Zipper dress Lotus ❤️ Lalamour

Wat heerlijk dat ik weer los kan gaan in een blog! Het was best alweer even geleden he, dat ik geschreven heb. Inmiddels is het sale seizoen begonnen en ook ik heb mijn slag geslagen! En wel bij Oui-Couture. Oui-Couture is een Stenenwinkel helemaal in Zeeland, maar heeft dus ook een webshop!

Een aankoop die ik graag laat zien is de zipperdress Lotus van Lalamour. Aan het begin van het seizoen vond ik deze print, in combinatie met de kleuren al echt onwijs gaaf, maar ja… Keuzes keuzes… We kunnen niet alles kopen natuurlijk, dus wat ben ik blij dat ik deze beauty alsnog heb kunnen aanschaffen!

Vorig jaar heb ik mijn eerste Lalamour jurkje ontvangen; een heerlijk hoogzomer jurkje wat echt een super vrouwelijke pasvorm heeft. Omdat dit zipper jurkje gemaakt is van een andere stof (namelijk 95% katoen en 5% elasthan) was ik benieuwd of dit jurkje ook wel weer zo mooi zou vallen.

Op de site van Lalamour las ik trouwens het volgende:

Op veler verzoek van veel van onze klanten heeft LaLamour besloten om dit seizoen op een hoogwaardige, stevige 95% viscose/ 5% elasthaan, stof te printen. Deze stof verbergt datgene wat verborgen moet worden en sluit mooi aan op het lichaam. Polyester is volledig verwijderd uit onze collectie. Deze jersey helpt bij het accentueren en verbeteren van vormen en rondingen. Viscose bestaat voor 90% uit cellulose (net als de katoenvezel), voornamelijk gewonnen uit loofbomen en coniferen. De vezels zijn vochtabsorberend en ademend.

Ik draag met mijn confectiemaat 44, maat xl van dit jurkje. Van oksel tot oksel meet het 48 cm, de taille is 45 cm en de lengte is 1.03 cm.

Ik heb nogal een smalle taille, opzich prima, maar soms wel eens lastig met jurkjes, doordat ik wel een buikje heb, valt die dan heel snel op in bepaalde modellen. Ik hou nu wel wat ruimte over bij mijn taille, maar dit zorgt er bij mij voor dat ik het jurkje wel kan dragen, omdat het verder overal mooi aansluit en ik iets meer ruimte op de buik over hou.

Er lopen zowel aan de voorkant als achterkant naden, die zorgen voor de mooie pasvorm.

Zoals gezegd is het een Zipper Dress; vanaf de borst zit er een rits in het jurkje. Ik vind dit altijd wel een stoer detail. De kraag van de jurk maakt het wat mij betreft helemaal af!

Van de kleuren van deze jurk word ik zoooo blij! Hoe gaaf is het om het dan te combineren met kleuren die in de jurk zitten. Mijn legging van Blutsgeschwister vind ik toch wel een geniale combi wat print op print betreft. Natuurlijk is een effen panty of legging ook helemaal goed. En liever nog… blote benen, maar in Nederland weet je het wat dat betreft nooit.

Dit jurkje is er ook nog in een andere mooie kleuren. En uiteraard heeft Lalamour van deze print niet alleen een jurkje, maar ook een broek, een top en oh ook nog een maxi jurk!

Genoeg moois, voor elk wat wils! Ik ben benieuwd of jij nog iets in de sale hebt kunnen, of nog gaat scoren!

Veel liefs van Joyce

16 Comments

 1. Wat een fantastische jurk in geweldige heldere kleuren. Ik heb een jurk van Bluts besteld bij deze winkel. Kan niet wachten tot die komt. Maar nu het weer nog is wel echt een zomerjurk eigenlijk. Maar ach met een vestje of spijkerjasje ook te combineren voor een jurkje die nu al aan kan. Fijne dag.
  Kus Esther

  Geliked door 1 persoon

 2. Fijn weer een gezellige blog van jou! Die heb ik best gemist zeg😘. Deze zipperdress van LaLamour is echt prachtig. Staat je mooi. En uiteraard weet jij hem weer waanzinnig te combineren met vette leggings! I love your style woman❤️

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeh, wat een beauty 💚💚💚. Echt een prachtige jurk voor jou, ze staat je geweldig. Je weet wat ik nog heb gescoord. Dankzij jou, hè?
  En fijn om weer eens een blog van je te lezen 🤗🤗🤗

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s