AW2020 @ SoMuch Fashion Part 1

Het was vandaag weer een feestje hoor bij SoMuch in Heerenveen! De collecties druppelen binnen en het is toch het aller aller leukste om dan een stenenwinkel te gaan passen en dan het liefst nog gezellig met lieve jurkenzusjes. Mijn side kick Ilona ging gezellig met mij mee. Dus we liepen naar binnen en staat daar gewoon ineens een bekend gezicht! We hadden elkaar alleen nog maar gezien op de verschillende Facebook groepen, maar zo leuk, dan weet je gelijk: dát is een jurkenzusje! Jeanette sloot gezellig bij ons aan en we maakten weer gezellige foto’s voor jullie.

Ik laat dus maar een klein gedeelte zien van wat SoMuch al allemaal heeft binnen gekregen. Er is gewoon zo ontzettend veel! Maar zoals jullie al kunnen zien is dit ‘Part 1’, dus ik ga zeker weer terug om jullie nog meer te laten zien!

Graag trap ik af met de jurk ‘Ma chere robe enroulée’ van Blutsgeschwister. Deze jurk draagt heel erg fijn. Ilona draagt soms xl, meestal xxl van Blutsgeschwister en ik draag doorgaans maat xl. Ik draag deze jurk in xl en Ilona in xxl, maar deze zouden wij allebei wel een maatje kleiner kunnen dragen. Het leuke van deze jurk is dat er een riempje bij zit, die ook los te koop zijn. Het riempje kun je er dus afhalen. Deze jurk is zo nieuw dat ze nog niet in de webshop staat, maar dat gebeurt snel hoor 🤗.

Ik draag trouwens te gekke laarzen van La Pintura in de kleur ‘jeans Moya’. SoMuch heeft nog veel meer toffe kleuren!

Op de volgende foto’s zie je Ilona schitteren in de prachtige jurk ‘Hello Mary Rose’. De jurk is een plaatje! Ik heb haar zelf ook al eerder gepast en deze jurk valt keurig op maat.

Ik draag een combinatie van Blutsgeschwister met Margot. Het shirt ‘Rosemary Roll’ heeft echt een prachtige sprookjes print. Dit is echt zo’n print die je van dichtbij moet zien, want anders heb je eigenlijk helemaal niet in de gaten wat erop staat. Ik paste het shirt eerst in xl, maar daar hield ik wat ruimte over, dus maat l zat iets mooier omdat het dan mooi aansluit.

Het rokje ‘Blackbow hips’ is van Margot, het is niet enkel een recht toe recht aan rokje, maar heeft een soort van flap, die te gek is afgewerkt! Deze rok draag ik in maat xxl. Valt goed op maat, want doorgaans draag ik de rokjes van Margot in maat xxl.

Jaaaaa daar zijn Ilona en Jeanette! Wat zijn ze gaaf samen he! Ilona draagt een Ko:Ko jurk. En ja ja Ko:Ko valt heel erg ruim! Ilona draagt maat 42 van deze jurk mét zakken en een super leuke capuchon.

Jeanette draagt een geweldige jurk van Margot die beland is in haar tas en dat betekend dat deze jurk nu al uitverkocht is, oepsie 😅.

Dan is nu Lalamour aan de beurt! Wat een geweldige collectie heeft Lalamour toch weer neergezet! SoMuch heeft hele mooie jurkjes ingekocht en wij laten graag twee toppertjes zien! Ilona draagt de jurk ‘Flare Dress High Neck Stripe’, maar ooooh jeeee ik zie dat die jurk al bijna is uitverkocht! Ja dames, het is op het moment wel zo, als je graag iets wilt hebben, moet je er gelijk bij zijn!

Gelukkig is de jurk die ik draag nog wel in bijna alle maten te krijgen. Omdat maat xl was uitverkocht paste ik de jurk in maat l. In principe past de jurk echt prima, maar ik vind haar voor mijn 1.81 wel echt te kort, maar hier heb ik wel vaker last van bij jurken.

Bij welke jurken in daar geen last van heb, dat zijn de volgende King Louie jurken die wij hebben gepast. Ilona draagt de fantastische jurk ‘Sheeva Dress Manga’. Deze heeft bijna een beetje het cowboy gevoel. Ilona draagt de jurk in maat 44.

Bij King Louie kan ik meestal een maatje kleiner en dat was in dit geval ook zo. Ik draag de jurk ‘Sheeva Dress Pose’ in maat l. Zoals jullie kunnen zien vallen deze jurken echt wat langer. Ik zelf vind dat echt helemaal super! De jurk heeft zakken!

Ook de volgende jurken die we laten zien zijn van King Louie. SoMuch heeft echt een hele grote King Louie collectie, dus als jij fan bent zou ik zeker even een tripje maken richting Heerenveen óf een kijkje nemen in de webshop. Ilnoa draagt de jurk ‘Rose Dress Maxi Lilo’ ook weer in maat 44.

Ik draag hier ook alweer zo’n mooie jurk! Het is zo dat er zo ontzettend veel nieuwe collectie binnenkomt dat deze jurk nog niet eens online staat! Maar je mag altijd een berichtje sturen naar SoMuch als je deze beauty graag wil hebben. Ook deze jurk draag ik in maat l.

De middag die vloog weer voorbij! En ja… ik heb iets meegenomen waar ik niet eens een foto van heb gemaakt! Oepsieeeeee, maar niet getreurd kunnen jullie raden wat het is? Uiteraard heeft het iets te maken met paddenstoelen en Blutsgeschwister. Hou mijn blog in de gaten, want daar laat ik je het uiteraard zien!

Binnenkort komt er nog meer Blutsgeschwister in de winkel, maar natuurlijk ook Tante Betsy waar we erg naar uit kijken! Hou Facebook in de gaten voor al dit leuks. Heel graag tot snel.

Veel liefs van Joyce

21 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s