Bambi love ❤️ Blutsgeschwister

In mijn vorige blog vertelde ik dat ik een behoorlijke fan ben van roodkapje, maar oeeeeeeeehhhh je kunt natuurlijk fan zijn van meer dan één bepaald iets of iemand. Zo heb ik namelijk ook een zwak voor Bambi. En dus is de collectie ‘Loving Woods’ is echt geheel aan mij besteed.

Blutsgeschwister werkt met ‘Stof Familie’. Hier is ‘Bambi love’ er één van in de collectie ‘Loving Woods’. Hieronder vallen dan verschillende soorten stofjes die allemaal hun eigen naam hebben en allemaal te gek met elkaar te combineren zijn.

Het leuke is dat Blutsgeschwister er een mooi overzicht bij maakt en een mooi stukje bij schrijft:

“De laatste zonnestralen van de nazomerdag dansen in een door licht overstroomd bos dat zich uitstrekt over de bonte vacht van het jonge reekalf, dat verlegen zijn snor in kleurrijke bosbloemen steekt… Een heel boeket van eindeloze herinneringen aan zorgeloze kindermomenten vervoert het zorgeloze gevoel van veiligheid. Geschilderd in kitscherige kleuren uit de jaren 70 mag Bambi -hier romantisch en verscholen- natuurlijk niet ontbreken.”

En ooooohh wat word ik blij van deze printjes! Een paar springen er voor mij uit, met stip op één is dat toch wel ‘Deer Love’; daar kocht ik gelijk een rokje, een shirt én een legging van. Deze print kun je echt zo gaaf combineren met de huidige collectie, maar ik zie er ook naar uit om het printje te combineren met andere collecties en andere merken.

Mijn combi met het rokje (die ik kocht bij Bij Tante Pollewop) en het shirtje (die ik bij Hippe Kippe kocht), maak ik met één die de meeste niet zullen verwachten denk ik. De legging die ik draag heet ‘Toile de romantic’ en heeft echt een geniale print met sneeuwwitje, een kabouter, roodkapje en een wolf! De legging kocht ik bij The little shop of Coulors. Ik draag alle leggings van Blutsgeschwister in maat xl. De band aan de bovenkant gemeten is 39 cm. De legging kost 34,95.

Als je goed naar de kleuren in het rokje kijkt, is dezelfde kleur terug te zien in de kleur van de legging. Zo ontstaat er dus een verrassende combinatie. Maar hou je niet van print op print, dan kun je natuurlijk ook een effen legging of panty onder de bambi print dragen.

Het materiaal van deze drie kledingstukken bestaat uit 95% Biologisch katoen en 5% elastaan. Het rokje ‘Ahoi Plate’ draag ik in maat xl. Deze meet bovenaan bij de band 41 cm en de lengte is 60 cm. Dit rokje valt dus aardig lang. Het rokje kost 59,95.

De kleur komt hier niet zo goed uit (dat was nogal vrij lastig met dit printje 😅), maar dan kunnen jullie wel goed zien hoe het model eruit ziet

Het shirt ‘Savoir vivre’ draag ik ook in maat xl. Van oksel tot oksel meet dit shirt 47 cm. Het shirt heeft weet zo’n te schattig detail; dit keer is het een dennenappels. Het shirt kost 49,95.

Dan heb ik dus ook nog de legging in de print ‘Deer Love’ gekocht. Deze kocht ik ook bij Hippe Kippe. Nu laat ik een combinatie zien met nog twee andere printjes, die ook uit de ‘Bambi love’ stoffen familie komt. Het rokje ‘Elfentanz jupe’ is hetzelfde model als met die van de paddenstoelen. Deze heb ik jullie in deze blog al laten zien.

Ik draag deze rok in maat 2xl, dan zit het bij mij net wat lekkerder, omdat ik rokjes vaak wat lager draag. De print ‘onion look’ vind ik echt zo ontzettend tof! De kleursamenstelling vind ik echt fantastisch. Bijkomend voordeel is dat ik nog geen roze rokje had, tja zeg nou zelf dát kan toch niet.

Als derde print koos ik voor ‘Flowery willow’, deze bevat dan weer dezelfde kleursamenstellingen, waardoor dit allemaal zo tof matcht!

Dit is dan al het derde shirtje voor mij in dit model, ik vind het echt een heel gaaf model. Het shirt ‘My cosy valantine’ kocht ik bij Ny-Na. In mijn vorige blog heb je al kunnen lezen dat dit model heel geschikt is voor een kleine buste, maar naar aanleiding van die blog ontving ik ook reacties van dames met een grotere cupmaat die ook heel enthousiast zijn over dit model, dus dat is top natuurlijk!

Ik draag dit shirt in maat l, deze zat mij mooier in mijn taille, anders hield ik stof over. De oksel tot oksel meet 46 cm. Het shirt kost 49,95.

Voor de dames die nog niet zo bekend zijn met Blutsgeschwister, de printjes die je ziet zijn er ook in andere items. Blutsgeschwister heeft een zeer uitgebreide collectie met jurkjes, verschillende soorten shirts, leggings en rokjes! En hebje liever een ander printje, maar vind je deze modelletjes wel leuk? Er is genoeg keuze bij Blutsgeschwister 😊.

Ik heb in mijn vorige blog al uitgelegd dat de collecties wat verspreider komen dit seizoen, ik ben benieuwd wat de volgende lichting ons gaat brengen.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

  1. Jaah super weer, hertjes shirt heb ik en de flowery willow ook!! Helemaal mijn kleuren ook, bij het hertjes shirt draag ik het groen gebloemde rokje, heeft niemand hier ingekocht in xl ging niet groter maar kan net met de hartjes ceintuur in groen, er komt nog een foto

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s