Margot SS2020 @ SoMuch Fashion

Na weken echt niet op stap te zijn geweest ben ik eindelijk vorige week weer eens bij Binnie geweest! De meesten van jullie kennen Binnie wel, maar voor degenen die dat niet weten, Binnie is de eigenaresse van SoMuch Fashion in Heerenveen. Dat is hier gelukkig voor mij om de hoek, want zij heeft zoveel moois! Met deze hele toestand is het allemaal anders, maar SoMuch is regelmatig gewoon open en uiteraard wordt er aan alle regels voldaan.

Het was super leuk om Binnie weer eens te zien en heerlijk alles te kunnen passen van wat ik op een plaatje wel gezien had, maar niet in het echt. Want dat is toch wel het allerleukste he; de stoffen te voelen, de exacte kleuren te zien.

Ik heb echt hele toffe kledingstukken gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien. Vorige week plaatste ik al een foto op Facebook en Instagram van deze toffe rok en het gave shirt. Het shirt ‘Start with a Kiss’ is van Blutsgeschwister. Deze is na het laten zien van de foto al bijna uitverkocht en alleen nog in maat l beschikbaar.

Mooi detail

Ik vond dit shirt zo gaaf matchen met mijn tatoeage. Er staat namelijk ook een duif op het shirt, die ik dus vereeuwigd heb op mijn arm. Het shirt valt perfect op maat, dus heb jij maat l, dan zou ik maar snel zijn, voordat die is uitverkocht. Het shirt kost 39,95.

De rok ‘Pinstriped Black Hips’ die ik erbij draag is van Margot. Het rokje is zwart met een krijtstreep.

Op de foto die op de website staat zie je het niet goed, maar Margot heeft weer mooi aan de details gedacht; bij de rits met knopen heb je een golvende beweging van de stof.

De band van de rok is niet elastisch, maar de rest van de stof wel. Het materiaal bestaat uit 71% viscose, 25% nylon en 4% lycra. Omdat de band niet elastisch is, heb ik voor maat 3xl gekozen. De meet plat gemeten 46 cm. De lengte van het rokje is 57 cm.

De rok sluit met een ritsje aan de achterkant.

Het rokje kost 79,95. En is nog beschikbaar van maat s t/m maat 2xl. Ik had nog geen zwart rokje in mijn kast, dus dat is een super toevoeging al zeg ik hetzelf.

De volgende set die ik laat zien, bestaande uit een rokje en een shirt zijn allebei van Margot. Ook dit rokje ziet er veel toffer uit in het echt dan op de productie foto. Kijk dan hoe gaaf die kleur is! Blauw met oranje, super gaaf samen.

Er staan oranje krijtstrepen op. En het rokje heeft aan de voorkant een oranje rits, die jawel…. helemaal open kan!

Ik vind de achterkant zo gaaf; die heeft hele leuke kontzakjes. Ook iets wat je niet ziet als je online gaat shoppen.

Ook dit rokje heeft geen elastische band. Ik heb maat 2xl gekozen. Deze meet plat gemeten 46 cm. De lengte van het rokje is 56 cm. Het materiaal bestaat uit 70% viscose, 22% polyester en 8% spandex. De rest van het materiaal is lekker rekbaar en zit dan ook heerlijk.

Het rokje is nog beschikbaar in maat s t/m xl en kost 75 euro.

Het shirt ‘Viola’ wat ik erop draag is ook gaaf he! Heb je gezien hoe mooi die print is? Ik draag het shirt in maat xl. De meet van oksel tot oksel 46,5 cm. Ik vind de shirtjes van Margot altijd heel fijn. De stof is vaak wat dikker en gelukkig is deze mogelijkheid er ook, want de jurkjes zijn eigenlijk altijd te kort voor mij.

Het materiaal van het shirt bestaat uit 95% katoen en 5% elasthaan. Afgezien van de xl, die ik dus gekocht heb zijn alle maten er nog; maat s t/m 3xl. Het shirt kost 45 euro.

Een klein gedeelte van de collectie van Margot bij SoMuch

Wil je iets laten opmeten dan kun je Binnie altijd een berichtje sturen! Margot is zo’n tof en uniek merk dat je eigenlijk zeker weet dat je in iets unieks loopt! SoMuch heeft nog veel meer moois te koop van dit merk, dus ook hele toffe en unieke jurken! Neem gerust eens een kijkje op de site óf plan een afspraak, dan kun privé shoppen bij SoMuch!

Veel liefs van Joyce

12 Comments

  1. Waw Joyce 🤩 iDeze staan je super leuk, je maakt steeds te gekke combi’s ❤️ Margot is ook in toppertje in mijn kast. Oh ja, weet je dat jij mij eigenlijk Blutsgeschwister hebt leren kennen? Ik lees je blogs heel vaak. Bedankt voor alle moeite, deze Belgische is fan van jou! Veel liefs, Sara 🤗

   Geliked door 1 persoon

   1. Lieve Sara, wat word ik ontzettend blij van je berichtje. Ik vind het echt heel bijzonder om te lezen, doet me erg goed! Onwijs bedankt 💕😘

    Like

 1. Ooooh Joyce, wat staat dit jou gaaf zeg!!! 🤩🤩🤩 Hier zie ik mezelf ook wel in lopen trouwens ☺️ Dankjewel voor alle info, fijn! ❤️

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s