Vet shirt ❤️ The little shop of Colours

De afgelopen weken is het voor de ondernemers niet makkelijk geweest én nog steeds niet trouwens. Je ziet allemaal toffe ideeën ontstaan om winkels te ondersteunen. The little shop of Colours is één van die winkels met een heel gaaf idee!

De eigenaresse van de winkel, Roos, heb ik vorig jaar ontmoet in Amersfoort waar de winkel gevestigd is. Het is echt zooo de moeite waard om daar een langs te gaan! Roos en haar moeder zijn zooo gezellig en behulpzaam en wat een mooie merken worden er verkocht! Ik vind Roos er zelf altijd zo lekker stoer en anders dan anders uit zien, dit shirt past dan ook perfect in de stijl van de winkel.

Roos heeft een heel tof ontwerp laten maken door Captain Kahuna en die op shirts laten bedrukken. Het is afgeleid van het bestaande logo, namelijk een vleesetende plant. Een tijdje geleden kwam dit bericht op Facebook te staan en je kon het shirt als pre order bestellen. Ik liet het shirt aan mijn man, Reinier, zien en die vond em ook wel tof! Er zijn dus twee verschillende varianten; één voor de heren en één voor de dames. Dus bestelde ik de shirts en… gister waren ze daar!

Jullie zien mij zo heel af en toe in zwart, ik vind het zelf zo leuk dat er allemaal kleuren in het logo zitten dat je hier eindeloos mee kunt combineren. Het shirt voor de dames is echt mooi getailleerd. Ik draag maat l van het shirt. De oksel tot oksel van dit shirt meet 48 cm en de taille mee 42,5 cm. Dit shirt is gemaakt van 100% Bio katoen.

Reinier draagt ook maat l, deze meet van oksel tot oksel 53 cm. Dit shirt is gemaakt van 100% katoen.

Je kunt het shirt uiteraard in de winkel kopen, maar The Little Shop of Colours heeft ook een website waar je ze kunt bestellen. Dit shirt scoor je voor 25 euro en voor degenen die het altijd al wilden; je kunt dus twinnen met je man 😂.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

  1. Supertoffe shirts *voor jullie… Ik had ze gezien, bijna eentje gekocht, maar ik ga het niet dragen, want zwart 😎. Staat jullie echt te gek 🤩🤗. En the Little Shop of Colours is ook een superleuke winkel. Ik volg ze al een poosje op de diverse social media en ze hebben echt een énige mix tussen zoet en stoer 💞❤️💞

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s