets zag waar ik spontaan echt super blij van werd!

‘Frollein Käthe’ is te vinden in het Duitse plaatsje Riesa. Dat is natuurlijk veel te ver weg voor even een bezoekje, maar gelukkig is er ook een super leuke webshop met heel veel inspiratie! Käthe maakt zelf ook echt super leuke foto’s die je kunnen inspireren.

“Frollein Käthe is een textiele sprookjeswereld in het hart van Riesa, waar dromen uitkomen, wensen gehoord en dingen van het hart ♥ welkom zijn! Onze kleine winkel en onze online winkel staan vol met favoriete kleding en handgemaakte Kiki-oorbellen.”

Frollein Käthe verkoopt ook Blutsgeschwister, maar ontwerpt ook haar eigen kleding en dát is dus precies waar ik voor viel! Hoe kan het ook anders, als Roodkapje fan, dat ik dit shirt wel moést hebben. Afgezien dat het ook nog eens perfect matcht met de huidige collectie van Blutsgeschwister vind ik het ontwerp zo gaaf gemaakt!

Ik heb gekozen voor een shirtje met Roodkapje en de ‘boze’ wolf, maar er zijn ook nog andere varianten. En dan zijn ze ook nog eens in verschillende kleuren te bestellen (rood, zwart, wit, geel, blauw, petrol, roze en dus de groene die ik draag).

Het materiaal is 100% biologisch katoen. Het draagt echt heerlijk. Op de Website staat per shirt een maattabel. Dat is heel handig, aangezien ik met shirts nog wel eens tussen en l en een xl in zit. Ik draag maat l van dit shirtje. Het shirtje kost 34,95.

Ik kon het natuurlijk niet laten om dan maar even de hele website te bekijken, en wat bleek, Käthe maakt niet alleen shirts, maar ook hele toffe sieraden! Ik draag zelf geen kettingen een oorhangers, die er ook volop zijn, maar wel oorstekers. En… ook hier koos is voor roodkapje mét polkadotjes want die vind ik zo leuk. De oorbellen kosten 11,90.

Maar zoals gezegd, er is een hele ruime keuze in het assortiment! Per sieraad staat de grootte vermeld en van welk materiaal het gemaakt is. Zo zijn deze oorbellen ook nikkel en loodvrij, dat is super voor mij, want daar kan ik niet tegen.

Ik ben wel benieuwd wat jullie van de stijl van Frollein Käthe vinden. Deze blog breng ik uit in het Nederlands en in het Duits, zodat onze Duitse jurkenzusjes ook gezellig mee kunnen lezen. Want ik vind het ook heel erg leuk om Duitse jurkenzusjes te volgen en ook gevolgd te worden door hun. Veel dank daarvoor.

Veel liefs van Joyce

24 Comments

  1. Wat leuk geschreven! ❤️😃 Ik word er helemaal vrolijk van! 😃 En wat fijn dat je deze blog ook in het Duits gaat aanbieden. Dat gaan de jurkenzusjes daar vast ook geweldig gaaf vinden! ❤️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s