Lovely Woods! ❤️ Blutsgeschwister

OOoooooeeeeehhhh wat is het toch al een te gek als je een sneak peek te zien krijgt van je favoriete merk! Het gevoel hiervan is niet goed te beschrijven, maar om dit te kunnen delen met mede fans is zoiets gaafs! En ook dit seizoen ging het weer ‘los’ op de Blutsgeschwister fans groep. Toen het moment daar was dat de collectie kwam, moesten sommigen van ons wel even slikken… Door de Carona toestanden loopt het toch allemaal iets anders met de leveringen. De eerste levering is nu opgesplitst in twee delen, dus de collecties komen wat verspreider. Laten we dit vooral positief bekijken, want zo hebben we steeds weer iets om naar uit te kijken.

De eerste collectie ‘Lovely Woods’, daar zitten weer pareltjes in hoor! Blutsgeschwister omschrijft het weer prachtig op haar website:

“De eerste bladeren vallen van de bomen, wilde vruchten groeien aan de struiken, kleine paddenstoelen ankeren op de bemoste grond en met een beetje geluk scharrelt er een bosdier voorbij. Zo hoort het, een ontspannende wandeling in de natuur – duik met ons het struikgewas in en geniet van de rust in het bos!”

Ik ben gevallen voor verschillende printjes, vooral de paddenstoelen vind ik helemaal geweldig! Er is een stofsoort in het rood met paddenstoelen, deze heet ‘mister-mush’. Toen ik de legging bestelde bij Bij Tante Pollewop wist ik nog niet dat deze zo ontzettend snel zou gaan, mocht je deze nog zoeken, dan moet je echt geluk hebben dat je maat er nog is!

Het shirt dat ik draag is van een oudere collectie

Ook heb je nog een paddenstoelen print met als achtergrond kleur, de kleur blauw. Deze print heet ‘Mushroom-party’. Het was zo ontzettend gaaf om te zien dat vooral het jurkje in deze print achter elkaar verscheen bij de jurkenzusjes! Ik vind de jurkjes in deze print ook echt te gek, maar helaas zijn deze jurkjes mij echt te kort.

Ook geweldig te combineren met eerdere collecties, zoals de roodkapje print waar ook paddenstoelen op staan

Maar ik vond het toch wel erg leuk om de jurkjes wel te kunnen laten zien, daarom heb ik gevraagd of er jurkenzusjes waren die het leuk zouden vinden om in mijn blog hun geweldige outfits te laten zien en tadaaa hier het resultaat!

Maar niet getreurd als dit niet jou model is, of dat het net als voor mij, te kort is. Blutsgeschwister maakt voor elk figuur prachtige kledingstukken! In elke print zijn verschillende soorten kledingstukken waar je uit kunt kiezen. Voor mij werd het in dit geval dus het rokje! Ik kocht het rokje bij SoMuch Fashion.

Het rokje heeft een a-lijn, dit model zien we wel vaker bij Blutsgeschwister, alleen dit keer zitten er zakken in!! En laat ik dat nou heel tof vinden.

Ik draag van het rokje maat 2xl, de band plat gemeten meet 43 cm en de lengte meet 59,5 cm. Ik ben 1.81 en heb confectiemaat 44. In de meeste gevallen draag ik maat xl van Blutsgeschwister, maar omdat ik rokjes vaak laag op mijn heupen draag heb ik dit rokje in maat 2xl genomen, dat zat mij gewoon net iets lekkerder. Het rokje kost 69,95.

Met Blutsgeschwister kun je zo eindeloos combineren, het printje ‘picking-apple’ past ook zo onwijs gaaf bij de voorgaande printjes! Maar ook printjes uit voorgaande collecties kun je perfect met deze printjes combineren!

De legging, die ook te koop is bij SoMuch Fashion draag ik in maat xl, deze vallen mooi op maat. De band van de legging meet plat gemeten 39 cm. De legging kost 34,95.

De geweldige top ‘My cost valantine longsie’, met de hotknot kocht ik ook voor 49,95 bij SoMuch Fashion. Dit shirt draag ik in maat l, van oksel tot oksel meet dit shirt 46 cm.

Het is echt weer een geweldige collectie! En ja ja deze week is de levering begonnen van de nieuwe collectie bij de winkels in Nederland!

Ook daar heb ik al weer druk voor geshopt en dat laat ik je graag binnen zien 🤗.

Veel liefs van Joyce

3 Comments

  1. Altijd leuk: ontbijtje met jouw blog! Fijn juist dat de collecties druppelsgewijs binnenlopen. Normaal word je overspoeld door een Tsunami van nieuwe mooie kleding. Met meer rust, zoals nu, merk ik dat ik meer geniet. Je kan dit seizoen weer naar hartelust combineren meid. Ik verheug mij erop❤️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s