Puffy Popcorn ❤️ Blutsgeschwister

Als je mij een beetje volgt heb je kunnen zien dat ik een sale aankoop heb gedaan bij Oui Couture in Axel. Een gaaf winkeltje in Zeeland, die nog op mijn ‘uitjes lijstje’ staat. En daar zag ik de ‘Puffy Popcorn’ print, die ik toch elke keer wel erg leuk vond als ik hem tegen kwam. Daarbij komt dat ik bij deze print erg leuk kan combineren met andere items in mijn kast.

Die andere combi’s laat ik je erg graag zien op mijn instagram account the_color_of_joy, waar ik dagelijks een outfit foto plaats. Voor nu laat ik jullie een combi zie met het rokje ‘La vie est belle’, het shirt Cache coeur romance’ en de legging van Tranquillo.

Het rokje kan jullie bekend voorkomen; ik heb nog een ander rokje in dit model. Dit model is zo ontzettend goed bevallen, dat ik er graag een tweede van wou hebben.

De rok heeft heerlijke zakken, maar ik vind de lengte ook super fijn. Daarbij heeft het een brede band die fijn om je buik draagt. Ik draag maat xl van dit rokje. De band van dit rokje meet 41 cm en de lengte is 57 cm.

De glitterende hart knoopjes zijn toch een extra tof detail. Deze zie je niet goed op de productie foto’s.

Het shirt dat ik draag heeft een overslag. Zelf heb ik nauwelijks shirtjes met een overslag, misschien wel geen één bedenk ik me nu… dus dat is een mooie toevoeging.

Ik had het zelf niet gezien toen ik dit shirt bestelde, maar het model ik niet helemaal strak aan de onderkant. Het is dus iets wijder en heeft een leuk strikje aan de onderkant, die ik dus ook niet had gezien.


Erg leuk om zo verrast te worden met die extra leuke details van Blutsgeschwister.


Het shirt draag ik ook in maat xl, van oksel tot oksel meet het shirt 49 cm en de taille meet 43,5 cm.


De legging die ik draag hadden jullie al kunnen spotten in mijn eerdere blogs en op outfit foto’s die ik regelmatig plaats. Deze legging is van Tranquillo en ik ben er inmiddels wel achter dat deze print met heel veel kledingstukken te combineren valt.

Ik denk dat dit mijn laatste blog is over dit seizoen, maar… je weet het natuurlijk maar nooit. Ik zie in ieder geval onwijs uit naar de nieuwe collecties, ook al in de zomer nog maar net begonnen 🌞.


Tja… dat heb je he, als je van kleding houdt 😅. Hebben jullie dit ook of moet je er nog niet aan denken?

Veel liefs van Joyce

12 Comments

 1. Super Joyce! Mooie blog weer.
  Deze print komt op de productfoto’s niet zo goed tot z’n recht! Maar nu bij jou goed te zien. Zin in de komende collecties… zeker! Zoveel moois weer. En ik ga deze week zelfs al de nieuwe zomercollectie voor 2021 inkopen🥰🥰🥰
  Genieten!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hé Joyce, ik weet wel dat jij combi’s maakt van een top en rokje in dezelfde print. Maar ik dacht serieus dat dit een jurk was (voor mij wel jammer, want waar het bij jou heel goed werkt….. Bij mij dus niet 😁😎).

  Ik vind het echt supergaaf. En wat al vaker gezegd is: jij laat de printjes veel beter zien dan de websites (hoog tijd voor een samenwerking 😜🤗😁💞).

  En de combi met de legging+laarzen is geniaal 🤩🤩🤩🤩

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke top! Ik heb hem ook in Mn kast liggen 🙂 wel een idee om met dezelfde rok te dragen, eens kijken of die nog ergens is in mijn maat…
  En de nieuwe collectie, voor mij nog even niet…ik kreeg alweer mails inderdaad met winterjassen…nee daar wil ik echt nog even niet aan denken. Leuk dat er weer blogs van je verschenen zijn, ik lees ze met plezier!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s