Flash collectie ❤️ Blutsgeschwister

Dat is toch wel echt hét toetje he, als er na drie fantastische collecties er nóg eentje komt! En Blutsgeschwister die ‘flikt’ het wat mij betreft weer met de ‘Die süsseten Früchten’ oftewel de Flash collectie, zoals die ook wel genoemd wordt. Dit is een soort van geheime collectie, die ook nog niet in het collectie boekje te zien is.

Rijpe kersen, zoete aardbeien en sappige sinaasappels, we waren dit seizoen op het spoor van het lekkerste fruit. We kunnen geen genoeg krijgen van een aantal bijzonder smakelijke delicatessen en absoluut favoriete stofjes en prints laten herbeleven in nieuwe kleuren en stofjes.

Voor de echte fans is dat natuurlijk smullen. En dat doe ik vandaag letterlijk in mijn nieuwe jurkje, die ik gister kocht bij SoMuch Fashion. Het jurkje heet ‘Ohlala tralala’ en heeft allemaal sinaasappels op de jurk heeft staan. De stofsoort heet ‘Fruits for sweeties’. En voor de oplettende lezer; dit is inderdaad hetzelfde model als die van Ludi.


Natuurlijk laat ik deze jurk wel zien in een blog, ook al is het hetzelfde model, tóch is deze jurk wel degelijk iets anders. Al zou ik het alleen doen voor de prachtige print en de kleuren, want wat levert dit prachtige plaatjes op he!


Het materiaal waar de jurk van gemaakt is, is namelijk heel anders. Waar de Ludi jurk gemaakt is van Biologisch katoen en elasthaan, is deze jurk gemaakt van 92% viscose (lenzing ecovero; dit is de meest ecologische viscose die momenteel geproduceerd kan worden) en 8% elasthaan. Deze stof valt heel fijn om je heen en voelt heerlijk zacht.


Het bekende model; een band bij de taille waarna die vervolgens uitloopt blijft een topper.


Ik draag de jurk in mijn eigen maat, maat xl. De jurk valt dus goed op maat. Van oksel tot oksel meet de jurk 44 cm, de taille meet 40 cm en de lengte van de jurk is 1.05 cm.


Er zit nog een strikje bij die je erop kunt spelden.


Wil je dit jurkje nog in beweging zien, gister was ik bij SoMuch voor een passessie. We gingen live en dat was echt super gezellig! Je vind het filmpje terug op de Facebook pagina van SoMuch. Geniet allemaal van deze prachtige dag!
Veel liefs van Joyce

De jurk kost 79,95

26 Comments

  1. Ooh Joyce, wat staat deze jurk jou mooi🤩! Die kleuren zijn zo fris, de print zo gaaf en het model prachtig!! En door de viscose valt ie nog mooier dan voorgaande katoenen versies❤️. Ik denk dat dit zomaar eens jouw zomertopper jan worden😍

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb begrepen uit een filmpje van eylinda dat de speld erbij zit om de hoogte van je decolleté hoger of lager uit te laten komen. Hij is geweldig en staat je erg mooi 💕 🤩

    Geliked door 1 persoon

  3. Hé Joyce, wat een fantastische jurk 🤩. Ik vind haar stiekem mooier dan de ludi 😎. Die felle kleuren zijn prachtig bij je, echt een toppertje 💞👌🏻🤗🎉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s