Palo Santos ❤️ Blutsgeschwister

Woooooooooooooooooowww wat heeft Bluts toch weer een toffe hoogzomer collectie! Deze blog is weer mede mogelijk gemaakt door Blutsgeschwister Benelux, want ik mag een paar beauty’s laten zien aan jullie. Deze heb ik dus niet zelf aangeschaft of gekregen, maar is een mooie manier om aan jullie extra veel te laten zien. In mijn vorige blogs hebben jullie al een te gekke items kunnen zien, en vandaag is deze leukerd aan de beurt; dé halterjurk!


Een aantal jaren geleden had Blutsgeschwister ook een halterjurk in de collectie. Wat deze beauty uniek maakt is dat het model aansluitend is en dat het een lang model is.


Ik ben 1.81 en de jurk komt bij mij tot over de knieën. Ik draag maat xl. Van oksel tot oksel meet de jurk 41 cm. De taille meet 37 cm. Het opmeten van de lengte van een halterjurk gaat wat lastig, dus ik heb maar vanaf de oksel gemeten. Dan is de jurk 95 cm lang.


Zoals ik al vertelde valt de jurk aansluitend, met het materiaal waar de jurk van gemaakt is (95% bio katoen en 5% elasthaan) zit de jurk heerlijk!


De print hebben jullie in mijn vorige natuurlijk ook al kunnen zien in een andere blog. Uiteraard is deze jurk er ook in verschillende printjes, maar ik vind deze zelf echt te leuk.


De andere printjes waar je uit kunt kiezen kun je hier zien.


En na het maken van de foto’s heb ik de kleding weer teruggestuurd. En wat bleek?? Je kunt de jurk ook nog anders dragen dan alleen een halterjurk 🙈😂.


Gelukkig heb ik wat foto’s toegestuurd gekregen, zodat ik het jullie nog kan laten zien! Je hebt dus uiteindelijk nog twee mogelijkheden: de bandjes recht of als een kruis op je rug.


En wat weer een mooie details, dat vind ik altijd iets wat Blutsgeschwister uniek maakt.


De winactie wil ik nog één keer onder jullie aandacht brengen, als je deze maand namelijk iets koopt van Blutsgeschwister, dan kun je je geld terug krijgen. Hoe precies? Dat kun je lezen in deze blog.


Dit was dan alweer mijn laatste blog in deze serie. Wat een fantastische collecties heeft Blutsgeschwister dit seizoen he! Gelukkig hebben we nog een hele zomer lang om ervan te genieten en daarna natuurlijk ook, want veel items kun je het hele jaar door blijven dragen 🤗.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

 1. Ik vind hem je geweldig staan, wat jammer dat hij weer terug moest… Ik vroeg me alleen af hoe je dat met een BH doet, draag je er een strapless BH onder? Ik vind die met de sterrenprint en de roze afwerking prachtig ♥

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel 💕 ik vond de andere jurk nog mooier staan 😅 ja die print is ook gaaf idd! Zelf vind ik een strapless bh niks, daar kwam ik nu achter 😂 ik heb zo’n bh waar je de bandjes af kunt halen, dus strapless kunt maken, maar je kunt er ook een halter bh van maken, ideaal!

   Like

  1. Haha dank je wel, ik heb eerder zo’n soort jurk gehad. Maar ik heb dus wel gekozen voor het andere model met de papegaaien, vond ik me nog mooier staan 😊 maar de bandjes… Er zitten lusjes waar je de hengels doorheen kunt doen😘

   Geliked door 1 persoon

 2. Jaa! Prachtig. Je laat de jurk weer goed tot z’n recht komen, thnx!
  Deze heb ik in mijn shopje te koop. (En… ook ik wist niet van deze andere draagoptie🤭😳)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s