Spring Summer 2020 Pasfilmpje ❤️ Tranquillo

Jullie hebben het al in mijn laatste blog van Tranquillo kunnen lezen dat ik heb nu alle items heb laten zien van de Spring/Summer collectie van Tranquillo. Ik heb het weer erg naar mijn zin gehad met de blogs te schrijven en de foto’s daarbij te maken. Maar nu… ja het is toch wel erg leuk om alles ook nog even in een pasfilmpje te kunnen laten zien. Op mijn vorige filmpje  kreeg ik zulke leuke reacties, dus wilde ik de toffe collectie van Tranquillo ook op deze manier laten zien.


In het filmpje vertel ik niet hoe een kledingstuk heet of wat de prijzen zijn. Je kunt alles terug lezen bij deze link. Hier zie je alle blogs die ik geschreven heb over Tranquillo. Veel plezier met het filmpje.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om naar te kijken. Mocht je nou nog vragen hebben, je kunt me altijd een berichtje sturen dan help ik je graag!

Veel liefs van Joyce

2 Comments

  1. Hé Joyce!

    Wat leuk om zo bewegende beelden van Tranquillo te zien, staat je ook allemaal weer zo leuk. Hier ondertussen ook de huup huup Barbara truc in de groene versie, en idd wat een mooi prijsje. Misschien dat ik het andere printje er ook nog wel bij wil. Laat het zonnetje maar schijnen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s